Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגזין jdpower פרסם את דו"ח האמינות השנתי שלו לשנת 2015 לפני יומיים. הבדיקות כללו בעיות פשוטות כמו בעיות בלוטוס ומערכות שמע ועד לבעיות גיר ומנוע.

יצרנית רכבי היוקרה היפנית לקסוס, שוב נמצאת במקום הראשון עם 89 תקלות ל- 100 מכוניות.

במקום השני ביואיק עם 110 תקלות ל- 100 מכוניות.

במקום השלישי נמצאת טויוטה עם 111 תקלות ל- 100 מכוניות.

.

.

.

במקום הלפני אחרון נמצאת לנד-רובר עם 258 תקלות ל- 100 מכוניות.

ובמקום האחרון נמצאת פיאט עם 273 תקלות ל- 100 מכוניות.

למחקר המלא באתר שלהם:

http://www.jdpower.com/press-releases/2015-vehicle-dependability-study

אפשר להוריד אותו אח"כ כקובץ PDF.

מצ"ב טבלת אמינות למטה.

יש גם אתרי רכב ישראליים שסיקרו את הידיעה הזאת, בחרתי לצרף את המקור.

2015 VDS Slide1_0.jpg

פורסם

^בדיוק על זה חשבתי :D

מעניין לראות שמותגים כמו סובארו, יונדאי וקיה, שנחשבות די אמינות, נמצאות בפלייאוף התחתון של הטבלה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

זה משתנה ממדינה למדינה. מכונית שנחשבת למוצלחת ואמינה במדינה אחת, יכולה להיחשב למיץ של הזבל במדינה אחרת.

לדוגמא, שברולט אוויאו, שנחשבת אצלנו לפח זבל מתנייע, ברוסיה נחשבת למכונית חזקה ואמינה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי, זה יכול להשתנות בעיקר בגלל מזג האוויר בכל מדינה ולכן צריך לקחת את ההשוואה בערבון מוגבל אבל מבחינת שוק הרכבים, לדעתי הבריטי יותר מתאים לנו.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שהדו"ח של JD כל כך רלוונטי לנו, מכיוון שכמו שאמרו כבר, זה דו"ח שמדבר על השוק האמריקאי. יש יצרנים שמופיעים בדו"ח עם דגמים שמשווקים כאן לא נמכרים שם. למשל, באמת בלי שום קשר אליי, פיאט, שמוכרת בארה"ב רק את ה-500 :roll: או מיצובישי שחוץ מהאאוטלנדר נראה לי שכל הליין-אפ האמריקאי שלה שונה ממה שיש בישראל.

לנו יותר רלוונטי מה שמפרסם TUV ו-Driver Power. (ששם דאצ'יה מחליפה את פיאט במקום האחרון אז אני יותר רגוע :) )

אני גם לא מבין משהו. בראש התמונה (לא היה לי כח לקרוא את הכתבה. בוקר. אתם תסלחו לי) כתוב 2015 Nameplate מה שאומר שמדובר על מכוניות חדשות. עכשיו אם אנחננו מסתכלי על פילוח התקלות (פר 100 מכוניות), יוצא שלכל מכונית חוץ מ-11% מהלקסוסים הייתה תקלה כזו או אחרת במשך ה-10 חודשים שהן על הכביש (שנת מודל מתחילה במאי). נראה לי מאוד מאוד מוזר. אין באמת מצב שבכ-ל המכויות האמריקאיות (חוץ מאותם 11 אחוז של לקסוסים) מתגלה תקלה כזו או אחרת במשך השנה הראשונה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה לא משנה על איזה דו"ח מסתכלים, בשורה התחתונה המכוניות היפניות הכי אמינות. אולי הסלוגן של טויוטה של "היפנית מספר 1 בעולם" בשנות התשעים צריך לחזור?

פורסם
איפה סוזוקי ?

הפסיקו שיווק בארה"ב לפני כמה שנים אחרי "כישלון" של ה Kizashi, הרכב הרלוונטי היחיד (+/-) לשוק האמריקאי.

עכשיו יש ספקולציות ע"י כל מני מעריצים שהJimny החדש יחזיר אותם לארה"ב.

לדוגמא, שברולט אוויאו, שנחשבת אצלנו לפח זבל מתנייע, ברוסיה נחשבת למכונית חזקה ואמינה.

בהשוואה לזבל שכולם יכולים להרשות לעצמם שם - כלומר לאדות בנות 35 - האבאו היא שיא הטכנולוגיה.

בארץ גיל ממוצע של רכב הרבה (הרבה) יותר נמוך, והאבאו בתחתית שרשרת המזון, קצת מעל סובארו ג'אסטי.

הכל יחסי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני גם לא מבין משהו. בראש התמונה (לא היה לי כח לקרוא את הכתבה. בוקר. אתם תסלחו לי) כתוב 2015 Nameplate מה שאומר שמדובר על מכוניות חדשות. עכשיו אם אנחננו מסתכלי על פילוח התקלות (פר 100 מכוניות), יוצא שלכל מכונית חוץ מ-11% מהלקסוסים הייתה תקלה כזו או אחרת במשך ה-10 חודשים שהן על הכביש (שנת מודל מתחילה במאי). נראה לי מאוד מאוד מוזר. אין באמת מצב שבכ-ל המכויות האמריקאיות (חוץ מאותם 11 אחוז של לקסוסים) מתגלה תקלה כזו או אחרת במשך השנה הראשונה.

מצויין שלכל מכונית הייתה לפחות תקלה אחת? כי אם לא, יכול להיות שלמכונית אחת היו לצורך העניין 50 תקלות ול40 מכוניות אחרות לא היו תקלות בכלל.

פורסם
אין סוזוקי באמריקה.

לייתר דיוק, עד 2013 היה שיווק סדיר בארה"ב, עד שהחלק האמריקאי של סוזוקי פשט את הרגל והחליט להפסיק לשווק מכוניות.

נשארו עם האופנועים הטרקטורונים והסירות .

• תוכן חדש...