Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שנמצא פחות משנה על הכביש נסדקה שמשה עקב פגיעת אבן.

האם ביטוח שמשות מחוייב להתקין שמשה מקורית במסגרת חוק שימוש בחלקים מקוריים במכוניות עד גיל שנתיים, או שזה לא תופס לגבי שמשות?

תודה.

פורסם

שמשה זה חלק בלתי נפרד מהרכב ולכן החוק חל גם עליה,עד שהרכב בן שנתיים.

אני בטוח שמהביטוח שמשות ינסו להתחמק במטלות שונות ומשונות.

פורסם (נערך)

קראתי את הפוליסה (פוליסת שירות, לא ביטוח) של סטארט וכתוב שם במפורש שהם מכסים רק שמשה חלופית העונה לתקן הישראלי:

http://www.startcar.co.il/upload/editor/prati2012.pdf

אם החלטת לתבוע את הביטוח המקיף, אני משער שהוא יהיה מחויב, אבל לא בטוח ששווה לך לשלם השתתפות עצמית+הנחת תביעות.

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

על הנייר בוקי, אני חושב שאתה צודק.

בעולם האמיתי, כשחברים התמודדו עם הסיטואציה ברכב בן 3 חודשים, נפנפו אותם מהרעיון של שמשה מקורית (אחרי שאני אמרתי להם שלידיעתי שמשה היא חלק חילוף אז כמו כל החלקים גם זה צריך להיות מקורי וחדש) לפני שהספיקו להגיד ג'ק רובינזון.

התקינו חלופית (וחזרו 3 פעמים שידביקו להם את המראה שהחליטה לצנוח מדי פעם).

• תוכן חדש...