Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

בקיץ האחרון הייתי בטיול באירופה. אחד מהארצות שהייתי, הייתה גרמניה.

לא מזמן קיבלתי דוח של 15 יורו על מהירות.

האם מישהו יכול להגיד לי איך אני משלם אותו ?

תודה מראש על העזרה.

117e711.jpg

פורסם

1. קשה לקרוא את התוכן של התמונה. בבקשה סרוק והעלה אותו מחדש, אך בדוק שהקובץ תמונה ברור.

2. אם הצלחתי להבין נכון - יש שם פרטי חשבון בנק (IBAN), ואתה יכול לבצע העברה כספית לחשבון זה, ואח"כ לפנות אליהם עם אישור העברה כספית.

הערה 1 : יש לוודא בטופס העברת כסף את מספר הדוח אליו זה מתייחס +פרטי הזיהוי שלך (מספר דרכון ? מספר רישיון נהיגה ?).

הערה 2: קח בחשבון כי העברה כזאת כוללת בתוכה גם עמלה לבנק / דואר, ולכן התשלום גבוה מ-15 יורו.

אתה יכול גם לפנות אליהם דרך האינטרנט ולברר האם יש אפשרות לשלם בכרטיס אשראי.

משטרה פדרלית ( Bundespolizei )- https://www.komm-zur-bundespolizei.de/

http://www.bundespolizei.de/DE/_Homepage/home_node.html

במידה וזאת משטרה אזורית (Landespolizei) – צריך לדעת איזו יחידה/אזור ספציפית כדי לחפש דרך ליצירת קשר.

פורסם

אתה לא הראשון שמקבל דו"ח. נסה להתקשר ביום ב' או ג' לשגרירות גרמניה. צריך סבלנות, אך תקבל שרות אדיב בעברית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר את קונסולאט הכבוד - השירות שם איטי מאד. לפני מספר שנים נזקקתי לחידוש דרכונים, ההמתנה בתור היתה איזה חודשיים. עדיף לפנות לשגרירות שבה יש צוות גדול, כולל שירות לפניות טלפוניות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני מבין שם בין השורות (אני לא דובר גרמנית ולא יודע גרמנית), נסעת 7 קמ"ש מעל המותר או משהו כזה, בשביל 15 יורו הייתי משלם ושוכח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור - הבחור רוצה לשלם. הבעיה שלו היא טכנית, אך לשלם.

פורסם

דור, הבחור לפני צודק. אני רוצה לשלם. זה היה 10 יורו ועכשיו הגיע פעם שניה בגלל שלא שילמתי.

ביום ראשון אני אתעסק אם זה.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...