Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינטרנט יקר שלום.

כבר עבר שבוע מאז שהוצאתי כסף על האוטו, ואני מתחיל להרגיש את העקצוץ הזה בידיים.

יש עור על ההגה, אבל כיאה למכונית בת 4 שנים ועם 70KKM ומלא מלא סיבובי הגה, הוא כבר מרגיש בלעעע.

העור אמנם לא מתקלף ואפילו לא דהה (חוץ מפס קטן שלא ממש מטריד אותי), אבל הוא מרגיש חלק וקשה ולא רך או כיפי כמו במכוניות חדשות. מה גם שאם -אזהרת גועל!!!- הידיים מזיעות הוא דוחה את זה ונהיה חלק ובאופן כללי ממש לא מגניב. זה הופך נהיגה אינטנסיבית (כמו שצריך לעשות בפיאט אמיתית) לבלתי אפשרית כי הידיים שלי all over the place, או שאני יכול ללבוש כפפות ולהראות כמו פייגל'ה.

אז חשבתי לחדש אותו ואולי על הדרך ליפייף אותו בעור בשני גוונים. חיפשתי משהו על אוטו אלגנס, שאני יודע שעושים את זה, אבל לא מצאתי מידע באשר למחירים או זמן שזה לוקח. יש למישהו מידע עדכני לפני שאני מתקשר לשם ונותן להם לגיטימציה לגבות ממני "מס עיניים יפות"?

תודה רבה, אינטרנט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטו אלגנס ביהוד עבודה ברמה גבוהה מאוד,מספר שעות תאום מראש.

תכין 800שח.

יתרונות תוכל לבחור את צבע העור,צבע התפירה.

פורסם

המידע הזה עדכני? כי אני זוכר שבפעם האחרונה שעניין אותי הסיפור הזה היה מדובר על 500 ש"ח במידה וההגה כבר מצופה עור. כי מורידים את העור הקיים ומכינים ממנו mock-up. גם על 800 ש"ח דיברו, אבל אז היה מדובר על הגה בלי עור, כי זה דורש יותר עבודה מן הסתם. יש סיכוי שהמחיר עלה ביותר מ-50% מאז (שנתיים שלוש)?

פורסם

ההגה של ה 500 שלי מרגיש אותו הדבר בדיוק, גורם לידיים להחליק מעט כשהן מזיעות.

העור עדין בטירוף.

800 שקל? בא לי לבכות. :(

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

שתגדל תבין שיש דברים יותר חשובים לבכות עליהם.

תן עובדות וציין מה זה הגה של 500? איפה נעשה ובבקשה אל תפריח ססמאות ללא עובדות.

אוטו אלגנס ישרדו גם בלי ה-500 שח שלך,הם עושים עבודות מורכבות בהרבה כל האוטו עצמו ועובדים עם יבואני הרכב רבים

מנסיון שראיתי בעינים על אוטו של חבר שעשה באוטו אלגנס העבודה היא ברמה גבוהה ביותר נקודה.

בהרכבה ההגה מפורק ומורכב על מתקן שאיתו ניתן להגיע למתיחה יפה וטובה של החוטים.

גילוי נאות אין לי שום קשר לאוטו אלגנס,והביקורת שלי חפה מאינטרסים.

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם (נערך)

אוטו אלגנס ישרדו גם בלי ה-500 שח שלך,הם עושים עבודות מורכבות בהרבה כל האוטו עצמו ועובדים עם יבואני הרכב רבים

מנסיון שראיתי בעינים על אוטו של חבר שעשה באוטו אלגנס העבודה היא ברמה גבוהה ביותר נקודה.

מה אתה רציני? ככל הנראה הוא מתכוון שיש לו רכב פיאט 500.

ואגב פותח השרשור, ראיתי פעם איזה סט באלי אקספרס ב4 דולר, שווה לך לנסות אולי זה יעזור לך.

http://www.aliexpress.com/item/MOQ-1PCDIY-Car-Steering-Wheel-Cover-With-Needles-and-Thread-Artificial-leather-Gray-Beige-Black-China/1971440943.html

עריכה אחרונה על ידי carpz
פורסם

תנשום אוויר, דיברתי על הגה של פיאט 500 :roll:, בדומה לאצל פותח שרשור התסמינים דומים גם בהחלקה מזיעה.

נ.ב לא מכיר ולא ראיתי את העבודות שלהם, (גם אם היא איכותית ביותר 500 שקל זה כסף) ואם העבודה מוצאת חן בעיניי וברמה גבוהה הייתי משלם.

Opel Adam S 2017

פורסם

DTS - הבנאדם דיבר על פיאט 500. אני דיברתי על 500 שקל.

לא הבנתי, עכשיו המחיר ירד או שסתם התבלבלנו עם הפיאט?

מישהו יודע מה המחיר עם/בלי עור קיים על ההגה?

מה אתה רציני? ככל הנראה הוא מתכוון שיש לו רכב פיאט 500.

ואגב פותח השרשור, ראיתי פעם איזה סט באלי אקספרס ב4 דולר, שווה לך לנסות אולי זה יעזור לך.

http://www.aliexpress.com/item/MOQ-1PCDIY-Car-Steering-Wheel-Cover-With-Needles-and-Thread-Artificial-leather-Gray-Beige-Black-China/1971440943.html

מכיר את הסטים האלה, אפילו ישבתי פעם לראות איזה חצי שעה של סרטונים ביוטיוב כדי להבין איך עובדים עם זה. זה נחמד והכל, אבל רחוק מאוד ממה שאני רוצה להשיג. אני שואף למראה כמה שיותר נקי ומקורי, בלי כיסויים ושאר ירקות.

on a side note - למישהו יש רעיון אם יש סיכוי לשחזר את ההגה מבלי לרפד אותו מחדש? כלומר "להפריח בו חיים חדשים" ולהפוך אותו ללא חלק ומגעיל? יש דרך לנקות את זה או שבעקבות השימוש הממושך אין סיכוי להחזיר אותו לקדמותו?

פורסם

תעשה חיפוש, היה בחור פה שפירסם פרוייקט קטן של צביעת הגה. סה"כ זה לא אמור להיות מסובך מידי.

אני צבעתי לבד משענת יד, והיה דיי פשוט. צריך בעיקר הכנה טובה, שכוללת ניקוי טוב, שיוף קל במקומות

שיש קילופים וסדקים, ואז צביעה של כמה שכבות, ובסוף אם אתה רוצה מראה טיפה יותר "גלוס", אתה

מוסיף שכבת לקה ייעודית. יש לא מעט קיטים כאלה ברשת, המחיר הוא 50-100 ש"ח לקיט כזה.

פורסם

עשיתי חיפוש, מצאתי את השרשור על "חידוש" באמצעות צביעה. יש לי אפילו בבית ספריי "סנו רהיט" או משהו כזה שמיועד לשחזור עור. מה שאני שואל הוא האם למישהו יש נסיון עם זה? עשה/עשו לו/מכיר מישהו שעשה והאם זה החזיר את העור למצב המקורי, לא רק במראה אלא גם, ובעיקר, בתחושה. ההגה נראה סבבה לגמרי כרגע, מה שמפריע לי זה שהוא חלק ו"גלוסי".

אתם רוצים תמונות? אני אעלה תמונות. אולי ככה יהיה יותר פשוט להבין מה בדיוק אני מבלבל לכם ת'מוח ומה לעזאזל אני רוצה.

פורסם

אושרי, אני מבין שזה נראה טוב, רק שזה פחות מעניין אותי. אני רוצה להחזיר את התחושה הנקייה והרעננה של עור חדש.

עם כל זה שאני מעריך שאתה מקפיץ לי את השרשור כדי שעוד אנשים יראו אותו, זה לא בדיוק מה שאני מחפש :wink:

פורסם

אז באמת אולי עדיף שתעלה תמונות של ההגה, שנראה את מצבו ונדע לאן אתה רוצה להגיע, כיוון שהפתרון שאושרי נתן זה בעקרון פתרון מעולה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...