Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מי שנכנס לאשכול,

האייפון 4s שלי נרכש לפני 3 שנים מחברה סלולרית, בתקופה האחרונה הסוללה נגמרת מהר מאד (אורך שיעור 45 דקות וזה כבר הספיק לו) אז הלכתי לחנות פרטית והחלפתי סוללה,

אך מאותו רגע הוא נכבה גם במצב של 50% סוללה או 20%.

מה יכולה להיות התקלה? אין לי כסף מיותר לרכישת אייפון חדש.

הערה חשובה: כל בעלי האנדרואיד למינהם - אנא חסכו לי את העצה המרגיזה "תעבור לגלקסי"...

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

הסוללה שלי דפוקה (מכישר בן למעלה מ-3) ועוד לא החלפתי סוללה אבל אני באותו המצב.

יכול להיות שהסוללה החדשה שלך גם לא תקינה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

היה לי ב-2 אייפונים את אותה בעיה, החלפת סוללה פתרה אותה.

אני מניח שזה אחד מה-2:

1. החנות פרטית שמה לך סוללה חדשה דפוקה

2. החנות שמה לך סוללה משומשת דפוקה

פורסם

לי היה (ועדיין פעיל) אייפון 4, באזור 30% היה נכבה לפעמים גם באזור 15% ולפעמים החזיק מעמד עד הסוף. היה לו עוד כמה בעיות כמו כפתור, מסך וכו'... לא משהו רציני אבל הכול ביחד גרם לי להחליף אותו לנייד חדש. פשוט לא היה שווה לי לתקן אותו.

בכל מקרה לפני כחודש לאחי נהרס הנייד שלו והבאתי לו את האייפון שלי שחזר לפעול במרץ. הסברתי לו שיש בעיה עם הסוללה והוא כבר חודש מספר לי שהאייפון מחזיק עד הסוף...

אולי מה שהאייפון שלי היה צריך זה מנוחה ארוכה.

נסה לסיים את כל האחוזים של הסוללה ואז להטעין מחדש עד הסוף - כאשר הטלפון כבוי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני מניח שזה אחד מה-2:

1. החנות פרטית שמה לך סוללה חדשה דפוקה

2. החנות שמה לך סוללה משומשת דפוקה

אין חלקים אחרים באייפון חוץ מהסוללה?

שאלה נוספת: איך אני יכול להוכיח שהטכנאי לא החליף לי סוללה כלל?

פורסם (נערך)

היה ברשותי אייפון כמו שלך, עם אותה הבעיה, אצלי ב20 אחוז היה נכבה. החלפת סוללה פתרה את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אולי.

סוללה מקורית של אייפון ניראת ככה- http://www.irepairbyccs.ca/product/iphone-4s-battery-replacement/ . יש גם סוללות תחליפיות שניראות ככה, אבל הרוב שראיתי, לא.

הסוללה המקורית של האייפון דבוקה די חזק למיקום שלה, מין הסתם שסוללה חליפית לא תהיה דבוקה כול כך חזק.

יש מעין פלסטיק שנועד "לעזור" לך לשלוף את הסוללה בעת הצורך. ב-3 סוללות תחליפיות שראיתי, לא היה את הפלסטיק הזה

הפירוק של המכסה האחורי הוא פשוט מאוד. אתה מפרק את ה-2 הברגיים בתחתי האייפון ופשוט מחליק את המכסה כלפי מעלה.

פורסם

החלפת סוללה באייפון היא עניין די פשוט. כמו שנאמר פתיחת 2 הברגים למטה, ועוד עניין קטן בפנים.

צריך לרכוש קיט עם מברג יעודי:

http://www.ebay.com/itm/New-Repair-Opening-Pry-Tools-Kit-Set-for-Mobile-Phone-Apple-iPhone-5-5S-iPod-/181410921074?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2a3ceefa72

וסוללה:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-OEM-Replacement-Internal-Battery-for-Apple-iPhone-4S-High-Capacity-/231409260422?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e1111786

השנה יצא לי להחליף בעצמי באייפון 5: מסך, שקע טעינה וכפתור בית. כל החלפה כזאת במעבדה עולה מאות שקלים, כשבעזרת איביי ויוטיוב אתה יוצא עם נזק מזערי.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש מעין פלסטיק שנועד "לעזור" לך לשלוף את הסוללה בעת הצורך. ב-3 סוללות תחליפיות שראיתי, לא היה את הפלסטיק הזה

אתה יכול לפרט יותר כדי שאוכל לזהות את החלק?

פורסם

יש הרבה חלקים אבל התופעות שאתה מציין הם תופעות קלאסיות של סוללה בסוף החיים שלה.

יש כל כך הרבה קומבינות ורמאויות במעבדות הפרטיות , אני לא אתפלא אם דחפו לך סוללה דפוקה.

זה הקטע המסריח של מכשירים סלולריים שחייבים מעבדה כדי להחליף סוללה. העצה שנתנו לך לגבי גלאקסי עצה מצויינת, שם אתה בקלות מחליף את הסוללה ויודע בדיוק איזו סוללה שמת.

פורסם

עבדתי כמה שנים בתור טכנאי טלפונים.

הסימפטומים שלך הם סוללה פגומה, מה הסיכוי אחרי החלפה? פלוס מינוס 50% מהסוללות מסין פגומות מהחבילה ככה שהסיכוי גבוהה.

אם האייפון פרוץ תבדוק אם כול אפליקציה את כמות הטעינות בסוללה, אם אתה מעל 200-300 צפה לבעיות, הסוללות מסין אקא אליקספרס וכו מגיעות כבר אם 100-200 בכיף.

מה שDAVE כתב נכון חלקית, סוללה מקורית אכן נראת כמו בתמונה, אבל גם סוללה מזוייפת נראת ככה.

עדיף לקנות תחליף שנראה שונה , מהנסיון שלי חברות שלא מזייפות מוצרים בפועל מייצרים סוללות נורמליות, אלא שמזייפים האיכות שלהם ירודה.

סוללה מקורית אי אפשר לקנות, הם כולם זיופים באינטרנט, אפל לא חנות חלפים אלא רק טלפונים ולא מוכרת חלקי חילוף.

לגבי הלשונית זה חלק בלטי נפרד מהמדבקה שמחזיקה את הסוללה במקום, אין לה קשר לסוללה והיא נמכרת בנפרד ראה כאן http://ru.aliexpress.com/item/M112-Battery-Adhesive-Tape-Sticker-Glue-Pull-Tab-Replacement-For-iPhone-5-5G/1956300561.html?recommendVersion=1

הלשונית נוטה להיקרא ברוב המכשירים, כול אחד שהחליף מסך לאייפון יותר מ10 פעם יודע שאם הוא רוצה לשמור על מראה מקורי יש להשתמש בכלי לפתיחת קליפסים במקום למשוך בלשונית ולקרוא אותה.

הדבק גם לא מראה על סוללה מקורית שכן זה בכלל מדבקה על מסגרת המתכת ולא על הסוללה, סוללות מגיעות ללא דבק, כמובן שאחרי החלפה הדבק חלש יותר.

בדרך כלל בהוצאה של סוללה ממכשיר חדש יחסית הדבק כול כך חזק שהסוללה תתעקם לפני שתצא מהמקום.

החלפה כמו שצריך תראה כך

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...