Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

לפני כמה חודשים התחלתי בחיפושי אחר רכב מתאים ולאחר כמה ניסיונות ללא הצלחה ברכישת רכב מתאים,הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות טויוטה קורולה או קורולה ראנאיקס כמובן כי האצ'בק עושה לי את זה.

לאחר חיפושים רבים בפורום לגביי בעיות הבוצה ברכבים הנ"ל בין השנים 03-04' לא ממש הבנתי איך יש לי אפשרות במעמד הקניה לבדוק האם הרכב לא סובל מבעיית הבוצה הידוע, האם יש לי אפשרות לבדוק במוסך לפני הקניה את עיניין הבוצה?(כי לא ממש בא לי להתחיל לפרק קרטרים לפניי קניה)

תודה לעוזרים.

8)
פורסם

שלום. קודם כל בעיות הבוצה ממה שאני זוכר היו במנועים שיוצרו בתורכיה. הראנקס יוצר באנגליה, מנועים מאוד אמינים לפי דעתי הבוצה היא עקב החלפת שמנים לא בזמן ושימוש בשמן לא מתאים. אם אתה רוצה להיות יותר רגוע תלך על שנת 2004/5.

דרך אגב אני בעל ראנקס 2004 והיה לי גם 2003.

בהצלחה בקניה. אשמח לעזור בעוד שאלות.

פורסם

היה לי RUNX מודל 2003,

והמנוע של הRUNX ללא ספק סובל מאותן בעיות בוצה של הסדאן, המנוע אותו מנוע ועם אותן בעיות(תמיד הייתי מטפל בזה בזמן ולכן לא גרמתי נזק למנוע).

BTW,

היה לי קורולה 2007 סדאן שהגיעה ל190 אלף קילומטר ללא כל בעיות של בוצה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בעית הבוצה במנועים הללו נבעה מכשל תכנוני (מעברי שמן צרים מדי במנוע), והיצרן פתר את הבעיה החל משנת 2005 כמדומני. לקוחות עם מנועי משנים 2003/4 אשר הלך להם מנוע בזמן האחריות או סמוך, לרב קיבלו במנוע חדש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בשנתון של חמך , הקורולה חזרה להיות "הקורולה" ואין בעיות מיוחדות עם המנוע. בכל מקרה, הדגמים האמינים ביותר אלו הדגמים מתחת לשנת 2002, לפני שעברו לVVTI, או שהתקדמו טכנולוגית. אבל עדיין מאוד אמינה.

פורסם

תודה על התשובות חברים,

אבל במקרה שלי לא כל ה05 ומעלה שנמכרות הן בטווח המחירים שלי, אז אני חוזר שוב לשאלה המקורית האם יש דרך לבדוק במעמד הקניה אם הרכב הספציפי סובל באותה בעיית בוצה,האם אפשר לראות את זה על מדיד השמן או שרק ע"י פירוק עגן השמן?

8)
פורסם

רכב נחמד אבל המחיר ממש לא הולם את התמורה . עם כבר נדמה לי שבשנתונים האלה האלה סיויק עדיפה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עם המחירים שדורשים על ה-RUNX 04 אתה יכול לרכוש I30 צעירה ב-4 שנים לערך שברוב הפרמטרים תהיה עדיפה.

וכן ה-RUNX גם סבלו מאותן בעיות בוצה, אין קשר לארץ ההרכבה של הרכב (טורקיה \ אנגליה), המנוע היה זהה.

פורסם

לגביי הסיוויק הייתה לי סיוויק 2002 קצת התאכזבתי ממנה, בקשר לI30 הן יקרות בכעשר אלף ש"ח מהטויוטה אחרת לא הייתי בכלל פוזל לכיוון יפנית מתיישנת.

בכל אופן תודה לכולם על התשובות אבל שוב לא עניתם לי על השאלה העיקרית, האם יש דרך לבדוק בעיית בוצה ברכב ספציפי במעמד הקניה?

8)
  • תוכן חדש...