Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת דלק בפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בדרך כלל אני תמיד ממלא דלק עוד לפני שנשאר לי הרבע האחרון ככה שזה לא כל כל מטריד אותי אבל בכל זאת חשוב לדעת.

הנורה אצלי נדלקת תמיד ממש אחרי שהמד עובר את הרבע, בערך אחרי קו קטן אחד.

זה תקין שהיא נדלקת כל כל מוקדם? אמרו לי שיש מצב שהמד מזייף בשתי קווים למעלה אבל אין בין הנורה למד איזה תאום? הם עובדים בנפרד?

כשאני ממלא פול אין משהו מוזר המד מגיע בדיוק למקסימום של הקו העבה של ההתחלה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מישהו יודע?

מילאתי עכשיו דלק כשהמד עוד היה על קו אחד מתחת לרבע, הנורה נכבתה עוד לפני שהגעתי לתחנת דלק ונכנסו 34 ליטר.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

נפח המיכל הוא 47 ליטר ככה שכל רבע במד זה בערך 12 ליטר. למיטב זיכרוני כאשר הנורה דולקת אמורים להישאר במיכל 8-10 ליטר. אני אישית משתדל לא להגיע למלא יותר מ- 30 ליטר, למקרה שנתקעים עם הרכב בעומס כבד - כבר קרה לי. גם בגלל שפעם אמרו שזה שומר יותר טוב על משאבת הדלק שהקירור שלה הוא על ידי העברת חום לדלק. פה בפורום דווקא אומרים שזה לא נכון.

גם אם יש זיוף מסויים במד דלק אז זה לא נשמע הרבה ולא אמור להשפיע עלייך מדי. עצתי היא שאם תחפור יותר מדי ברכב בן 14~ אתה תמצא רק בעיות.

ברור שהמד והנורה עובדים יחד - הסיגנל של כמות הדלק מגיע למחשב הרכב שבתורו נותן את הקריאה של שעון הדלק וכאשר הדלק יורד מתחת לרמה מסויימת הוא ידליק הנורה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

אז זה אומר שכנראה זה הגיוני והמד לא כל כך מזייף או לפחות לא בצורה חשובה. הנורה עכשיו נדלקה ונכבתה בנסיעה חזרה מהעבודה ובדרך לתחנת דלק, כנראה הייתה איפשהו על הגבול.

פשוט עשיתי חיפוש לפני וראיתי מישהו שכתב שהנורה נדלקה לו כשיש לו חצי מיכל מלא.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...