Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי 7-8 שנים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מעבר לעובדה שהאוטו רשום ליסינג, יש עוד סיבות שבגללן אנשים לא קונים?

בנוסף, האם אין אפשרות להימנע מהורדת הערך העתידית?

הרי בקלות ניתן להוכיח שקניתי את הרכב עם 0 קמ ונסעתי בו ראשון.

מי אמר לך שלא קונים. קונים ועוד איך.

הנקודה היא שהרכב לא רשום ליסינג. בשום מקום המילה ליסינג לא מוזכרת - אתה קונה את הרכב מידי חברה אחרת (לא היבואן) אבל הוא לא היה בשימוש.

1) רמת גימור לא זהות.

2) אחריות לא ברורה.

3) כמו שאמרו, עדיין יורידו לך כי יודעים שקנית בהנחה.

אצלי ספציפית, ברור לי שבפריוס אני מעדיף אחריות יבואן, מה גם שרמת הגימור שונה. (הייתי קונה רק אם הפרש המחיר היה מאוד גדול)

1) כל מקרה לגופו. יש רכבים שנמכרים ברמת גימור בסיסית בדיוק כמו שהיית קונה מהסוכנות

2) שטויות - אחריות ברורה וקיימת

3) אכן יורידו אבל לעיתים פחות מההנחה שקיבלת (לפי לוי יצחק 8%)

פורסם

לפעמים לא. לפעמים זה רק רישום קודם של החברה. בכל מקרה אני מתקשה להבין למה כ"כ איכפת לך, כשזה יהיה עוד 6-7 שנים. מאיפה לך איך ייראה שוק הרכב בשנת 2022? אולי מחיר הדלק יהיה 2 ש"ח וכולם ייסעו על האמרים? אולי יהיה 10 ש"ח וכולם יחפשו רכבי דיזל היברידי? אולי ייסעו כולם רק ברכבים שעברו הסבה לגז טבעי?

בקיצור - אין שום דרך לדעת כמה יורידו לך מערך הרכב עוד 7 שנים.

פורסם

כמו יהודי טוב אני אענה לך בשאלה, למה יש אנשים שקונים ברשתות המזון היקרות , כמו שופרסל שלי, מגה בעיר ,ampm

ולא ברשתות הזולות כמו רמי לוי ודומיו,

ולגבי אחריות , היא זהה ושל היבואן.

ואם נלך צעד קדימה , למה אנשים קנו פיאסטה ידנית ברמת גימור נמוכה מדלק מוטורס במקום באותו מחיר ברמת גימור גבוהה מאילון מוטורס ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לליסינג יש משמעות כבדה מאוד במיוחד שמדובר ברכב ישן.

אז 20% זה עוד לייט

יש לו משמעות 0. במקרה הכי גרוע תצטרך להוריד 20%, במקרה שזה רכב שמור עם ק"מ נמוך, תוכל לדרוש מחירון ואפילו מעל.

למי איכפת בכלל אם רכב בן 8 היה בעברו בהשכרה או בליסינג? מה שקובע זה רק המצב עצמו של הרכב.

כמו כן, 20% הורדה ממחירון של 20 אלף ש"ח, זה כולה 4000 שקלים...

פורסם

זה נכון השכרה, ליסינג משפיעים יותר גם במחיר ככול שהרכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמו יהודי טוב אני אענה לך בשאלה, למה יש אנשים שקונים ברשתות המזון היקרות , כמו שופרסל שלי, מגה בעיר ,ampm

ולא ברשתות הזולות כמו רמי לוי ודומיו,

ולגבי אחריות , היא זהה ושל היבואן.

ואם נלך צעד קדימה , למה אנשים קנו פיאסטה ידנית ברמת גימור נמוכה מדלק מוטורס במקום באותו מחיר ברמת גימור גבוהה מאילון מוטורס ?

אתה טועה, האחריות של אלבר היא מוסכים של אלבר והם מודים בזה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם זה רישום חברה או ליסינג זו הפחתה משמעותית.

אתה לא מקבל את אותה הפחתה בקנייה שלך כעת.

אני מתכוום שאם ליסינג זה פחות 20 אחוז במכירה (לא משנה מתי) אז אתה לא מקבל 20 אחוז הנחה כעת בקנייה.

ומה יקרה אם תאלץ / תרצה למכור את הרכב עוד 3 שנים?

מי יכול להבטיח שבאמת תרצה להחזיר רכב 7 שנים?

מה קורה במקרה של טוטאל לוסט חלילה עוד 4 שנים? או שנה?

אני באמת לא יודע איך חברת הביטוח שלך מחשבת את זה.

אני חושב שזה משתלם רק אם ההנחה בשקלים (לא באחוזים) גדולה משמעותית מההפחתה במחיר/ שווי למקרה שתאלץ למכור/ לממש אובדן ערך מלא בתוך נניח 3 שנים.

• תוכן חדש...