Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת S3 2014 עם ק״מ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי הרכב הזה ודומיו יתקשה להשיג מחיר מחירון בגלל הקירבה למחיר של רכב חדש. אם המוכר לחוץ למכור יש כאן הזדמנות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לרכב כזה לוקח זמן עד שמוכרים,לפחות 4 חודשים.

אלה אים כן המוכר חכם מספיק ורוצה לשחרר מהר.

או קונה פזיז.

ישי מחיר לרכב שכזה אבל לא אפרסם כאן.

פורסם
עכשיו נשמע קצת יותר הגיוני..

חיישנים היקפיים על האצ׳בק.. כנראה הבעלים הקודם היתה אישה

שמע, באמת שאין לי מושג איך לאכול את התגובות שלך, אבל ממליץ לך לחשוב קצת לפני שאתה מגיב.

כנ״ל לגבי עניין ה״חחחחחח צ׳מפיון דחפו חבילה ללקוח״.

הדבר היחידי שאהבת ברכב היה הקוואטרו? איך זה התבטא? ספר לי גם?

ומה לגבי המתחרות שעדיף לקנות בסכום הזה? מהן?

Bigmik- למה זה כזה סוד?!

מה זה עוזר תגובה בסגנון של ״אני יודע ולא אגיד לכם?״

ומי החליט שזמן מכירה של רכב כזה זה 4 חודשים?!?

פורסם

אני אהבתי ממש את הרכב לאחר נסיעת מבחן..

BMW135i:

מין הסתם שדיברת על האוטו שלך 135..

שקלתי גם אותו אבל ממש לא התחברתי לעיצוב.

פתחתי לא מזמן שרשור די ארוך על התייעצות לגבי הרכישה של הרכב בתקציב הזה , ולאחר הרבה לבטים החלטנו שזה הרכב(אני ואבא שלי).

עכשיו רק נשאר לרכוש.

היא היחידה למכירה בלוח יד 2 (רק ספורטבאק או סדאן בא בחשבון).

וההתייעצות היא לגבי האם המחיר שווה ביחס לחבילת הבטיחות האקטיבית מול הקילומטרז׳ הגבוה לרכב בן שנה.

הוא דורש מעל המחירון כנראה בגלל החבילה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, S3 חדשה עולה 320K. לפני שאתה קונה תבדוק מתי הרכב עלה לכביש ותבדוק בהיסטוריית טיפולים שבוצעו טיפולים ל״עומס גבוה״. יש פירוט של זה בספר רכב - מעל מס׳ מסויים של ק״מ יש שינוי במה שעושים/מרווחי טיפול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב נקמיצי,לא אמרתי שאני יודע ולא אגלה לכם(יש לי סיבות משלי).

אני את שלי קניתי חצי שנה על הכביש ב 200 וקצת (230 אלף זה מחיר גבוה).

זה עוזר מספיק?

פורסם

אפשר להציע הצעה?

לך לסוכנות אודי ותנסה להשיג את הצעת המחיר הכי זולה שאתה יכול לs3 חדשה.

אם זה באמת 320 אז סכום של 240 לרכב בן שנה זה יותר סביר מאשר במקרה ואפשר לקבל את הרכב ב270.

פורסם (נערך)

דבר ראשון לא אמרתי שאני אוהב את ההנעה הכפולה ברכב הזה כמו שאתה יכול להבין, אמרתי שזה ייחודי כיוון שאין עוד האצ׳בק שבאה סטוק עם הנעה כזו. (STI)

אני באופן אישי אוהב קצת רכב יותר ״חופשי״.

האודי מרגישה דביקה מידי לכביש, חלק אוהבים את זה.

לדעתי S3 זה רכב overrated, בהנעה אחורית הרכב הזה יכל להיות מכונת ספורט אמיתית,

רכב כזה קטן וקצר לא באמת צריך אחיזה של ארבע גלגלים במסלול.

שוב, נסעתי לא פעם על אחת כזו חיפשתי את החיוכים בעיקולים קצת לקשקש בזנב משהווו, אבל כלום.

מרגיש לי הייטקי מידי, יותר מידי מחשבים לוקחים חלק בכל עיקול ואין תחושה אמיתית של נהיגה.

230k זה סכום נכבד ביותר לרכישת רכב ביד2, אני לא יודע את הדרישות של פותח השרשור אז אין לי לאן לכוון אותו.

חוץ מזה מי מקבל היום כסף על תוספות? אנשים קונים רכבי יוקרה ומשלמים מאות אלפים על תוספות!

אתה חושב מישהו זוכר לך את זה שקובעים את מחירון הרכב? אף אחד.

הדבר היחיד זה יכול רק לעזור לך לקבל מחירון על הרכב.

ועוד משהו, אני למדתי שרכב חדש מקבל סטירה חזקה מידי בשנה הראשונה צריך לחשוב טוב טוב על ההפסדים בהמשך, כי לפי מה שאתה אומר 80k זו חתיכת ירידה של יותר מ25%.

אם תרצה נסיעה על 135 שלח לי הודעה, אשמח לעזור לך.

עריכה אחרונה על ידי BMW135i
פורסם

הרכב משמש שני אנשים , בעיקר את אבא שלי.

והוא אהב את הקטע של ההנעה הכפולה והאחיזה הטובה, הוא פחות מתחבר לקשקושי זנב וכו׳,ומה לעשות,בסוף הוא קונה את הרכב לא אני.

מחפש יוקרה עם ספורטיביות ועיצוב לא מוחצן מדי(דוגמת הקאמארו) וזה מה שמצאנו כתמורה הכי טובה למחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...