Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Wanli

פקקים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי להחליף צמיגים לרכב. בפנצר'יה שאני בדרך כלל מחליף בה (ולרוב מרוצה) היו רק צמיגי Wanli. זולים יותר ממה שציפיתי לשלם על החלפה (פה חשדתי) אבל הבחור הבטיח לי שהם ממש טובים. מאחר והיה לי קשה לפנות זמן לעשות את ההחלפה בכל מקרה - אז הלכתי איתו. נכנסתי לחפש קצת אחרי ההחלפה (עד שפיניתי זמן לעשות כזו) וראיתי די הרבבה פרסומים שהם לא טובים, באתרים אמריקאים בעיקר - למרות שאף אחד לא נתן ממש הסבר משכנע.

אשמח לדעת האם למישהו יש ניסיון איתם? לא הרגשתי שינוי מדהים בנהיגה (לכאן או לכאן) וזה אחרי שהחלפתי צמיגי Yokohama מתוצרת הפיליפינים שכבר נשחקו ועשו את שלהם. עם זאת, הרכב נסע חלק גם לפני כך שלא הייתי יכול להגיד שציפיתי ממשהו באמת להשתפר.

האם כדאי לשדרג?

פורסם

אני לא מכיר את הצמיגים הנ"ל. אני בד"כ מרכיב רק צמיגים של חברות איכותיות. יצא לי לנהוג על הרבה רכבים והרבה סוגי צמיגי, גם סיניים וגם יותר טובים. צמיג סיני זול וטוב לא ראיתי מלבד חברה אחת שהפתיעה אותי ממש לטובה ונקראת Jinyu וגם במקרה הנ"ל בעל הפנצ'רייה שאני מכיר אותו הרבה שנים והוא בן אדם אמין הבטיח לי שאם אני לא אהיה מרוצה הוא יחליף לי אותם.

חוץ מהם- כל הצמיגים הסיניים שיצא לי לבדוק היו גרועים.

קצת מאוחר כי כבר החלפת את הצמיגים כבר, באיזה רכב מדובר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה לעידכון: הבחור הסכים לשדרג לי. לקחתי Michelin Energy Saver.

מצמיגים שחוקים של יוקאהומה לוואנלי - אין שינוי.

מוואנלי חדשים למישלן חדשים - פשוט לא להאמין בשינוי באחיזת הכביש. הורגש מהמטר הראשון שבו התחלתי לצאת מהפנצ'ריה, אני נוסע עליו כבר שבוע ויכול בהחלט להגיד שיש שינוי לטובה בהרבה פרמטרים.

אז שני שיעורים לחיים:

1) אם מתבאסים ישר אחרי הקניה, לא לפחד לבדוק מה האפשרויות מול המוכר ובכלל.

2) להשקיע בצמיגים טובים - לכל רכב.

פורסם

יצא 1000 ש"ח הפרש. בדקתי באינטרנט אחרי ההחלפה ואפשר למצוא את המישלן ביותר זול... אבל אני יכול לחיות עם זה ממש בסבבה. גם זמן ועצבים שווים כסף.

פורסם

טוב עשית. ברור שמוכר יגיד לך שמה שהוא מוכר לך זה טוב. מה ציפית? זה בדיוק כמו המוכרות בחנויות בגדים שהבגד מתפוצץ על מישהי דאבה ועדין הן יגידו לה "מאמי, זה יושב עליך 10". ראית בעצמך איזה הבדל זה כשעברת לצמיג איכותי. והמחיר באמת שלא משנה כי הצמיגים זה אביזר הבטיחות הכי חשוב ברכב לטעמי יחד עם הבלמים

פורסם
הלכתי להחליף צמיגים לרכב. בפנצר'יה שאני בדרך כלל מחליף בה (ולרוב מרוצה) היו רק צמיגי Wanli.

פנצ'ריה שיש בה רק צמיגים של חברה אחת? לא נשמע סביר. יותר הגיוני שזה מה שרצו למכור לך.

אם היית מחפש בפורום מידע לפני הקנייה, היית מקבל החלטה נכונה בקניה הראשונה וגם קונה במחיר טוב יותר.

כבר אין שום הצדקה לבצע קניה של צמיגים בלחץ וללא בדיקה - 2 דקות של שיטוט באינטרנט לכל מי שיש ברשותו טלפון חכם יניבו תוצאות כאלה, למשל:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Wanli/S1088.htm

ובקיצור, צמיג שיש להימנע ממנו.

ולכל מחיר של צמיג אחר שמוצע לך אפשר לעשות בדיקת שפיות באתרים כמו tiredeal או tires4u.

• תוכן חדש...