Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת תמיד היה לי הרגל להאט ואפילו לעצור כשאני רואה שמישהו מתכוון לחצות.

לפעמים קיבלתי גל של צפירות מאחורה, אבל לפחות כולם חצו בשלום.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תקנה מצוינת שתעורר נהגים בעלי ראיה צרה

פורסם

הבעיה היחידה היא שלפעמים נצא עבריינים בשל רצוננו דווקא לשמור על הולכי הרגל.

אני תמיד עוצר להולך הרגל, אבל אם יש רכב מהיר מאחור או בנתיב הסמוך אני מעדיף לא לעצור, כדי למנוע עקיפה (מסוכנת ולא חוקית) על המעבר שתסכן את ההולכים בו. לפי התקנה החדשה זו עבירה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חבל בשבילם ובשביל הולכי הרגל בעיקר

פורסם (נערך)

הגיע הזמן שיפסיקו להסיר אחריות מהולכי רגל בנוגע לחיים של עצמם ולזרוק הכל על הנהג. די. חוק אינפנטילי ומיותר.

מי שחושב שהגיוני ובטוח לחצות כביש כשגוש פלדה במסה של טון או יותר שועט לעברו תוך הסתמכות על פסים שמישהו בעירייה או במע"צ צייר פעם, תוך כדי שהוא מתכתב בסמארטפון או שומע מוזיקה, ולא חושב שצריך להפעיל שיקול דעת ולוודא שהרכב אכן מתכוון לעצור הוא פשוט אידיוט, והוא ושכמותו ימישכו להידרס גם אם יחוקקו חוקים מפה ועד הודעה חדשה.

*כל זה לא אומר שנהג לא אמור לעצור לאותו הולך רגל, אבל אותו הולך רגל רצוי שיחשוב ויפנים מה פוטנציאל הנזק שעשוי להגרם לו בזה שהוא קופץ לכביש שנוסעות בו מכוניות ומסתמך על אותם פסים מקושקשים, ולרוב דהויים על הרצפה, כאיזשהו מגן קסום.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
הגיע הזמן שיפסיקו להסיר אחריות מהולכי רגל בנוגע לחיים של עצמם ולזרוק הכל על הנהג. די. חוק אינפנטילי ומיותר.

מי שחושב שהגיוני ובטוח לחצות כביש כשגוש פלדה במסה של טון או יותר שועט לעברו תוך הסתמכות על פסים שמישהו בעירייה או במע"צ צייר פעם, תוך כדי שהוא מתכתב בסמארטפון או שומע מוזיקה, ולא חושב שצריך להפעיל שיקול דעת ולוודא שהרכב אכן מתכוון לעצור הוא פשוט אידיוט, והוא ושכמותו ימישכו להידרס גם אם יחוקקו חוקים מפה ועד הודעה חדשה.

*כל זה לא אומר שנהג לא אמור לעצור לאותו הולך רגל, אבל אותו הולך רגל רצוי שיחשוב ויפנים מה פוטנציאל הנזק שעשוי להגרם לו בזה שהוא קופץ לכביש שנוסעות בו מכוניות ומסתמך על אותם פסים מקושקשים, ולרוב דהויים על הרצפה, כאיזשהו מגן קסום.

מדויק!

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

כבר יצא לי לראות יותר מפעם או פעמיים שאני מאט לפני מעבר חציה והערס מאחורי עובר נתיב ומאיץ בלי לשים לב שיש שם מעבר חציה, תוך שהוא כמעט דורס את מי שחוצה אותו.

זה יעשה יותר נזק מתועלת.

אולי פשוט כדאי לבדוק איפה באמת המקומות הבעייתיים או מיהם הנהגים שמהווים קבוצת סיכון לדריסה (יש טיפוסים מסוימים מאוד שמעורבים ברוב הדריסות).

אתם יודעים מה?

יום אחד בשבוע הזה אני פשוט אעמוד עם מצלמת וידאו במעבר החציה ליד הבית שלי במשך שעה ונראה כמה "כמעט דריסות" יש שם.

זה לא נורמלי וזה לא ישנה שיעשו איזו תקנה.

עד שלא ילמדו אנשים לא להתפרץ לכביש וילמדו ערסים שעל כל שטות מחרימים להם את האוטו, זה לא יעבור.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם

חוק מיותר לגמרי, בטח שלא ישפר את המצב של התאונות שהולכי רגל מעורבים בהן. במקום שלטים זוהרים בכל מעבר חצייה (או כל רעיון אחר)...

פורסם

ביזיון! החוק לא מותאם לתרבות ישאלית, הולכי רגל לרוב אשמים בכך שהם בכלל עסוקים בפלאפון ולא מסתכלים קדימה. במקום לחנך אנשים לשים לב מכבידים יותר על הנהגים, במקום להסתכל על הכביש עכשיו גם צריך להסתכל על הולכי רגל ולנחש מה עובר להם בראש.

פורסם (נערך)

ועכשיו תתחילו לחפש שוטרים גם ליד מעברי חצייה.

השוטר שייתן את הדו"ח לא צריך להוכיח כלום, פה הוא רק צריך לומר שהוא חושב שהולך הרגל רצה לחצות והנה אכלתם קנס.

איזה טמטום.

מה לוועדת הכלכלה ולתקנות תעבורה?

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

החוק זה באמת לא מה שישפר את המצב, מי שלא עצר להולך רגל שעומד בקצה המדרכה ומחכה שיעצרו לו, כנראה שלא יעשה זאת עכשיו. אם במקרה בטעות יהיה שוטר שבטעות במקרה יבחין בנהג שלא עצר ויהיה לו כח לתפוס את הנהג שלא עצר, אולי רק אז הוא יקבל דו"ח. אני אישית לפני מעבר חציה תמיד מאט ובודק אם יש הולך רגל מספיק קרוב לכביש, אם כן, מעיף מבט במראה כדי לראות שאין רכב צמוד אלי ושאני יכול לעצור בבטחה בלי שיכנסו בי מאחורה.

מהצד של הולכי הרגל, כשאני יורד עם הכלבים לגינה אני צריך לחצות מעבר חציה, אם אני לא שם רגל על מעבר החציה אף אחד לא יעצור לי, אני יכול לעמוד שם 10 דקות ולא יעצרו. יותר מזה, לפעמים אני כבר יורד למעבר החציה ואנשים עוקפים אותי כי הם לא מעוניינים לעצור. היו כבר כמה אנשים שחטפו ממני צעקות שבזמן שאני במעבר חציה הם המשיכו לנסוע.

• תוכן חדש...