Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעובדה שהאוטו רשום ליסינג, יש עוד סיבות שבגללן אנשים לא קונים?

בנוסף, האם אין אפשרות להימנע מהורדת הערך העתידית?

הרי בקלות ניתן להוכיח שקניתי את הרכב עם 0 קמ ונסעתי בו ראשון.

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כל רכב אפשר למצוא בעסקה משתלמת.

הישראלי אוהב לראות 00 ברישיון.

הישראלי לא מחזיק הרבה זמן ברכב ולכן נפגע מהירדת ערך.

לא כולם סומכים על החברות השונות מעדיפים להתנהל ישירות מול היבואן בכל מה שקשור לשירות,אחריות.

לא חסר סיבות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה לא משנה שבפועל את היית הנהג הראשון.

כתוב שאתה יד ראשונה, והראשונה הייתה ליסינג. זו סיבה להפחתת ערך הרכב, כלומר, הרכב יהיה שווה פחות כשתחליט למכור. אף קונה לא יוותר על האופציה להוריד במחיר (ועוד בכלל שזה מגובה במחירון, כלומר עוד לפני התמקחות!).

עסקת הליסינג 0 ק"מ כבר מוכרת לכולם, אף אחד לא יחשוב שאתה משקר שתספר שרק אתה נהגת. אבל בגלל שכולם מכירים את זה, הם גם יודעים שקנית בהרבה פחות.

אז פשוט אל תיכנס לחישובים הללו. קנית בפחות, אתה גם באמת תמכור בפחות. (כלומר, אתה לא תרוויח באמת את ההפרש שאתה חוסך בקנייה)

אבל זה מאפשר לך עכשיו להצמיד אחוז קטן יותר מההון העצמי שלך לרכב, לדעתי זה שווה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפעמים הם פחות מאובזרות,אני קניתי מיבואן את הספייס סטאר בגלל כמו שגבי רשם,אני אוהב לראות יד ראשונה,טרייד אין טוב שקיבלתי על הרכב הקודם.

אבל לאחרים בהחלט הייתי מציע לבדוק שם אופציות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני ראיתי באתר שלהם שזה האינסטייל ומגיע עם המולטמדיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1) רמת גימור לא זהות.

2) אחריות לא ברורה.

3) כמו שאמרו, עדיין יורידו לך כי יודעים שקנית בהנחה.

אצלי ספציפית, ברור לי שבפריוס אני מעדיף אחריות יבואן, מה גם שרמת הגימור שונה. (הייתי קונה רק אם הפרש המחיר היה מאוד גדול)

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני מניח שבפועל ההצע האמיתי של יד 1 אפס ק"מ לא כזה גבוה, זה סוג של עודפים ולרכבים פופולריים לא אמורים להיות יותר מדי עודפים. אני משער שיש הרבה יותר פרסומים של יד 1 כאלה מאשר רכבים זמינים בפועל. כשאתה עונה למודעה, יגידו לך שהרכב שהתעניינת בו אזל, אבל יש להם יופי של מציאה רכב דומה רק 100,000 ק"מ ובדיקה חינם...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לרוב יש אבזור גבוה יותר ברכבים שקונים מהיבואן עצמו.

יש אחריות מורחבת (למשל בפיקנטו יש אחריות ל-7 שנים על גיר ומנוע, לא יודע אם יש אותה אם קונים דרך חברת ליסינג).

אם אתה מתעניין ברכב שהוא גם ככה מהכיוון הפחות מאובזר, אז בהחלט שווה לשקול את הליסינג 0 ק"מ.

פורסם

אני מתעניין לגבי האטראז

יש שני דגמים :

Instyle

ו- invite

מה שנמכר בחברות ליסינג זה ה instyle שיותר מאובזר

כפיר הג'ינג'י

פורסם

צי הדגמים המוצעים בחברות הליסינג הוא לרב הכי פשוטים שיש ללא תוספות.

המחיר אצל היבואן לאותו רכב בדיוק הוא עניין של5-10% יותר

פורסם

לתקופה ארוכה זה משתלם.

• תוכן חדש...