Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא מעוניין במשהו שאפשר לשתות לאורך כמה שעות. אם הוא ישתה ואן גוך אסאי או באד אפל נקי, הוא לא ישרוד שעה :roll:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כמה אופציות:

וויסקי ״רגיל״ או האופציה שדיסקו המליץ ג'ק דבש (הג׳ק דבש עדיף בשוטים, וויסקי רגיל בשוטים או כוס וויסקי.

רום- אני אוהב את רון זקאפה, עשוי מקני סוכר, מזכיר קצת וויסקי עם טיפל׳ה יותר מתיקות.

סאקי- המשקה היפני המפורסם, אני מעדיף סאקי שאפשר להגיש חם, זה עושה את העבודה יופי.

סנגריה מחוזקת- פשוט לשים קצת יותר יין.

ערק- אני אוהב עם אשכוליות אבל גם עם לימון\נענע יעשה את העבודה.

מיותר לציין שהדרך הכי טובה להגיע לתוצאה הרצויה שלך היא לצרוך את אחד (דגש על אחד) המשקאות לאורך ארוחה, לקחת את זה באיזי.

אם אתה רוצה לזרז עניינים את הדרינק הראשון תקח לפני הארוחה אבל ממש בסמוך לה.

מאחר ואתה לא רוצה להרדם באותו לילה ולא רוצה כאב ראש אני אמליץ לך להתרחק מיין ומוודקה על שלל טעמיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ייגרים למיניהם, ליקר קפה, ואן גוך אסאי ובטעמים וכ"ו - וכ"ו -

כולם עושים צרבת בשלב מסויים ולא כיף לשתות אותם לאורך זמן (בחילה מובטחת)

אם זה עם ארוחה- שותף להמלצה על סאקי, לא חייב להיות חם (יכול להיות גם בטמפ החדר), אחלה ראש ויורד ממש בכיף.

והראש הכי טוב ביחס עלות תועלת שאפשר לתפוס- מגיע מערק כמובן, אני מתפלא איך הוא לא הוזכר קודם - אחלה סטלה שבעולם, שמחה ולא כבדה.

ערק זה גם המשקה היחידי שפעם יכלת לקנות בפחות מ30 שקל ולא היה עושה לך כאב ראש אטומי (עלית הערק, לפני שלפיד העלה את המיסים)

פורסם

1. לשתות 2 כוסות מיים אחרי כל כוס משקה אלכהלי. חובה !

2. עדיף לשתות משקאות שלא שותים בשוטים כי אז ניתן ללגום מהם לאורך זמן ולהנות מהטעם

3. ערק שמעורבב עם הרבה מים בכוס נותן ריכוז יותר נמוך ועדיין שומר על הצבע הלבן, הריח והטעם

4. חשבת לשלב גם בירה ללא אלכהול ? יש לא מעט בירות כאלו וטובות.

פורסם

עם ערק יש לי בעיה פסיכולוגית. שתיתי בחתונה של חבר לפני שנתיים בערך ואז החלקתי ושברתי את הרגל (הסיפור מצוי כאן איפשהו). אז מערק אני מעדיף לתרחק...

אני חושב לקנות בושמילס. מה המחירים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

טקילה 1800 א'נייחו אחת הטקילות הטובות ששתיתי, זו לא טקילה לצ'ייסר (חבל) - בכוס נקי בלי קרח. פשוט מעולה.

כמובן שיש טקילות מזעזעות, אז לכל הזולות למיניהן לא מומלץ.

אם אתה אוהב מתוק - אז טקילה אגאוורו שזה בעצם ליקר טקילה, אחד הטובים שטעמתי.

אם אתה בעניין וויסקי וחדש לך כל העסק - תתחיל מוויסקים קלים כגון סינגלטון, גלנליווט 12, דינסטון, וכדומה - רוב הוויסקים מאיזור הספייסיד הם קלילים ומיועדים לכוס יומיומית.

גלנפידיך חריף ולא מתאים לשותה המתחיל :)

אם יוצא לך תנסה לטעום וויסקי יפני, ימזאקי 12 לדוגמה (או ניקה), הוויסקי היפני הוא הוויסקי הכי טוב ששתיתי עד כה.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה מאוד תלוי מה התקציב ,מומלצים באזור 150 שח לבקבוק.

1.וודקה נקי = גריי גוס

2.וודקה בטעמים = וואן גוך אננס

3.שנאפס = באד אפל

4.וויסקי אירי בלנדד = בושמילס בלאק בוש

5. וויסקי סקוטי בלנדד = גוני ווקר שחור

6.עראק = אל וואדי של מצדה

7.ליקר = אפטר שוק אדום

8.דזסטיף = ייגרמייסטר

פורסם

אם כבר וודקה פרימיום נקיה - ketel one. עולה פחות מגריי גוס ולא נופלת ממנה.

ויסקי אירי - משום מה מתעלמים מטולאמור דיו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קוניאק, עד כמה שאני מבין, אינו כשר.

פות"ש: לא משנה מה תקנה, אתה לא תהנה. מה לעשות, אלכוהול זה טעם נרכש. אני לא מכיר הרבה אנשים שבשלוק וויסקי הראשון שלהם אמרו "שיוווווווווו זה הדבר הכי טוב מאז שהמציאו את הלחם הפרוס". גם אם נמליץ לך על משקאות טובים תישאר עם אותה תחושת גועל.

המלצה שלי? לך על קוקטיילים למיניהם (לא חייבים להסתבך): ערק + לימונדה/אשכוליות/תפוזים; ודקה + חמוציות/תפוזים; רום מאליבו + אננס; בריזרים למיניהם או יינות קינוח מתוקים (אני חושב שזה השם, לא סגור על זה).

אה, ושיבאס זה חומר שמשתמשים כדי לנקות תאי בעירה במנועים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)
אם כבר וודקה פרימיום נקיה - ketel one. עולה פחות מגריי גוס ולא נופלת ממנה.

ויסקי אירי - משום מה מתעלמים מטולאמור דיו.

אם כבר וודקה אז סמירנוף black שעולה כמו גרי גוס, אין פשוט שום וודקה ברמה שלה

טיפה יוצר יקרים ובאותה רמה בערך זה סטולי elite ו level

כל הקטל/ואן גוך/גריגוס וכל אלו שעלו אז 200+ והיו נחשבות ברמה נהיו ממש תת רמה, או ששינו תהליכי יצורם או שהם פשוט זיוף המוני

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אה, ושיבאס זה חומר שמשתמשים כדי לנקות תאי בעירה במנועים.

אני שתיתי שיבאס רויאל סלוט ודווקא מאוד נהינתי ממנו. אם התקציב מאפשר הייתי נותן לזה צ'אנס.

מצאתי קופון אם זה יהיה לך רלוונטי- http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?campaignid=11654

ואכן קוניאק הוא בעייתי יותר מבחינת כשרות כי הוא מיוצר מיין. חוץ מזה, קוניאק תוצרת חוץ זה לחלשים. גברים אמיתיים שותים שטוק 84' :twisted:

• תוכן חדש...