Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוצאים חשפנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו כמה כובד ראש, הבנאדם רוצה חשפנית לא הרצאה על מוסר. אני בטוח שיש חבורת גברים שנהנית יותר להתאסף ולשחק בפלייסטשן וחבורה אחרת לוגמת וויסקי ודנה על ניטשה וקפקה. לשאלת פותח השרשור.. לאחר שארגנתי כמה וכמה מסיבות רווקים הדרך הכי טובה וזולה להימנע מנפילות זה להזמין מסעדה טובה ולשמור מקום במועדון חשפנות. ככה החתן יבחר לבד מי הוא רוצה שתרקוד עליו ואתם לא תוציאו כסף על זוג כונפות. ב 1000 ש'ח עלות ממוצעת לזוג חשפניות אתם יכולים לקנות לו 40 ריקודים, אני חושב שאתה חכם מספיק להבין שהוא לא יצטרך כמות כזאת וזה נטו חסכון שלכם והנאה שלו.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זו הסיבה, וזו האטרקציה, צודק אוטוביינקי, הוא באמת מסכן...

ד"א תיקון (לא שזה מעניין מישהו אבל למען הדיוק) הקיץ הזה אהיה בן 34, מתחיל להפחיד העסק...

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם (נערך)

לוטי זה באמת מרים את המסיבה חשפניות.

להיות במלון עם אישתו יצא לו כול החיים להיות, אבל זה משהו חד פעמי, לפחות אמור להיות.

מנסיון שלי זה הוסיך המון, הרי איזה גבר לא רוצה איזה פצצה רוקדת עליו?

ביד ימין איזה ויסקי, בצד שמאל נרגילה פעם אחת עושים משהו לא שיגרתי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה גבר לא רוצה איזה פצצה רוקדת עליו?

ביד ימין איזה ויסקי, בצד שמאל נרגילה פעם אחת עושים משהו לא שיגרתי.

שניים מתוך הדברים האלה לא היו מסבים לי הנאה בלי קשר לנסיבות, והשלישי הוא חווייה שלא בהכרח הייתי רוצה לחלוק עם חבריי. כאמור, עניין של טעם.

כנ"ל לגבי הפן האסטטי - מה אם חברך בכלל מעדיף אסייתיות וה"פצצה" שלך מציגה 180 ס"מ של גוף תימני? חשבת על זה? לא, אתה חושב רק על עצמך! :lol:

פורסם

אצלנו לא היו חשפניות שמנות.

רק ציצי קטן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם יש לו חבר שבכלל חולם על חשפן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שניים מתוך הדברים האלה לא היו מסבים לי הנאה בלי קשר לנסיבות, והשלישי הוא חווייה שלא בהכרח הייתי רוצה לחלוק עם חבריי. כאמור, עניין של טעם.

כנ"ל לגבי הפן האסטטי - מה אם חברך בכלל מעדיף אסייתיות וה"פצצה" שלך מציגה 180 ס"מ של גוף תימני? חשבת על זה? לא, אתה חושב רק על עצמך! :lol:

זה כל היופי במועדון! בפעם האחרונה היינו במועדון ואשכרה ראיתי את העדפות של כמה מחבריי ומחבריי החתן. יש הכל מהכל וכל אחד נהנה. אגב כל אחד מגדיר את הסיטואציות הללו באופן שונה, אנחנו למשל לא ראינו בעניין הזה משהו מיני או אנטימי. אולי יש אנשים שכל מגע עם אישה הוא רגע מביך בשבילם,אולי אותם אנשים לא נמשכים לנשים. העובדה הפשוטה שכרגע לא נכנסים למקום כל מיני וואחשים וערסים מגעילים, כשאנחנו היינו היו המון זוגות והרבה אנשי עסקים מקומיים ומחול. אז כנראה שזה לא משהו שרק דושבאגז עושים.

פורסם

~

יש מספיק דושבאגז גם בקהילה העסקית, יצא לי לפגוש כמה מהם. הבעייתיות פה היא בעיקר בסיטואציה - חשפנית, מסיבת רווקים... היש משהו נדוש יותר?

אני דווקא מחבב את הצעתך. כך מי שבקטע יכול להמשיך למועדון ולמצוא שם את הסחורה המועדפת עליו, ומי שלא מעוניין יכול להתחפף הביתה בשקט.

פורסם

למה נדוש?

זאת נוסחה שעובדת טוב.

פורסם

~

כן, עובדת טוב על אנשים... פשוטים.

(מרים להנחתה לעידן שיכנס עם סיפור מור"ק על החשפניות שיצא לו לארח והתגלו כאחלה בחורות וסטודנטיות לדוקטורט באסטרופיזיקה)

פורסם
~

יש מספיק דושבאגז גם בקהילה העסקית, יצא לי לפגוש כמה מהם. הבעייתיות פה היא בעיקר בסיטואציה - חשפנית, מסיבת רווקים... היש משהו נדוש יותר?

אני דווקא מחבב את הצעתך. כך מי שבקטע יכול להמשיך למועדון ולמצוא שם את הסחורה המועדפת עליו, ומי שלא מעוניין יכול להתחפף הביתה בשקט.

תוכל בבקשה לתת לי רעיון מקורי ומעניין יותר שאתה היית עושה במסיבת רווקים של חבר טוב שלך? (בשיא הרצינות מעניין אותי לדעת)

פורסם
~

כן, עובדת טוב על אנשים... פשוטים.

(מרים להנחתה לעידן שיכנס עם סיפור מור"ק על החשפניות שיצא לו לארח והתגלו כאחלה בחורות וסטודנטיות לדוקטורט באסטרופיזיקה)

מה זה אנשים פשוטים?

פורסם (נערך)
תוכל בבקשה לתת לי רעיון מקורי ומעניין יותר שאתה היית עושה במסיבת רווקים של חבר טוב שלך? (בשיא הרצינות מעניין אותי לדעת)

אני לא דוגמה טובה, לא הייתי עושה מסיבת רווקים. האמת הפשוטה היא שקשה למצוא מכנה משותף בין קבוצה של אנשים שלאו דווקא מכירים זה את זה או הגיעו מרקע דומה. כל נסיון כזה יגמר ברוב המקרים בפניה אל המכנה המשותף הנמוך ביותר, או כמו שאומרים המתמטיקאים, מ.ש.ל.

בוא נחשוב בהגיון: מה הסיכוי שיוסי מהצבא, משה מהתיכון, אלכס מהעבודה ועמי הבן דוד של הכלה יצליחו למצוא ביניהם פעילות אחת שכולם יהנו ממנה באמת? אם זה חבורה מגובשת יחסית אז לא חסר פעילויות כאלה - טיול שטח, אקסטרים ספורט, סתם מסיבה באיזה לופט ששוכרים ללילה... אבל מציאותית, רוב מסיבות הרווקים לא מתגבשות בנסיבות כאלה, ולכן מישהו שם בוודאות לא ירגיש בנוח וחבל בכלל להיכנס לזה. לענ"ד.

מה זה אנשים פשוטים?

אנשים שבשבילם מה שתיארת זו חוויה של פעם בחיים, וכזו שהם אשכרה נהנים ממנה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

לכן כאלה דברים מזמינים חברים.

ומה חושב עושים בלופט בלילה? חשפניות:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...