Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

2 שאלות בנוגע לננו-סקין ולכימייקיל גייז G6,

לגבי הננו-סקין,

יש לי את הספוג, יש איזה משהו שצריך לעשות לפני שימוש ראשוני ?

כי ראיתי שמישהו כתב שצריך לשפשף אותו על החלון למשך 2 דקות.

בנוסף, אפשרי להשתמש עליו גם על השמשות/חלונות ?

שאלה שנייה לגבי ה- G6,

ניתן להשתמש איתו על הגומייה של הסנרוף ? (שיושבת על הגג)?

הכוונה לרסס על פד (כמובן לא ישירות) APC לנגב את הגומייה,

ואז לרסס על פד G6 ולמרוח על הגומייה ?

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

ננו-סקין - כן, אתה צריך לפני שימוש ראשוני לשפשף אותו על אחד החלונות כדקה-שתיים עם הלובריקנט שאיתו אתה מתכנן לעבוד על הצבע. הם מסבירים את זה באתר שלהם שהמוצר מגיע בקופסה עם שכבת הגנה שנועדה לשמור עליו כל עוד הוא מאוחסן, ויש להסיר אותה לפני השימוש ע"י התהליך הזה. מוזמן לקרוא:

http://www.nanoskinusa.com/products/autoscrub-system/as-018.html

אין לי ניסיון עם G6. אני לא בטוח עם זאת ששימוש ב-APC לניקיון של גומייה הוא הדבר הכי מומלץ. עם איזה APC אתה עובד? כי נראה לי שרובם ייבשו את הגומיות.

פורסם

Mc'lovin,

תודה על התגובה, לגבי הננו סקין הכוונה לפני כל שימוש ?

זאת אומרת שימוש ראשוני ראשוני הבנתי, לאחר איחסון שוב לעשות את זה?

לגבי APC, של מגווירס בדילול 1:10, הניקוי לצורך הורדה שכל החומרים ששמו שם (אם בכלל).

תודה .

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לא אחרי כל פעם, כמובן שרק בפעם הראשונה שמשתמשים בו.

ולמה שתרצה לשפשף גם את החלונות והשמשות? אתה עובר עליהם עם אוטם או ווקס?

פורסם (נערך)

לא, לא עובר עליהם עם אוטם/וקס .

מתעלק על השירשור עם עוד שאלה,

לאחר מעבר עם המגבת Ubar, על איזו מגבת אתם ממליצים שאני יכול לעבור עם QD לניגוב טוב יותר ?

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

פורסם

לגבי APC, של מגווירס בדילול 1:10, הניקוי לצורך הורדה שכל החומרים ששמו שם (אם בכלל).

אני לא לגמרי סגור על השימוש ב-APC בשביל גומיות, מעריך שזה יכול לקצר את תוחלת החיים שלהן. עם זאת, מסתבר שיש דיטיילרים שעושים את זה לפני יישום של Dressing על הגומיות והפלסטיקים - רק ממה שקראתי עכשיו (לינק למטה) משתמשים בדילול של 15:1, ואולי אפילו כדאי 20:1. כמו כן, להיזהר שה-APC לא יזלוג לצבע.

http://www.autogeekonline.net/forum/auto-detailing-101/82728-apc-rubber-plastic-trim.html

פורסם

אני משתמש כבר המון המון זמן ב-apc מדולל 1:10 על הגומיות החיצוניות שמסביב לחלונות.

לא עושה זאת באופן תדיר, אחת לחודשיים פלוס מינוס.

הן נראות ומרגישות כמו ביום שקניתי את הרכב לפני חמש שנים.

מברשת דיטייליג מרוססת ב-apc, או לחילופין כשקצת מתעצל, מטלית מיקרו מרוססת, עובר הלוך ושוב על הגומיה.

זה תהליך דיי סיזיפי, אז בדר"כ כלל לא מגיע למצב שבו הגומיה נקיה במאה אחוז.

לאחר מכן משתמש ב- einszett gummi pflege כהגנה, מוצר שממליץ עליו בחום, עולה גרושים, שימוש הכי פשוט בעולם והבקבוקון מסרב להגמר אחרי אין ספור שימושים.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה רבה על התשובות,

היישום על הגומיות לא יקרה כל שטיפה, אלא פעם ב ..

אשמח לתשובה לגבי השאלה,

לאחר מעבר עם המגבת Ubar, על איזו מגבת אתם ממליצים שאני יכול לעבור עם QD לניגוב טוב יותר ?

פורסם

רגע יוגב,

אז יש לי את המגבות האלו,

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94-Chemical-Guys.html

גם יעשו את העבודה ?

שוב זה נטו מעבר אחרי ubar , אני משפריץ QD על המגבת ועובר על האוטו . (כולל חלונות, שמשות, תקין?)

תודה .

• תוכן חדש...