Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה נמחקה ההודעה...

 

היי,

יש לי טויוטה יאריס שנת 2008 עם רדיו שנראה ככה (והפירוק בליווי הדרכה באיטלקית מגניבה

).

אני רוצה להתקין רדיו אפטר מרקט (עם בלוטות' וAUX וUSB).

 

כמה שאלות:

 

1) ראיתי כל מיני דגמים באזור ה-500. למישהו יש המלצה? כמו כן, איפה כדאי לקנות (מעדיף לא מחו"ל כדי שתהיה אחריות)?

 

2) הרדיו הוא integrated לתוך הפנל, מה שאומר שאני אצטרך מסגרת. כמה זה אמור לעלות? מצאתי את זה באיביי. זה נראה מתאים, יש דרך לדעת בוודאות? לא בא לי לזרוק 250 שקל ולגלות שזה לא החלק הנכון... יש מקומות בארץ (טויוטה עצמם?) שמוכרים את זה במחיר סביר?

 

3) כשקראתי על התקנת רדיו של טויוטה באינטרנט ראיתי שיש את המחבר הזה, אבל כשפרקתי את הרדיו באוטו שלי לראות מה יש שם ראיתי שיש שלושה מחברים ואנטנה. מישהו יודע למה משמש המחבר השלישי? (הוא קצת שונה מהשניים האחרים - אני אצלם אם צריך).

 

4) מישהו עשה את זה? יש עוד דברים שכדאי לדעת?

 

תודה :)

גיל

×
×
  • תוכן חדש...