Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לפני קנייה של סובארו אימפרזה מנוע 1.6

שעשתה 109 קמ יד ראשונה מטופלת כל חייה במוסך מורשה עם ספר טיפולים והכל.

איך לדעתכם הרכב?

מחפש אמינות ואמינות נוחות נסיעה ועוד.

תודה לכולם!

נ. ב הרכב נקי מתאונות

imprza new age

פורסם

בדוק,שהרכב עבר 2 החלפות טיימינג. (כל 5 שנים או 90,000 ק"מ) .אם לא עבר טיימינג במהלך ה-5 שנים האחרונות חובה להחליף.חוץ מזה נשמעת עסקה מצויינת !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה כמעט אותו רכב כמו אימפרזה דור ראשון שיש לך היום.

שום דבר משמעותי לא השתנה.

תא נוסעים קצת יותר מודרני וצרוה חיצונית שונה (הישנה הייתה יותר יפה לטעמי). כל השאר בגדול אותו דבר.

פורסם

למה אתה נעול שוב על אימפרזה אם מותר לי לשאול? מלבד אמינות בשנתון הנל הרכב דיי עגלתי ולא מציע הרבה.

ואם כבר,האם בתקציבך אתה יכול לפזול למנוע 2000?

כמובן שאם היית מרוצה עד הגג מהאימפרזה הקודמת, רכוש אחת נוספת, מלבד טיפולים שנעשו באופן סדיר בדוק שהרכב לא עבר תאונה ובדוק בהיסטוריית הטיפולים אם עבר החלפה של משהו שלא צריך להיות מוחלף כחלק מהטיפולים השגרתיים.

Miata ND2

פורסם

אהלן אור

נכון שהרכב לא מהיר כל כך

אבל זה לא מה שאני מחפש ברכב

חשובה לי האמינות יציבות על הכביש,חלקים זולים,הרבב הזה לא עשיר בטכנולוגיה מתקדמת,

אבל יש בו את מה שאני מחפש וזה הכי חשוב.

ועוד משהו, בתקציב 15 אלף לא הייתי מוצא משהו יותר טוב.

חיפשתי מנוע 2000 אבל כולם היו מעל 200000 קמ ככה שלא רציתי להתעסק בזה.

נ.ב הכלה נרכשה שבוע שעברa50603ea946de4ff156e001a4bcf3210.jpg594b37887e40b885b15d9bd1915c7c2a.jpgfeca3430ab1ebc6493f0e705195a678a.jpg

עברה אתמול טיפול+ניקיון של תא המנוע

imprza new age

• תוכן חדש...