Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחור זה גם לא בטיחותי, בשעת הערביים 17:00 ככה. השמש ממש מסנוורת וקשה לראות רכב שחור לפניך, הוא ממש בצבע האספלט

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
קונים גם קונים.

יש מגזרים בהם השחור הוא תנאי, ואם יש אחד כזה עם ערכת ניקלים - אין ספק בנוגע לצבע השיער של הנהגת, או לכיתה בה בעלה נפלט ממערכת החינוך.

חזק!

האמת היא ששחור הוא צבע עם קונוטציה שלילית, בלי קשר לקושי בתחזוקתו הוא מדכא.

אם לא לבן, אז כל צבע אחר חוץ משחור.

מבחר הצבעים היום אצל יצרני הרכב מייתר את הצבע הזה אלא אם אתה מעלו שבציטוט מעל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצלי רק שחור ! אני מכור לצבע , כשהוא מתוחזק , זה הצבע הכי יפה .

נכון , רואים לכלוך וכל סריטה מעצבנת , אבל אחרי שמשקיעים בשטיפה הרכב פשוט נראה מדהים , ממש מתגמל לשטוף :lol:.

פעם בשנה אני עושה פוליש עדין מאוד + תיקונים של סריטות חדשות ע"י פוליש יותר גס , והרכב נראה כאילו יצא עכשיו מהסוכנות.

שני הרכבים שלי בני 4 שנים + ונראים מבריקים כמו ביום שיצאו מהסוכנות.

פורסם

ממש מעניין לראות איך אנשים לוקחים את הדעה האישית שלהם על משהו שהוא לחלוטין תלוי טעם, ומשליכים משם על אישיות מי שלא מסכים איתם. יותר מעניין לשים לב שיש אפילו ביקורת על ההשכלה של אותם אנשים שחושבים אחרת מהם, שזה מבחינתי פרדוקס כי אופן הסקת המסקנות הזה לא רציונלי בשיט.

(דיסקליימר: כותב השורות לא נפלט ממע' החינוך, ולא מחזיק ו/או החזיק בעבר ברכב בצבע שחור, אלא סתם נגד הכללות טיפשיות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רומנים גנבים

תימנים קמצנים

פולניות קרות

מרוקאים אלימים

רוסיות חמות

עירקים סוחרים והתוניסאיות... כמו בת יענה ראש קטן ותחת גדול.

אלו לא סטיגמות, אלו אמיתות ואפשר לקרוא עליהם בגוגל

בין השאר תמצא שרכב שחור ימכר רק לפליט מערכת החינוך שלא השלים 8 שנות לימוד ושההומור לא הורג.... הוא משעשע.

קח בקלות :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שחור זה צבע בעייתי, רואים כל שריטה וכל כתם, צריך לשטוף את הרכב בתדירות גבוהה מאוד.

קשה לתקן את הצבע וכל תיקון פחחות בולט לעין.

אחרי כמה נסיונות לא טובים עם רכבים צבעוניים אני קונה רק לבן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אצלי רק שחור ! אני מכור לצבע , כשהוא מתוחזק , זה הצבע הכי יפה .

נכון , רואים לכלוך וכל סריטה מעצבנת , אבל אחרי שמשקיעים בשטיפה הרכב פשוט נראה מדהים , ממש מתגמל לשטוף :lol:.

פעם בשנה אני עושה פוליש עדין מאוד + תיקונים של סריטות חדשות ע"י פוליש יותר גס , והרכב נראה כאילו יצא עכשיו מהסוכנות.

שני הרכבים שלי בני 4 שנים + ונראים מבריקים כמו ביום שיצאו מהסוכנות.

+1

בקרוב אעלה שרשור עם תמונות של החדשה שלי. אמורות לדבר בעד עצמן למה אני אוהב שחור

• תוכן חדש...