Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
10 כריות אוויר זה רק לשוק האמריקאי, על מנת לרצות את הקונים השמרנים שחוששים לקנות רכב קטן בשל רמת הבטיחות שבו.

הקרוז טורבו מ-2012 והמאליבו הנוכחית הגיעו עם תקינה אמריקאית ו-10 כריות אויר.

אם הספארק תגיע לישראל היא תגיע עם תקינה אמריקאית כי לא תהיה תקינה אירופאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

השאלה היא האם UMI יצליחו למכור ספארק אוטומטית עם 10 כריות אוויר במסגרת טווח המחירים המקובל בקטגוריה, כלומר כ-70 עד 75 אלף ₪. אם הספארק החדשה תעלה בארץ יותר מיונדאי i10 או קיה פיקנטו - אין לה שום סיכוי להצליח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הדולר יישאר במצב הנוכחי, ממש לא מאמין.

אם הוא יירד שוב לסביבות 3.5, יש מה להאמין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עם המנוע אין לך שום היכרות. מדובר במנוע 1.4 חדש לחלוטין מאלומיניום (בלוק וראש מנוע) שפותח במיוחד עבור הדור הבא של מכוניות קטנות תוצרת GM.

פורסם
איך הגעת למסקנה הזו בדיוק?

מנוע חזק יחסית במכונית קטנה וקלה. המנוע פותח ע"י אופל ואולי לא יסבול ממונט מירבי בסל"ד אסטרונומי כמו מנועים קוריאנים.

פורסם
אל תדאג- יסע בדיוק כמו ה1.4 אקוטק.

תשווה בין המפרטים של המנועים ותבין.

תביא מפרט ואני אשווה. אני לא מצאתי מפרט של המנוע.

פורסם

מה זה ייסע כמו אקוטק? המנוע הזה הוא הוא אקוטק. לא חדש ולא נעליים. אותו מנוע כמו באופל אדם, רק עבר שידרוגיזציה קטנה (כאילו, לא ממש קטנה, יותר מ10 כ"ס, אבל בכל זאת).

נשמע על פניו כמו שילוב חביב, אבל גיר רציף זה מתכון זה בטוח לכך שהיא תהיה לא מטוס. זריזה, כן. אבל מטוס? הגזמת...

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...