Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדת עזרא ובניו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחנה ראשונה - ילדות(תחילת שנות השמונים)

בא עם ההורים וסבא וסבתא(סבא מביא עארק) מרביצים ארוחה ואני בשוק מהמקום והבלאגן.

תחנה שנייה - אי שם בצבא (סוף שנות התשעים)

"עזרא וחתוליו" עמוק בתודעה אחרי שנים של שטיפת מח מכל העולם ואשתו.

חבר משכנע אותי לנסות שוב ואני זורם.

תחנה שלישית - הווה.

דופק שם ארוחות שחיתות ונהנה מכל רגע.

האשה דרך אגב - לא מוכנה לשמוע על המקום (הפסד שלה:)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

זה אותו אחד שיש בתחנה מרכזית באר שבע? ההוא שכל פעם כשחוזרים בשישי מהטירונות אוכלים אצלו שווארמה [או בדרך למחנה נתן].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי גם באזור וגם בראשון.

באזור מעולם לא ישבתי. בראשון ישבתי כמה פעמים.

בכל אופן, אחלה אוכל, זול, והרבה יותר פשוט לקפוץ לקנות ולאכול בבית.

פשוט חוסך לעיתים את כאב הראש בלהכין ארוחה.

בסה"כ טעים.

פורסם
הזמנתי שני שיפודים פרגית ואחד כבד...הם לקחו על כל שיפוד 10 שקל ועל השתייה 5 ועל חומוס גם 5 אז יצא לי סה"כ 30 שקל שזה לא רע...

ובכן, אחרי החשבון שלך אני לא הייתי אומר שיצאת ללא פגע.

:lol:

מה שכן יצא לי לאכול שם פעם לפני המון שנים. (עכשיו כשאני עושה את החשבון, בערך 17) והאוכל היה אחלה. אבל המקום..כמו מתקן כליאה של דאעש.

פורסם

לא מבין למה לאכול אצלו ב40 שקל ולצאת מטונף.

יש את שיפודי נתנאל באיזור תעשיה הישן של ראשון , לאפה עם שיפוד 22 שקל ועוד שתיה 8 שקל , סלטים חופשי לעוד שיפוד בלאפה זה 15 שקל. אז סכ"ה 45 שקל והכל טרי טרי נקי ויפה וגם טעים מאוד.

פורסם

כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי לאכול שם. ממה שזכור לי (בתור ילד ונער הייתי הולך לשם הרבה), בהחלט המחירים נמוכים מאוד והאוכל טעים ומשביע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כילד משפחתי פקדה את המקום בתדירות די גבוהה.

מהרשמים פה עושה רושם שכלום לא השתנה מאז ולכן הייתי מוותר, המקום זכור לי כלא אסטטי או נקי במיוחד.

בתקופה שעבדתי קרוב לאזור היינו מרבים לפקוד את מסעדת אלברט השכנה, בשר טוב ושווארמה מעולה (אז, לא יודע מה היום).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אלברט זו ליגה אחרת, את עזרא אני מכיר משנות השמונים העליזות, במבט לאחור טוב שלא ביקרתי שם 30 שנה. מחיר זו פונקציה בעייתית ברמת התברואה של המקום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...