Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טיפול לא קל שביצעתי לאדם יקר.

פולסקוואגן פאסאט שעברה חיים קשים במקצת ..מדובר ברכב שעבר במייטב מכוני השטיפה (הבעלים סיפר לי שהוא ממש מתעקש שיתיזו לו חומצה על הג'אנטים בכל שטיפה ורואים את זה יופי על הג'אנט..). על גג הרכב ובעיקר על מכסה המנוע הצטברה שכבה של "אבק אפוי"\שילוב של חומר לבן-ורדרד לא מזוהה\ג'יפה שממש נכנסה עמוק בתוך הצבע ...לצבע היה מרקם של נייר מים שמשמש לשלייף סבון.. הבעלים מתגורר בסמוך למפעל למלט וחשוף למזהמים שפשוט חירבנו לו את הצבע. עוד עניין הוא שיחד עם מייטב מכוני השטיפה הרכב עבר כבר פעמיים שלוש טיפול "פולישווקס" עם כל הנזקים המתלווים (עובי לכה בבדיקה 75-85 מיקרון כך שהיה צריך ממש להיזהר וסווירלים מארץ הסווירלים)ועוד משהו,השמשה הקדמית שגם הייתה מזוהמת בצורה קשה ניזוקה משריטות שנגרמו כשהבעלים ניסה לנקות אותה בעזרת סקוצ'ברייט (?!) שפשוט שרט את השמשה (ניסיתי ואחרי שעתיים של פוליש עם מוצר יעודי ופד יעודי החלטתי שחבל על הזמן-רק החלפת השמשה תפתור את הבעייה הזאת..) היו גם שריטות נקודתיות כמובן.

אחרי תיאום צפיות ולאחר שהוסבר שלא כל הבעייות יפתרו ביום עבודה אחד לקחתי את הפרוייקט על עצמי כשידעתי שזה הולך להיות ארוך ולא קל.

כיוון שידעתי שאני צריך לשמור על אנרגיות העברתי את השטיפה ל"קבלני ביצוע"..מכון שטיפה של בני דודינו( גם ככה לא היה פיניש לשמור עליו :wink: ). איך שאני ברוורס מכניס את הרכב לרחבת הטיפולים השוטף משפריץ על הג'אנטים חומצה בלי לשאול אותי (חטפתי קריזה על הבוקר) כשעשן ממש יצא מהג'אנט-כמובן שדרשתי במיידית להעיף את הדרעק ולא לגעת באוטו עד שאני מסיים עם ה IRON X .

הטיפול מתחיל והנה אני מבתק את בתולייה של ה FLEX החדשה שלי בפד "פלסטלינה" ומעבר מוקפד על כל הרכב.תיקוני צבע נקודתיים ועד שהכל מתייבש החלטתי שהגיע הזמן לנסות לטפל בשמשה..הטיפול בשמשה השרוטה עבר בהצלחה חלקית ביותר,אני חושב שכדי להגיע לתוצאות טובות יותר (אם בכלל) צריך לעבוד בצורה מסוכנת ולחמם את השמשה בצורה קיצונית ברמה שאני פשוט לא רציתי לקחת צ'אנס ..

שלב הפוליש החל, FG 400 פד כתום ופד צהוב HEX LOGIC לא ממש עשו רושם גם כשהיו מחוברים ל"פלקסי" וליד הלא קטנה שלי על הצבע הקשה והפגום בפאסאט כך שהייתי צריך להשתמש בפד פרווה ובשלייף סבון כדי "לחתוך" את הדרעק ואת השריטות בהתחלה .

בגג ובמכסה המנוע שהיו בעייתיים במיוחד המעבר השני התבצע עם הפד הצהוב הקשה וגם במעבר השלישי השתמשתי בפוליש פחות "חותך" אבל עדיין עם פד ירוק שעדיין יש לו קצת "נשיכה". בשאר החלקים המעבר השני והשלישי התבצע עם פד כתום ולבן בהתאמה אבל על כל מקרה .. על הפרווה בהתחלה לא יכולתי לוותר.

מעבר BLACKLIGHT ומעבר של JETSEAL והופ 14 שעות עבודה עברו בלי להרגיש ,אני חושב שיצא לא רע..

שלומי.

IMG_20150118_084759.jpg

IMG_20150118_101738.jpg

IMG_20150118_101916.jpg

IMG_20150118_123434.jpg

IMG_20150119_013332.jpg

IMG_20150119_013404.jpg

IMG_20150119_013503.jpg

IMG_20150119_123506.jpg

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

תודה צ'יפופו, באיזשהו שלב פשוט לא היה לי ראש לצלם ושאר התמונות פשוט יצאו באיכות לא ראוייה.. צריך להתארגן על מצלמה טובה.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
תודה צ'יפופו, באיזשהו שלב פשוט לא היה לי ראש לצלם ושאר התמונות פשוט יצאו באיכות לא ראוייה.. צריך להתארגן על מצלמה טובה.

בגדול גם בלי המצלמה הטובה אפשר להבין את הרמה שלך.

כל הכבוד :)

"יאללה בירי".

פורסם

אחלה תוצאה עם כ"כ מעט לכה לשחק בה. כמה נשאר לאחר כל המעברים ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...