Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שקראתי, לא נשאר אוכל למנחים ולמשתתפים בתוכנית ובגלל זה הוא התעצבן ו(לכאורה)החטיף למפיק.

לבנאדם יש אגו כל כך גדול שהוא היה צריך לקנות רינג׳ רובר נוסף בשבילו.

מה שכן, להגיע אחרי יום צילומים מעייף ולגלות שצוות ההפקה טחן את כל הסנדביצ׳ים... לא נעים לאף אחד מהצדדים. יש אנשים שחוסר אכילה ממושך מקפיץ להם את הפיוזים, אולי זה מה שקרה, אם כי לא מצדיק אלימות. הBBC סתם מענישים צופים במשהו שהיה יכול להיסגר לפני שהתנפח לכל הסיפור הזה (קנס לקלארקסון או השעיה מתוכנית אחת ופיצוי כספי למפיק)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1

התנצלות פומבית + קנס לקלארקסון + פיצוי כספי למפיק היו סוגרים את העניין

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשטמבל שאף אחד לא מכיר עושה את זה ובמקרה מצלמים אותו בשעת מעשה כולם שונאים אותו ויורדים עליו.

כשטמבל שכולם מכירים אותו עושה את זה כולם נרתמים לתמוך בו, כי אחרת הם יפסידו את התכנית האהובה עליהם.

Human nature at its best.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז הם היו פשוט דוחים את שידור התוכנית בשבוע.

וזה גם היה עוזר להם מבחינת הפרסום כי כולם היו מבברים על למה הם דחו אותה.

פורסם

יכול להיות. קלארקסון נראה כמו נאד נפוח אבל הוא לא עושה רושם (ממה שאפשר לראות בתוכנית/ראיונות שלו) של מישהו שסתם יתן אגרוף למישהו אחר. הBBC לא משחררים כלום על התקרית ובינתיים הכל ניחושים. היום קראתי ש״נוכחים בתקרית״ אמרו שהיו חילופי דברים וקללות בין השנים במשך יום הצילומים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפי העדכונים כנראה שאתם הייתם אופטימים ואני דיי הייתי spot on.

http://www.autoevolution.com/news/jeremy-clarkson-quits-top-gear-show-cancelled-for-good-93287.html

התכנית טופגיר ,ברמה סבירות גבוהה,כבר לא תשודר יותר בBBC. אפשר להתחיל להספיד?

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

זו פרשנות שמבוססת על דברים שהוא כתב בטור, הוא לא אמר כלום בעניין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מקווה שבאמת יעבירו את זה לרשת אחרת ויתנו להם קצת יותר חופש יצירתי.

הקלארקסון אמר כמה פעמים שהוא היה עושה דברים יותר מפגרים אם היו נותנים להם.

יש מצב שזה יקרה כי בניגוד לקלארקסון להאמונד ומאי יש חוזה שמסתיים בחודש הבא.

פורסם (נערך)

די נמאס מהפורמט הזה מיצינו, שימציאו את עצמם מחדש 15 עונות של אותו פורמט שנהיה יותר הזוי מפרק לפרק, נמאס לי גם מהאוגר הוא פרווה :) שימצאו מישהו רענן שלא ידפוק חשבון לקלארקסון גם אם זה יעצבן אותו.

אולי זה רק אני מרגיש ככה, אחרי כמעט 25 שנה של צפייה רצופה קשה כבר להפתיע .

מכל העונות האחרונות זכור לי רק הפרק שדחפו את קלארקסון למי קרח, בחיים לא צחקתי ככה, אחריי שאתה רואה אותו מענה את כל המנחים פתאום הוא נראה חסר עונים שם, זה פשוט היה טוב .

עריכה אחרונה על ידי bubens

• תוכן חדש...