Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי רוצה לשים מספר קצר ,כאשר הייתי היום במכון רישוי ,אמר לי הבחור אני ירכיב לך אבל זה לא חוקי .

אז שאלתי האם יש חוק איזה מספר מותר להתקין על הרכב.

הרכב הוא סוויפט 2013

פורסם

במספר קצר אני מניח שאתה מתכוון ללוחית אמריקאית. למיטב ידיעתי וזכרוני, רכב שהגיע עם לוחית מסוג אחד (אירופאית = ארוכה, אמריקאית = קצרה) לא ניתן להחליף לסוג השני.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ומה קורה עם השברולט ספארק שיש כאלה עם לוחית אמריקאית וכאלה עם אירופאית?

צי המכוניות של סובארו גם כן עם לוחיות אמריקאיות למרות שהתושבת והמקום אירופאי. היבואן עושה מה שמתחשק לו?

פורסם

כן אני מדבר על אמריקאי ,התושבת בפגוש הקדמי מתאימה למספר קצר .

איך אני יכול לברר סופית האם הדבר חוקי או לא ?

פורסם

לגבי החוקיות, אני רואה כמה וכמה רכבים שהחליפו עצמאית למספר קצר.

כל עוד הלוחית במצב תקין לא נרה לי אוכפים את זה בכלל (או שכן).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו שנכתב, זה בהתאם לתושבת הקיימת ללוחית, אצלי ברכב למשל , יש מקדימה לוחית קצרה ומאחור לוחית ארוכה, התושבת הקדמית בGETZ הינה בדיוק למידות של הקטנה, לכן זה בסדר, מאחור יש מקום לגדולה, אז שמים גדולה (זה גם יותר אסטתי) 41e6-640-298-nwm.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני לא יודע מה מבחינת החוק , אבל לי היה לנסר 2008 הדור האחרון , כאשר הוא הגיע אלי מהיבואן עם לוחית אירופאית .

אני בתור אחד שיודע שבלנסר הזאת , בגירסתה החזקה יותר , ה-EVO היא מגיעה עם לוחית קצרה אמריקאית בכלל בצידו של הפגוש הקידמי , אז הלכתי לקומפיוטסט וביקשתי שינפיקו לי לוחית חדשה עבור הפגוש הקידמי , לוחית אמריקאית , הבחור שם לא רצה בהתחלה לעשות את זה , כאשר הצביעה על הלוחית שיש לי ואומר שזה מה שאמור ליהיות , אני התחלתי להתווכח איתו , למה אותו הדגם בדיוק כמו הרכב שלי רק גרסה יותר חזקה , עם מנוע יותר חזק והוא מגיעה עם לוחית אמריקאית אז למה אני לא יכול לשים אצלי גם , זה הרי חסר היגיון , בסופו של דבר אני ניצחתי בוויכוח , הבחור הנפיק לוחית רישוי חדשה אמריקאית , ואני כבר התקנתי אותה עם תושבת מתאימה , על הפגוש הקידמי מתחת לפנס השמאלי , ממש כמו בלנסר EVO , אחד לאחד .

יותר מזה , כאש הרכב היה בין שנתיים והגיע הזמן בפעם הראשונה לעבור בדיקת טסט במכון (רכב חדש) , נסעתי עם המספר הזה , לוחית אמריקאית פלוס היא בכלל לא הייתה באמצע הפגוש אלא בצד שמאל מתחת לפנס , ועברתי את הטסט בלי שום בעיות ואף אחד לא אמר כלום .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אני בתור אחד שיודע שבלנסר הזאת , בגירסתה החזקה יותר , ה-EVO היא מגיעה עם לוחית קצרה אמריקאית בכלל בצידו של הפגוש הקידמי

אתה טועה ומטעה את מכון הרישוי.

בישראל האיבו 10 קיבלה לוחית רישוי בגודל מלא מלפנים ומאחור, למיטב ידיעתי כך המצב גם במערב אירופה (נהגתי על איבו 10 בספרד)

מה קורה בכל העולם לא רלבנטי בהכרח לישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

החלפתי מס' פעמים מלוחית גדולה לקטנה (אמריקאית) ולא נתקלתי בשום בעיה במעבר טסט או בכל דבר כזה ואחר.

הדבר היחיד שבעייתי זה החורים שנשארים בפגוש, אם זה לא מפריע לך אז לך על זה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מנסיון אישי שלי, אסור להחליף את לוחית הרישוי. היתה לי פיג׳ו 106 שקניתי עם מס׳ אמריקאי והיא אפילו עברה טסט ככה.

אחרי שבוע עצר אותי שוטר ח** שפשוט הוריד לי את הרכב מהכביש בגלל שהלוחית רישוי לא היתה לפי התקן.

פורסם

אסף נשמע מוזר, אני החלפתי מס' פעמים ומעולם לא אמר לי על זה כלום אף שוטר (ואני גר בחור צפוני עוצרים אותי בממוצע פעם בשבוע).

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תאמין לי שזה הסיוט הכי גדול לקבל הורדה מהכביש על מס׳ אמריקאי ועוד בדרך לטקס השבעה של חבר. אחד הזכרונות הכי רעים שמלווים אותי. כמו שציינתי, מדובר בבוחן ח** והרכב עבר שבוע לפני זה טסט. כשבדקתי את הנושא לעומק, הבנתי שהחוק לצידו של הבוחן.

• תוכן חדש...