Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים...

יש לי מאזדה 3 שנת 2007 אחרי תחושת חוסר יציבות במהירות של 100 קמש עשיתי איזון גלגלים,

נסעתי עם הרכב ושמתי לב שההגה מושך ימינה .. גם כשאני מיישרת אותו הוא נוטה ימינה....

האם יש קשר לאיזון גלגלים? הלכתי לאותה פנצ׳רייה הם אמרו לי שזה לא קשור וכנראה הבעיה מלכתחילה הייתה בפרונט

וכי אני צריכה לעשות כיון פרונט... האם הוא צודק?

אגב מלבד האיזון גלגלים החלפתי בין הצמיגים האחוריים לקדמיים אם יש קשר כלשהו למאורע

חשוב לי לציון שלםני האיזון גלגלים לא הייתה שום בעיה בפרונט, יכולתי לנסוע מבלתי ליישר את ההגה כל רגע..!

תודה רבה רבה לעונים :-)

פורסם
איזון גלגלים לא קשור למשיכה.

יכול להיות שמקסים צודק ובכל מקרה מומלץ לעשות כיוון פרונט.

אז יש צורך לההחליף את הצמיג?? הוא חדש לגמרי...

או שכיון פרונט יפתור את הבעיה?

פורסם

אני ממליץ לך לעשות את הבדיקה הבאה. תחליפי בין הגלגלים הקידמיים. כלומר, את הצמיג שהיה בצד שמאל קחי ושימי בצד ימין וליהפך. אם הרכב ממשיך למשוך לאותו צד כמו מקודם אז זה הפרונט. אם הרכב עכשיו מושך לצד השני אז זה הצמיג. אם זה אכן הצמיג אזי אין מנוס מלהחליף אותו לאחר אבל שיהיה דומה לבן זוג שלו או פשוט להחליף אותו עם אחד מהצמיגים האחוריים או עם הרזרבי במקרה והוא טוב ותקין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יש צמיג קצת קוני שמשפיעה על המשיכה.

הכי פשוט להחזיר את הקדמיים אחורה וזהו.

החזרתי את האחוריים קדימה... אני מקווה שהתחושה של החוסר יציבות שהייתה בהתחלה לא תחזור ..

אני שוקלת כבר להחליף את הצמיגים לצימיגים איכותיים וזהו :/

• תוכן חדש...