Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מתכנן טיסה בתור מתנה להורים כדי שיטוסו קצת ויהנו באמצע שבוע בתאריכים סוף פבואר- תחילת מרץ.

זה אמור להיות הפתעה וכבר דיברתי עם הבוסים שלהם והם אישרו לי את החופש.

עכשיו נשאר למצוא דיל טוב.

ההורים תמיד לקחו דילים של חברות כמו השטיח המעופף, איסטא וכו' שהם כוללים מלון, טיסה ונסיעות מהמלון לטיסה.

היה הכי משתלם אבל תמיד נפלו על טיסות לא טובות (מבחינת איכות המטוסים וחברות תעופה)- אבל זה לא הפריע להם.

יש לכם המלצות איך עושים את זה? אף פעם לא קבעתי יעד לטיסה והזמנתי כרטיסים.

האם לעשות באמת בצורה של דיל? אולי להרכיב לבד? אשמח לעזרה בנושא.

אביב.

פורסם

~

לאור הנסיבות, עצתי לך היא להימנע מהרפתקאות מיותרות ולפנות לחבר הפורום "סלע". הוא סוכן נסיעות ותיק (באיסתא למיטב ידיעתי) וסביר להניח שיוכל למצוא לך חבילה מתאימה.

פורסם

זה פחות מסובך ממה שנדמה לך.

בד"כ עדיף להזמין טיסה, מלון, ורכב (אם צריך) בנפרד - זה יותר זול.

כנס לאתר כמו skyscanner ותמצא את הטיסה המתאימה מבחינת תאריכים ושעות. אם יש גמישות, נסה לשחק בתאריכים יום לכאן ולשם ותראה אם ניתן להוזיל את הכטיסים עוד יותר. מצאת טיסה? תרשום את הפרטים ותבדוק בתי מלון באתרים כמו booking או tripadvisor ותראה שיש זמינות חדרים בבתי מלון. כשמצאת מלון תבצע הזמנה של כרטיסי הטיסה ומיד לאחר מכן את המלון. לאחר מכן רכב.

להזכירך, אפילו שמדובר על הפתעה, אתה צריך איכשהו להשיג תצלום של הדרכונים כדי שכל הפרטים יהיו מדוייקים בעת ההזמנה.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

אשתי עשתי לי הפתעה כזו ליום ההולדת ה-40, וכמעט עשתה לי התקף לב. הגעתי הביתה מהעבודה, והיא אמרה לי לשבת, הייתי בטוח שקרה משהו לאחד הילדים. רק כאשר ראיתי את כרטיסי הטיסה נרגעתי. סגרה את כל הפינות - חופש מהעבודה (בשני מקומות), הארכת תוקף דרכון, אישור יציאה ממשרד הקישור (שלא נדרש היום) וכו' - בלי ידיעתי.

כיום ארגון נופש קצר הוא עניין פשוט מאוד - בחר יעד (או יעדים) מעדפים, בדוק באחד מאתרי הטיסות (אקספדיה, סקאיסקאנר, איבוקרס, אידרימס ודומיהם) ובחר את הטיסה המתאימה. אופציה נוספת היא כניסה לאתר רש"ת ובדיקת הטיסות המתוכננות ליציאה מנתב"ג בתאריך המתוכנן - ואז בדיקה באתרי החברות הרלוונטיות. את המלון הזמן באמצעות בוקינג לאחר בדיקה בטריפאדווזור. אם אתה חושש מזה בדוק במודעות התיירות בעיתון (בדרך כלל זעירות ובלתי קריאות) ובאתרי חברות התיירות הגדולות - שטיח מעופף, קשרי תעופה, איסתא, אשת וכו', אשר מציעות חבילות.

טריפאדוויזור תפנה אותך למספר אתרים המתווכים מלונות, נצל זאת, ויש גם איזה אתר ישראלי דומה שמפורסם בטלויזיה, לא זוכר את שמו. אני נאנן לבוקינג בגלל שירות מצויין שנתנו לי כאשר היתה לי בעיה עם הזמנה, וגם שירות התיווך שלהם להשכרת רכב (רנטאלקארס) נתן לי פעם שירות מצויין.

כמובן שחיפוש בגוגל בסגנון "נופש באמסטרדם בפברואר" יניב אין ספור תוצאות, אולי ביניהן תמצא את מבוקשך.

עריכה: מה שבאדי-מאמי כתב אחרי, אבל לשים לב שהדרכון צריך להיות תקף לפחות חצי שנה אחרי תאריך הנסיעה. אחרת לא יוכלו לעלות לטיסה בנתב"ג. וכמובן שארץ היעד לא דורשת ויזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדרכונים נמצאים ליידי והם בתוקף לכמה שנים הקרובות, אין עם זה שום בעיה. היעד המתוכנן הוא פראג בתחילת מרץ.

בניגוד ליער השחור שטסתי אליו לפני חודשיים, פראג מלאה בבתי מלון ואין לי מושג לאיזה לבחור. עשיתי חיפוש בפורום וקראתי נושאים רבים, גם שלכם.

קיבלתי כל כך הרבה בתי מלון שדי הסתבכתי בעניין, אבל הכוונתם אותי איך למצוא ולהזמין.

אני אוהב את בוקינג, שמעתי עליו ביקורות טובות והוא נראה ידידותי ונותן מחירים סופיים עוד מההתחלה ולכן אשתמש בו.

אוסיף את skyscanner ואמצע טיסה טובה. חבל שהטיסות של אלעל לפראג הם low cost וזה מרגיש לי קמצנות.

אשמח לשמוע עוד עצות, אני פתוח לדעות שונות בנושא ואם יש לכם מה להוסיף אני אשמח לשמוע.

פורסם
~

לאור הנסיבות, עצתי לך היא להימנע מהרפתקאות מיותרות ולפנות לחבר הפורום "סלע". הוא סוכן נסיעות ותיק (באיסתא למיטב ידיעתי) וסביר להניח שיוכל למצוא לך חבילה מתאימה.

ממליץ על סלע! הרכיב לי ולחברה שלי דיל של הלייף! טיסות נוחות, מלון מעולה, המליץ על מסלולים ואטרקציות. אגב טסנו לברצלונה.

אני מצטער אם זה נשמע כמו פרסומת, אבל מה לעשות ששמו הולך לפניו?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אוסיף את skyscanner ואמצע טיסה טובה. חבל שהטיסות של אלעל לפראג הם low cost וזה מרגיש לי קמצנות.

מדובר בטיסה קצרה, אין משמעות לפינוק בטיסה. עם זאת אחד הבנים שלי חזר מפראג לפני שנה עם CSA ונהנה ממטוס המיועד לטיסות טרנסאטלנטיות ומצויד במערכת בידור בהתאם. חפש טיסה שבה המטוס הוא A330 של CSA. יתכן שיעלה עוד משהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...