Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי BMW 325

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ייתן קצת הקדמה ,בחודש האחרון אני מחפש יורשת לפאגרו קינג (בנזין יש לציין) שמכרתי , ראיתי כמה וכמה סוגי מכוניות שמצאו חן בעיניי מלקסוס IS250 ועד ל-A3 ו-A4 ועד לב.מ.וו סדרה 3 שראיתי היום.

מכל מיני שיקולים ואחרי שראיתי היום שני רכבים ,אחת 320 מודל 2008 ואחת 325 מודל 2007 החלטתי שאני הולך לראשונה בחיי על ב.מ.וו .

והאמת שהלב נוטה ללכת לכיוון ה-325 לא רק בגלל שזו הספציפית שראיתי היום היתה שמורה מאוד (ואני מאוד פדנט כל דבר קטן מציק לי) לעומת ה-320 שהיתה במצב לא משהו בלשון המעטה , אלא בעיקר אחרי סיבוב קצר על ה-325 שפשוט נהנתי מכל שנייה שהחזקתי את ההגה .

ובתור אחד שאין לו ניסיון עם ב.מ.וו רצתי לשמוע מבעלי ניסיון עם הרכב הזה במה להתמקד כשאני לוקח את הרכב לבדיקה , מחלות כלשהן אם יש לרכב ובכלל פרטים נוספים שיש לשים לב אליהם.

אשמח גם לקבל פרטים על צריכת הדלק מאנשים בעלי ניסיון עם הרכב וכן אני לא מצפה פה לצריכה של פריוס אבל אני רוצה להאמין שיהיה שיפור כאן מה-1 ל-5 של הקינג :)

• תוכן חדש...