Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברכבי יונדאי גטס 2003 (גיר אוטומט) לא הוחלפה תושבת גיר מעולם ואני חושב שהגיע זמנה עקב רעידות קטנות ומעצבנות שחוזרות ונשנות.

משיטוט קצר בחברנו גוגל מצאתי 2 מקטים שונים שמצביעים על תושבת גיר. אבל רגע, שניה לפני שאני מזמין מהאתר הקוריאני, איך אדע מה בדיוק יתאים לי?

1. BRACKET ASSY-RR MTG

No. 219301C130

2. 219301C130 (21930-1C130) - BRACKET ASSY-RR MTG

עריכה אחרונה על ידי BenMalka

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

הסימפטומים של תושבת מנוע יבשה/סדוקה בגטס הם רעידות וקרקושים מצד ימין בדשבורד, מה שהיה לי בעבר ונפתר ע“י החלפת תושבת מנוע (אם כי הוחלפה לאחת לא מקורית), ועדיין הרעידות בסרק המשיכו (שוב, הרעידות לא היסטריות הן נסבלות, זה פשוט מציק מאד). לכן אני מניח שאם אחליף את תושבת הגיר (אולי על הדרך כבר את שניהם?) אין לי ספק שהרעידות ייפתרו לחלוטין.

פורסם

שים לב שרוב הרכבים לא אוהבים תושבות לא מקוריות ואתה משלם על זה ברעידות.

הייתה לי תושבת סינית, כל האוטו קרקש(הורגש במיוחד עם מזגן) אם כי פחות מתושבת מנוע מקורית קרועה לגמרי.

אגב, לא תמיד יש הבדל רציני בין תושבת סינית למקורית ב​מחיר.

נגיד, בקורולה 99 שלי, תושבות גיר עולות 200 ומשהו ו300 ומשהו ואילו תאילנדיות או סיניות 100 ומשהו...

פורסם
בכל מקרה המק"ט שרשמת לא מתאים לך.

המק"ט הזה של תושבת תחתונה לגיר ידני

אצלי יש 3 תושבות נכון? אחת מצד שמאל שצמודה לטיימינג (מה שהחלפתי כבר), אחת מתחת למצבר (גיר) ועוד אחת בתחתית הרכב תושבת משקפיים שגם קשורה לגיר... נכון?

מה המק"ט המדויק?

פורסם

המק״ט הוא 21830-1C270 וככה היא נראית:

694a921d4e8310e41dc4eb3c300e1067.jpg

בדור השני של הגטס התושבת השתנתה.

עריכה: הגבתי יחד עם אבי, אבל אני חושב שהוא מדבר על התושבת התחתונה (משקפיים).

השאלה לאיזה תושבת התכוונת?

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף! ידעתי שאפשר לסמוך עליך :-)

תודה גם לך אבי,

אתה חושב שגם כדאי לקנות במקביל את התושבת התחתונה ולהחליף גם אותה? בכל זאת, אין דרך וודאית לדעת איזו תושבת סדוקה בדיוק...

פורסם

עדכון: אתמול הוחלפה תושבת תחתונה (משקפיים) לאחת מקורית חדשה עקב והישנה היתה נראית די יבשה והרעידות פחתו אך לא נעלמו לחלוטין.

אני חושד בתושבת מנוע ימין שהוחלפה לפני מס‘ חודשים ובגלל שהיא חליפית ולא מקורית זה מה שגורם לרעידות הקטנות. מה דעתכם?

• תוכן חדש...