Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט לגבי רכב חדש - סוזוקי קרוסאובר או יונדאי i-35 . ישמש זוג + ילד קטן, פרופיל נסיעה קטן מ-15 אלף ק"מ בשנה, הרוב בעיר.

חשוב - בטיחות, נוחות נסיעה, עלות שוטפת. כנראה אנסה לעשות טרייד אין עם רכב קיים ( טויוטה קורולה 2008 )

אשמח לעצות או הצעות אחרות.

תודה!

פורסם

מדובר בשתי מכוניות מאוד שונות אחת מן השניה.

לו אני צריך להחליט בין שתיהן הייתי לוקח את הקרוסאובר שיותר נוחה לנסיעה (ולחניה) בעיר, יותר חסכונית וכנראה גם תשמור יותר על ערכה.

טרייד-אין? אולי בסוכנות משנה, וצפה לשחיטה במחיר (אני מבין שמדובר בגירסה הרובוטית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טרייד-אין? אולי בסוכנות משנה, וצפה לשחיטה במחיר (אני מבין שמדובר בגירסה הרובוטית)

גם אני חשבתי אבל בבדיקה באחת החברות נתנו על הקורולה הרובוטית (מליסינג) 32K שזה ממש לא רחוק מהמחיר הריאלי שלה כיד 2

פורסם

עסקת טרייד-אין נבחנת תמיד בראי של "כמה צריך להוסיף" המחיר הננקב על הרכב הישן הוא כמעט תמיד רק כדי לתת ללקוח משהו מוחשי.

כל עוד לא תספר לנו על הצד השני של העסקה (מה קנית) לא אמרת כלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תשים לב לכמה פרטים קטנים הקשורים ישירות בפרקטיקה

בסוזוקי קרוסאובר המושב האחורי קצת צר ביחס לרוב הרכבים - אפילו ישנו רווח מסויים ניתן למישוש בעזרת הידיים בין המושב לבין הדלתות וזה כאשר הן סגורות - ילד אחד או שניים זה חסר משמעות אמנם - לשלושה ילדים או אם מבוגר גם צריך להדחס שם וזה כבר ממש לא נוח.

לעומת זאת ביונדאי - העיצוב היפה של הרכב הזה גרם להנמכה מאוד גסה של תקרת הרכב באזור המושב האחורי - לילדים זה גם חסר משמעות אבל אם מבוגרים צריכים לשבת שם - מטר שמונים וזה כבר נהיה סיוט.

תא מטען בסוזוקי יותר נוח, יותר פרקטי למשפחה ובייחוד עם ילדים שעדיין משתמשים עבורים בעגלה\טיולון.

פרקטיקה, נוחות שימוש - הסוזוקי יותר קולעת ל"מוח"

עיצוב, מראה חיצוני ופנימי - היונדאי יותר מדברת אל הלב - לא שזה אלפא רומיאו, רחוק מלהיות, אבל לעומת הסוזוקי היונדאי פשוט מלכת יופי בעיני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היי,

אני מתלבט לגבי רכב חדש - סוזוקי קרוסאובר או יונדאי i-35 . ישמש זוג + ילד קטן, פרופיל נסיעה קטן מ-15 אלף ק"מ בשנה, הרוב בעיר.

חשוב - בטיחות, נוחות נסיעה, עלות שוטפת. כנראה אנסה לעשות טרייד אין עם רכב קיים ( טויוטה קורולה 2008 )

אשמח לעצות או הצעות אחרות.

תודה!

אם מדובר בשני הרכבים האלה בלבד, אז נראה לי שהייתי הולך דווקא על הקרוסאובר.

אם אתה עדיין מחפש אופציות אז הייתי בודק אולי גם את הספורטאז'.

במחיר שאפשר למצוא אותו הוא מהיותר מרווחים שיש לשוק להציע.

לי אישית זה חשוב, מניח שמכיוון שאתה עם ילד אז זה משחק תפקיד גם אצלך.

פורסם

לטעמי האישי הקרוסאובר מכוער עד כאב (:-

היונדאי, נכון להיום שומרת ערך מצוין

האופציה הטובה ביותר לדעתי תהיה למכור את הקורולה בחוץ ולקחת יונדאי חדשה יד 1 אפס ק"מ בהנחה משמעותית

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...