Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח כל אחד מכיר את הסיטואציה שהרכב שלפניך (בדרך כלל הראשון בתור) עוצר ברמזור אדום קדימה מדי, נניח על מעבר החציה או כבר חצי בתוך הצומת ואז משלב לרוורס כדי לחזור אחורה ונשאר במצב הזה. עכשיו מה נכון לעשות בסיטואציה הזאת. אם מצפצפים לו, אז הוא יכול לחשוב שהאור התחלף ולהתחיל לנסוע אחורה ישר עליכם ואם לא אומרים כלום אז כל הסיכוים זה שכשבאמת יתחלף הרמזור הוא יתחיל בנסיעה ושוב יסע אחורה במקום קדימה. יש למישהו עיצה טובה כי עכשיו אני אם אוטו חדש וקרה לי הבוקר "כמעט" כזה ולא בא לי דפיקה ובלאגן של מוסך וביטוח

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אם יש אפשרות עובר לנתיב אחר, אם אין - מתפלל.

או זז אחורה בעצמי ע"מ לתפוס מרחק ממנו. אם אין אפשרות כזו ואתה מכיר את תזמון הרמזורים ואתה נמצא במקום שהוא בטוח יחסית - אפשר לצאת ולומר לו.

פורסם

אם יש מספיק זמן והאדום ארוך, יוצא מהרכב, דופק לה על החלון ומזכיר לה שהיא ברוורס ואם היא תואיל בטובה להעביר לדרייב.

*ההודעה כתובה בלשון נקבה בכוונה. (סתם, זה יכול לקרות גם לגברים)

הפתרון הוא לקנות רכב ידני ואז לא עושים שטויות עם ההילוכים.

עריכה: הגבתי ואז smiro ערך את ההודעה ככה שההודעה שלי חוזרת על דבריו.

Stay Dirty

פורסם

שומר תמיד רווח מהרכב שלפניו שמאפשר לי לראות (ברכב פרטי) מטר-שניים של אספלט ביני לבינו.

אני מוודא שגם יש לי עוד קצת רווח מהרכב מאחור, על ידי כך שלאחר העצירה אני מתקדם לפנים עוד מטר בערך.

כאשר זה קורה, אני מצפצף בעדינות. דווקא צפירה צורמנית יכולה להבהיל נהג חולמני ולגרום לו להאיץ ואז רק הוא יגלה שהוא בהילוך אחורי...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קודם כל אם אני רואה דבר כזה אני לא מתקרב אליו, נותן לו מספיק מרווח לחזור אחורה.

אם בכל זאת אני קרוב מידי אז אני מתפלל חזק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בכל המקרים שיצא לי להיות בסיטואציה הנ"ל, הנהג שם לב לאחר שחרור הברקס ומתקן, ולא "מזנק" ברוורס על הרכב שמאחוריו.

פורסם

פעם חבר ראה דבר כזה והיה נתיב פנוי ליד הרכב, אז הוא עבר לשם ואמר לה שהיא ברוורס. הקטע המצחיק הוא שאחרי שהוא אמר לה את זה והיא קלטה היא גם שאלה אותו "איך ידעת?"

פורסם
בנוסף ל DVR, מצלם גם עם הנייד, תוך כדי צפירות וניסיון למציאת נתיב מילוט.

אני שם משקולת על הצופר, לבנה על הבלמים, יוצא מהרכב ומסתרר מאחורי הבטונדה הקרובה. כל זאת, אחרי שאני קושר את המצלמה למצח כמו GO PRO. שיהיה תיעוד. אם יד שמאל אני פותח את שרשור DVR כדי לעלות מהר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו שיש לו חיישני רוורס או מצלמת רוורס לא יבחין בכך...

והיום כמעט לכולם יש את האביזרים הללו.

בכל מקרה אני עוד זוכר איך מורה הנהיגה שלי היה אומר לי, שצריך לשמור רווח כך שאוכל לראות את הצמיגים של הרכב מלפני נוגעים בכביש, כך שגם במידה ויש לו תקלה כל שהיא אוכל לעקוף אוטו מבלי לסוע לאחור.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אם יש מספיק זמן והאדום ארוך, יוצא מהרכב, דופק לה על החלון ומזכיר לה שהיא ברוורס ואם היא תואיל בטובה להעביר לדרייב.

*ההודעה כתובה בלשון נקבה בכוונה. (סתם, זה יכול לקרות גם לגברים)

הפתרון הוא לקנות רכב ידני ואז לא עושים שטויות עם ההילוכים.

עריכה: הגבתי ואז smiro ערך את ההודעה ככה שההודעה שלי חוזרת על דבריו.

איןעליך :)

מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני שנתים, אין לי מושג עד היום מה גרם לו לעשות את זה, אבל באלוף שדה עמדתי ברמזור ולפניי היה נהג באלפא רומאו, לפתע הוא משלב לרברס, לוקח קצת אחורה, מתקרבאליי , אני צופר לו ולוקח רברס כמה שניתן, עד שלא יכולתי עוד והוא ממשיך לנסוע אחורה בזמן שאני צופר לו, עד שהוא כבר מועך לי את כל הטמבון ולפתע ממשיך לנסוע ישר.

אניאציין שזה קרה ברמזור אדום ככה שאין לי מושג עד היום למה זה קרה בכלל.

• תוכן חדש...