Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הONE PLUSE ONE שלי,SHIPITO, וכמעט חוק מרפי ה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גדול! גם אני ראיתי את ההודי מדביק,אכן ההשקעה שם עצומה,מטלית רטובה,יבשה,סרט דביק,ממש מרשים.

עוד דבר שאהבתי שברגע שמניחים את המגן על המסך הוא ישר נדבק ללא בועות.

כן שווה כל שקל המגן מסך שלהם :wink:

התיישב על המסך הענק של ה-ONE על הפעם הראשונה בלי בועת אוויר או גרגיר אחד של אבק, פעם ראשונה שהדבקתי מגן מסך ולא הייתי צריך לשלוף אותו עשרות פעמים לסידור וכיוון מחדש.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותו דבר היה עם הניקלין לMOTO G דור שני,גם ישב ישר ללא בועות.

בגלל שהוא עבה גם יותר נוח לשים אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש יוליאן,נראה כמו רכישה טובה :)

רק בדף הקודם באחת התמונות,צנזרת את המס' מעקב אך הוא מופיע כמה שורות מתחת באותה התמונה ;)

בכל מקרה המכשיר הגיע אז כבר לא רלבנטי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למגן מסך מזכוכית כמה יתרונות:

1. החשוב ביותר - תחושת המגע היא כמו על המסך המקורי, חלקה וחדה, בניגוד לתחושה המחוספסת והעמומה משהו של מדבקת הפלסטיק.

2. השקיפות יותר טובה, כך שהמסך נראה יותר חד ובהיר.

3. אין בועות אויר.

הנילקין נראה איכותי במיוחד. מגיע אפילו עם מגינים לעדשת המצלמה (אני לא התקנתי, אולי טעות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה מצויין, אכן הייתרון המרכזי במגני "זכוכית" למיניהם הוא שמאוד מאוד פשוט להדביק אותם למכשיר (אין בועות כלל).

מצטער שאני מתעלק בצורה הזו, למישהו יש הזמנה לשלוח לי? אשלח מייל בפרטי.

תודה.

פורסם

מדבקת מסך מסיליקון, איכותית ככל שתהיה, לא תמנע מהמסך להתנפץ לרסיסים כשהוא יפול.

מגן זכוכית יתרסק בעצמו אבל ישמור על המסך וזה בדוק וקרה לי כבר פעמיים.

המכשיר שלי נפל לי מגובה האוזן ישירות על אספלט, ריסק את המגן ויצא שלם לחלוטין.

פורסם
מה השטות הזאת של מגני מסך זכוכית?

8 שנים כל הסמרטפונים היו עם מגני מסך מדבקה ועכשיו שהמסכים הרבה יותר עמידים משתמשים במגן מסך הרבה יותר עמיד שאין לזה כל שימוש.

אתם לא ממש צריכים מגן מסך עם איכות המסכים של היום.

הזמנתי באיביי 5 מדבקות ב $1.28

מסכים עם כל מילה, אני לא מצליח להבין בשביל מה לשים פלסטיק על מסך זכוכית מחוסמת עמיד בסריטות ושברים.

- הפלסטיק השקוף הזה ש"מגן" על המסך תופס המון שריטות ובמהירות, כי הוא רך הרבה יותר מהזכוכית, מה שיוצא שרוב הזמן אני הולך עם מכשיר שרוט למרות שהזכוכית שלו עמידה לשריטות.

- הפלסטיק הזה רך יותר מהזכוכית ולכן האצבע מחליקה עליו הרבה פחות טוב מאשר על הזכוכית עצמה

- הפלסטיק הזה דורש מיומנות וסבלנות כדי להדביק אותו על המסך בלי בועות. ולעשות את זה כל פעם שמצטברות סריטות זה סיוט.

- הדבר הכי דפוק הוא שמנסים לשמור על מסך של מכשיר שמאבד את ערכו בצורה כל כך מהירה שכמעט בטוח שהוא יילך לפח מבוייש הרבה לפני שהשריטות שהוא עלול לצבור יפריעו למישהו.

פורסם

בגלל זה הומצא המגן זכוכית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני פעם האמנתי לסרטונים ביוטיוב שמראים איך המסך של האייפון לא נשרט מכלום, גם לא מסכינים ומברגות.. אז הלכתי 'ערום' תקופה, ואז התחילו להופיע שריטות,

למרות שהוא לא עבר שום דבר טראומטי.

אז עברתי למגן מסך פלסטיק, וגם סבלתי מההדבקה שאף פעם לא מושלמת, ומדי פעם צריך להחליף אותו כדי שיחזור להראות חדש.

דווקא מבחינת מגע ושקיפות אין לי בעיה - אם הולכים על מגן מבריק ולא מט, רצוי לא אלה של 5 בדולר - זה ממש לא מורגש.

אז החלטתי לנסות מגן זכוכית, 0.4 מ"מ. אחרי ההתלהבות הראשונית התחיל לעצבן אותי שהוא עבה וכפתור הבית שקוע וצריך להוסיף לו מדבקה שיתיישר לפני השטח. ואז הטלפון נפל לי מגובה כיסא על רצפת קרמיקה, על הפינה. הלך המגן זכוכית, למסך לא קרה כלום, אבל שוב נשארתי בלי מגן מסך והלכו 10$ על המגן..

אז חזרתי למגן פלסטיק, איכותי, וגם מצאתי שיטה של 100% להדבקה, מאז אני מדביק לכולם, בלי שום בועות ועם דיוק מירבי, בלי להתאמץ.

הנה סרטון עם ההוראות, מומלץ (רצוי בMUTE) :

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

^ ככה בדיוק אני מדביק מגני מסך על שלל הטלפונים של המשפחה ובני דודים.

יוצא פגז..

לגבי מגני מסך, תמיד קונים כמה :)

• תוכן חדש...