Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

מעוניין לשתף אתכם בתוספות השונות שהתקנתי באיביזה שלי ולשאול לגבי התוספות הבאות שעלי לשקול.

המטרה:

לשפר את איכות החיים בסביבת הנהג, אני נוהג כשעתיים בכל יום. רוב הנסיעות בין עירוניות.

תוספות קוסמטיות כגון הוספת פנסי לד לא כל כך מדברות אלי.

מה כבר הותקן:

מערכת שמע ברמה גבוהה - אצל יוסי אלפיין האחד והיחיד.

טלפון קבוע (סים משוכפל עם אותו המספר של הנייד שלי).

חיישני רוורס.

תושבת לטלפון הנייד + חיוט קבוע של חשמל עבור ה WAZE.

משענת יד אמצעית + משענת יד בדלת הנהג במקום מגע הפלסטיק הזול והדביק.

שלט אלחוטי למערכת השמע המחובר למשענת היד המרכזית.

מצלמת דרך מתחת למראה. מציגה את מהירות הנסיעה האמתית על סמך GPS.

הגעתי לסט-אפ מאוד טוב לפי הדרישות שלי. הרכב מאוד מהנה בשיוטים ארוכים.

מה הלאה לפי דעתכם? מספר אפשרויות באות בחשבון:

תפירת כיסוי עור איכותי להגה.

כיסוי איכותי למושבים.

מצלמת רוורס.

שליטה על מערכת השמע מההגה. האפשרות כבר קיימת, יש לקנות כבל מיוחד בעלות של 800 שקל.

גלאים שונים למכמונות ואו מצלמות. אני ממש לא מבין בתחום. כרגע נעזר בWAZE בלבד.

כל דבר אחר שמשדרג את איכות הנסיעה והשהיה בתא הנהג.

אשמח לתגובות על סמך ניסיון אישי.

תודה.

[ATTACH=CONFIG]414824[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]414825[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]414826[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]414827[/ATTACH]

אשמח לדעת מהיכן קנית את המשענת יד מחפש אחת לאיביזה שלי...

תודה

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני מעדיף לשמור את סביבת האוטו כמה שיותר "נקייה" ומקורית, בגלל זה כשקניתי את הלאון חיפשתי רק את הגרסה הכי מאובזרת כדי שלא אצטרך להתעסק עם התקנות מקומיות, תוספות אפטרמרקט ואלתורים כאלה או אחרים. רשימת התוספות שהיא באה איתה כוללת בערך כל מה שרציתי (ואולי אף יותר), מצאתי לנכון רק להוסיף מעמד לרכב (ExoGear ExoMount touch שעדיין מחזיק) וזהו. לא צריך יותר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני חושב כי הדבר העיקרי הדרוש הוא מערכת דאבל-דין איכותית הממלאת את רוב הפונקציות שהועלו כאן. מערכת דאבל-דין מתקדמת (מריצת "אנדרואיד") תומכת בפונקציות הבאות:

-מערכת שמע מלאה. תמיכה ברדיו, מוזיקה ודברים נוספים כגון רדיו לוויני ו-RDS.

-טלפוניה מלאה, נפרדת (סים נפרד) או משולבת (חיבור אוטומטי לטלפון חיצוני דרך BT)

-מערכת ניווט עם תקשורת (WAZE) או ללא (IGPRO)

-אופציות שו"ב משולבות כגון תמיכה במצלמת רוורס, תצוגות מתבקשות (מהירות, התרעות שוטרים וכו')

-העדפה אישית שלי היא הפעלת "טורק" אוטומטית ושימוש בו בזמן נסיעה.

ומספר נקודות נוספות.

-עדיף להמנע מטעינת טלפון ברכב, מרפי יגרום לכם להשאיר אותו ברכב כשיוצאים.

-חלק מהמערכות היותר מתקדמות מאפשר התממשקות מלאה לרכב. כלומר שליטה מלאה מההגה וקריאת נתונים טכניים.

-אע"פ שמערכות כאלה אינן זולות הן כדאיות לרכישה כי עקב המחיר הגבוה שלהן הן יעברו בין רכב לרכב.

פורסם
שאלות תם: מה המשמעות של דאבל דין? והאם HU הכוונה למערכת השמע המרכזית?

הדאבל (ראה תמונה..) הוא מכשיר כפול בגובהו, בחזיתו מסך מגע והוא מריץ (לרוב) אנדרויד).

HU זה Head Unit ואכן הכוונה למערכת השמע/מולטימדיה המרכזית.

שגיא

Single Din Vs Double DIn.jpg

פורסם

לגבי המשענת, קניתי באי-ביי ממש מזמן אז זה כבר לא מופיע בהיסטורית הרכישה שלי.

אני כמעט בטוח שמדובר בפריט הבא:

http://www.ebay.com/itm/200821376246?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ולגבי שילוב של דאבל דין + טלפון נייד + טלפון קבוע:

האם מישהו מכיר מוצר מדף שמבצע את הדברים הבאים:

מולטי טאסקין מלא ועל מסך אחד בלבד של: שמיעת מוזיקה ממקור כל שהוא (רדיו או USB) בזמן שמסך הוויז נראה על המסך וניתן לשמוע בו זמנית מוזיקה, לקבל התראות וויז ולהחליף תחנות ושירים ובלי לעבור בין מסכים?

אני לא מכיר מוצר כזה אבל אשמח לקישור אם משהו מכיר.

היתרון בסט-אף שלי שלכל דבר יש את המסך שלו, השמע שלו והמקשים שלו. אני לא צריך לעבור בין מסכים בזמן נהיגה, זה מונע התעסקות מסוכנת לפעמים.

S60 Rdesign

פורסם
גם לי יש רכב כמו שלך, המשענת שהצגת כאן היא אוניברסלית ולא עם תושבת מקורית.

http://www.ebay.ie/itm/Genuine-ArmCik-Black-Arm-Rest-Centre-Exact-Fit-Hyundai-i20-2008-Onwards-/360899237262

זו עם תושבת מקורית. הוא לא שולח לישראל לצערי, אם אתה מוצא משהו כזה ששולח - תעדכן:wink:

לפות"ש, אני הוספתי את זה לרכב, אני פשוט שונא את התושבות עם הוואקום:

[ATTACH=CONFIG]414860[/ATTACH]

אשמח לקבל קישור לתושבת פלאפון שבתמונה.

אני לא מבין למה הגענו ל2015 והיצרניות לא משווקות את הרכב עם תושבת מהמפעל.

זה הדבר הכי מבוקש היום, וכשזה יוצא המפעל זה תמיד יראה יותר טוב.

פורסם (נערך)
מולטי טאסקין מלא ועל מסך אחד בלבד של: שמיעת מוזיקה ממקור כל שהוא (רדיו או USB) בזמן שמסך הוויז נראה על המסך וניתן לשמוע בו זמנית מוזיקה, לקבל התראות וויז ולהחליף תחנות ושירים ובלי לעבור בין מסכים?

מה שאתה מתאר הוא תוכנתי, לא קשור לדאבל-דין כשלעצמו. נדמה לי שבחור בפורום הרכיב לו מערכת דומה שהיחודיות בה היא בתוכנות.

(אני עדיין מחפש אחת בשבילי, ברוב המערכות איכות הקול היא בינונית מינוס (חסרון בשבילי) אך מכל בחינה של ניהול ותצוגת אינפורמצייה הן עולות בהרבה על המערכות המגיעות כסטאנדרט עם הרכב.)

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

אני נמצא בערך שעתיים מאחורי הגה כל יום אז אני מעדיף שיהיו לי כמה שיותר פחות הסחות דעת ולכן רק אם אני יודע שאני צריך לבצע שיחות אני בכלל מחבר את הפלאפון לדיבורית שבמערכת ואם לא אז הוא מנותק ויושב בפינה. הוספתי רק מצלמת רכב ומחזיק של exmount שיושב על החלון למקרה שאני אצטרך Waze, בגדול שומע רדיו או פליליסט דרך כרטיס זיכרון ונוסע...

לדעתי פשוט הסביבה שלך עמוסה מידי ויש יותר מידי ״גירוים לעיניים״ אבל אם לך זה לא מפריע אז שאפו ועוד משהו שמפריע לי זה כאשר אתה מבצע ניווט המכשיר נמצא מחוץ לשדה ראיה שלך ואתה צריך לסובב את הראש וזה קצת מסוכן...

פורסם
אשמח לקבל קישור לתושבת פלאפון שבתמונה.

אני לא מבין למה הגענו ל2015 והיצרניות לא משווקות את הרכב עם תושבת מהמפעל.

זה הדבר הכי מבוקש היום, וכשזה יוצא המפעל זה תמיד יראה יותר טוב.

אני חושב שבזמנו מצאתי את התושבת באיביי. אבל אפשרי להזמין מעוד כמה אתרים.

כמה קישורים:

http://www.telefonkonsolen-shop.de/en/PKW/Telefonkonsolen/linksgelenkt/Hyundai/i20/08-2012-oxid-1/Hyundai-i20-since-09-2012-Mobilia-artificial-leather-black.html

http://www.telefonkonsolen-shop.de/en/PKW/Telefonkonsolen/linksgelenkt/Hyundai/i20/

http://www.pdaplus.nl/en/kuda-console-hyundai-i20.html

פורסם (נערך)

אני מעדיף את סביבת הנהג שלי (והשמשה בפרט!) כמה שיותר נקייה מהתקנות.

רדיו דיסק עם BT מובנה. כשאני צריך WAZE יש לי את התופסן הגאוני הזה:

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בפן הבטיחותי, גם על הזרועות לא ניתן להגיד שהן לא שיא הבטיחות.

עם זאת, לשימושים המועטים שלי ב-WAZE בלבד, התופסן הוא הדבר הכי שימושי ואסתטי שמצאתי. ללא הדבקות, ללא זרועות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מבחינה בטיחותית, ניתן לחבר זרוע לטלפון באזור ההגה (מאחוריו) או על הפינה השמאלית-תחתונה של השמשה.

בשני מצבים אלו, המכשיר זמין, אך אינו מסתיר שדה ראיה חשוב ובזמן התנגשות - כרית האוויר של הנהג (ושל הנוסע) יחצצו ביניהם ולכן ימנעו פגיעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...