Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנהג משאית לא העריך מרחק נכון כשהסתובב בחנייה :evil: .. התוצאות לפנכם.

(לקחתי פרטי ביטוח והכל)

שאלתי היא מה התיקון שעושים במקרה כזה, כלומר:

1. האם מחליפים את כל הצד ואם כן האם למקורי? או רק פחחות?

2. לגבי הפנס, אני מניח שזה יהיה מקורי השאלה האם זה יהיה עם הניקל מסביב או שיכולים להגיד לי שאי אפשר להשיג כזה ויש רק בלי.

3. מה קורה בעת מכירת הרב בעתיד?

תודה

IMG_4682_edit.jpg

פורסם

1. אני מקווה שניתן לעשות תיקון פחחות ולא יצטרכו לרתך כנף אחורית חדשה, זה עלול להביא לקבלת משמעות גבוהה בטופס הבדיקה, מה שיגרום לריסוק מחיר הרכב ביום המכירה.

2. הניקלים כמדומני הם תוספת של היבואן בארץ. אני רוצה להאמין שניתן להשיג כאלה חדשים או מפירוק. במקרה הכי גרוע מזמינים סט חדש מאי-ביי.

3. ראה סעיף 1. לצערך הסוויפט נמכרה במספרים יפים ללקוחות פרטיים, מה שאומר שיש לא מעט רכבים שמורים בשוק ונטולי רבב. רכב עם עבר תאונתי (גם אם היא קלה) מבריח לא מעט קונים פוטנציאליים, מה שככל הנראה אומר שתאלץ להתגמש במחיר ביום המכירה. קח בחשבון שחלק מהסכום אותו תקזז ביום המכירה מגיע בדמות פיצוי על ירידת הערך מטעם הביטוח.

למרות כל האמור לעיל הפגיעה אינה קשה ואינה אמורה להשפיע מאוד על מחיר המכירה. לא הייתי אוכל על זה סרטים כבר מעכשיו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התשובה המפורטת..

אם ירתכו כנף אחורית, האם היא חייבת להיות מקורית? או שהביטוח משלם רק על חלופי כי זול יותר?

ואני מניח שבמידה ויעשו פחחות יש לשמור על האזור הזה לאחר שנצבע, כי זה לא צבע המקורי שהגיע עם הרכב לכן הוא יכול להתפוצץ עם הזמן וזה..

פורסם

לפני שאתם מתחילים עם ריתוכים למיניהם עדיף שתיגש למקום שמתמחה ב PDR.דברים כאלה ניתן גם לסדר ללא ריתוכים ומקסימום צביעה מקומית עדינה על השריטה והחלפת פנס

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

עדיף באמת להימנע מלחתוך ולרתך,רכב כזה הייתי בורח ממנו כמו טיל למרות שבמציאות המכה לא כזאת קשה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מציע לך לשמור את הצילום ליום המכירה,לראות שהמכה לא הייתה כזאת נוראית כמו שאולי יתארו אותה במכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...