Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אפתח ואבהיר: אני לא שתיין ומעולם לא הייתי.

הפורים הבעל"ט מביא איתו את הציווי עד דלא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי. אני לא אוהב לישון בפורים, ולכן אני מעדיף השנה לשתות.

יש לכם אולי המלצות, כבעלי ידע, איזה אלכוהול אפר לשתות בכיף לאורך כמה שעות וליהנות מראש טוב? (מבושם ולא שיכור גמור)

שתיתי שיבאס - הראש היה לי לחצי שעה ועבר. למרות ששתינו בשבת כמה וכמה וכמה כוסיות...

תודה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוניאק טוב בשילוב עם ארוחה בריאה, אם אין קוניאק טוב (vsop ומעלה) אפשר להסתפק בברנדי צרפתי טוב כגון chatelie napoleon מבית camus או st. Remy.

פורסם

אם אתה לא באמת אוהב לשתות, אז למה לאנוס את עצמך?

אל תשתה וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא טעים לך? אל תשתה.

באמת. מצווה שמיצווה. שטויות!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר התייחסת למצווה, אז הכוונה לשמוח וליהנות מאוכל ושתייה יותר ממה שאתה רגיל ביום-יום.

אם אתה לא נהנה משתייה ולא רגיל לשתות, אל תשתה. כל הקטע זה לשמוח ולא להסתובב ולהקיא בכל מיני מקומות בבית.

מקסימום כמה כוסות של יין אדום איכותי עם הבשר. זה באמת תענוג ולא הכרתי עוד את האדם שסבל אחרי יין איכותי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

טקילה טובה (קוארבו 1800 ומעלה)

תכין לך מרגריטה של גברים (טקילה, סאוור, קרח, בלי קש), זה גם טעים וגם מה שאתה מחפש מבחינת ראש.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

א. תודה לכולם

ב. אני שותה ברגיל רק בירה. זה הדבר הכי חריף שאני מכניס לעצמי. אבל בחתונה של חברים שתיתי קצת וויסקי והיה נחמד יחסית לפעמים אחרות, והיה אחלה ראש.

אני מחפש רק ראש לא מעבר...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אני מחפש רק ראש לא מעבר...

אני חושב שדאעש יוכלו לעזור לך כאן.

שתיין שכמוני, וודקה לא עושה ראש טוב אחרי כמה שוטים?

פורסם (נערך)
תקן אותי אם אני טועה אבל קוארבו לא נמדד במספרים, יש Silver, Gold, Black ו Black Medalion.

יש גם את הסדרה של ה1800

cuervo_1800_1.jpg

בכל אופן הכוונה שלי היא לטקילה איכותית יותר מאלו שעולות 140~ לבקבוק, אלו שאפשר לגרגר בפה בלי להרגיש טעם של נפט.

כמו וויסקי טוב שהוא לא ממש זול, כך גם צריך להיתיחס לטקילה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל מילה בסלע, טקילה טובה נותנת "סטלה טובה" ולא גומרת על הבריאות ביום למחרת.

הגולד משאירה לך עודף מ 140 שח לבקבוק והיא בסדר גמור, טובה אפילו, הסילבר היא אחלה לקוקטיילים כמו המרגריטה שהציאו.

את ה 1800 לא הכרתי, כמה עולה?

פורסם

יין. קוקטיילים. כל דבר שיש לו אחוז אלכוהול נמוך, ייתן לך ראש לאט יותר, אבל מבלי להתפחלץ.

האמת, בשביל לתפוס ראש טוב - בלי תחושות לא נעימות אחר כך; הכי טוב להרביץ פייסל או שניים. זה מה שאומרת השמועה לפחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טקילה זו זיעה מזוקקת מגב של מקסיקנים שעירים.

תעשה לעצמך טובה ותטעם את זה לפני.

לגבי מה לשתות, אמרת שאהבת וויסקי, תזרום אם זה, מהפשוטים כמו בושמילס אתה תהנה ולא תפשוט רגל.

את החוקים הבסיסים אל תשכח (לא לערבב סוגים, לאכול ארוחה טובה עדיף שמנונית יחסית, ולקחת את הזמן).

ותהנה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...