Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את שלי מסוג של סוחר, אני מרוצה.

לא הוסתר שום דבר, הכל היה גלוי, הרכב שימש את בנו של הסוחר (מורשה שמחזיק מגרש של מאזדות יד 2) ממנו רכשתי ובבדיקה ראיתי את כל מה שהיה כתוב לגבי פגיעות פח קטנות וצביעה שתוקנו + טיפולים לפי הספר במורשה.

חששתי בהתחלה בגלל כל מה שאמרו לי לגבי סוחרים - אבל בסופו של דבר התברר בסדר.

מקווה שזה כך גם לשנים הבאות :p

ספציפית לגבי הרכב הנ"ל - כפי שאמרו אם זה זול מדי זה יכול להריח מסריח וגם להיות כזה

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב - אני מאחל לך שבמכירה לא יהיו הפתעות. ראה את הודתי הקודמת בשרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי רק פעם אחת רכב מסוחר. זה היה מגרש - הרכב היה בן 10 בערך שנרכד בסכום של כ30 אלף ונסע אצלי עוד 8 שנים עד שנמכר הלאה.

הסוחר לא רימה/עבד/סידר אותי.

מה שכן - צריך להתייחס לכל העניין בבחינת חשדהו וחשדהו

פורסם

טרם נתקלתי בסוחר שלא שיקר לי, בין אם לדברים שאפשר לבדוק (מקוריות הרכב, תאונות משמעותיות) ועד לדברים שיותר קשה לבדוק (זהות בעלים קודמים).

במשפחה קנו רק פעם אחת מסוחר ניסאן והצטערו על היום שהתקרבו אליו.

מבחינתי אני לא מתקרב אפילו בצחוק לסוחרים. יש סיבה שהרכבים הגיעו אליהם מלכתחילה, וכמו שנאמר בחוכמה 99% עושים שם רע לכל השאר.

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

לא כל הרכבים ש"נופלים" לידיים של סוחר היא סחורה בעייתית.

לעתים לאנשים "אין ראש" להתעסקות עם מכירת רכב, אז הם מעדיפים לתת אותו לסוחר/מגרש תמורת סכום מופחת.

אגב, רבים מהרכבים שהיו ברשותי "העפתי" אותם דרך סוחרים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מחזק את קומפי.

להלן דוגמאת קרטר/switch - בה אנשים מוכנים לשלם עמלה של 2.5 אחוז רק על מנת לא להתעסק עם מכירת הרכב.

גם אני אגב לא מחליף רכב מהסיבה הפשוטה שאין לי כוח וזמן לתעסק עם מכירת הישן

פורסם

קנינו פעם אחת מסוחר,האמת שכל תהליך הקנייה+הבדיקה של הרכב היו סופר מקצועים והכל יצא מושלם.

הרכב שימש אותנו 150 אלף קילומטר בלי בעיה אחת,ונמכר בצורה חלקה ומהירה.

העניין שאותי מדאיג זה למה הרכב לא בחברה שממנה הוא הגיעה,הרכב שלנו למשל הגיעה מאלדן למגרש שקנינו ממנו אז זה מעלה תהיות לגבי הרכב ולמה אלדן לא מכרו אותו בעצמם.

יש סוחרים מאוד מקצועים עם תודעת שירות מאוד גבוהה ואיכות רכבים מעולה,בד''כ סוחרים שצמודים לסוכנויות רכב יתגלו ככאלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

משיחות שערכתי עם סוחרים.. [emoji6]

חברות הליסינג מעדיפות למכור רכבים פחות טובים לא ישירות דרכם, על מנת לפצות על זה - הם מוסרות בעסקת החבילה גם כמה רכבים טובים.

אגב, המידע שלי מתייחס לסוחר מורשה, עם מגרש, שמפרסם את עצמו בתור סוחר.

לא לאיזה חאפר שקונה רכבים ואז מוכר אותם אחרי יומיים כי ״האשה לא רוצה ידני״, או ש״המשפחה גדלה״

פורסם
הוא לא בהכרח סוחר, הרבה פעמים אנשים משתמשים במספר טלפון שיד 2 מספק, ולכן בגוגל עולות תוצאות שונות למספר.

תתקשר ותשאל על שם מי הרכב, איפה הוא מבוטח, על צריכת דלק וכו.

אבל פות"ש מתאר מצב בו אותו אדם מזדהה במספר שמות ולא אותו אדם אם מספר מספרי טלפון.

אין לי נסיון עם סוחרים. אבל לא הייתי קונה רכב מסוחר שמסתיר את היותו סוחר.

פורסם

למה להכנס למסקנות כאלה ואחרות. הרכב ניתן לסוחר כי הוא בעיתי מלכתחילה ... 4 רכבים קניתי מסוחרים. את אף אחד מהם לא פגשתי מעולם

ולא חברים שלי למעת האחרון מלפני שבוע. רכשתי קיה ספורטאז 2010. הולכים למוסך שאתה בוחר לבדיקה ראשונה ואחר כך במידה ועבר לבדיקה במכון

אם הכל בסדר קונים או שלא, ולא משנה מה אומר הסוחר. נכון סוחרים לא אומרים את הכל וגם מיפים מסביב ונותנים מעט מידי אינפורמציה.

דווקא מפרטיים ולא סוחרים אכלתי יותר קש ורכשתי יותר בעיות.

בקנייה האחרונה נבדק ע״י מוסך רגיל שאני מכיר ונבדקו תאונות והחלפות של חלקי מרכב חיצוני,אחר כך נכנס למוסך קיה שאני מכיר לבדוק איזה שהם בעיות אים יש

ולאחר מכן אחרי שהיה הכל בסדר נקנה הרכב ועבר בעלות.

פורסם

לדעתי, כשמגיעים לסוחר צריך להבין 2 דברים: 1. גם אם הוא ישר - אין לו מושג בדרך כלל מה עבר על הרכב. 2. צריך לבצע בדיקה מסודרת ולבדוק טוב את המסמכים ולא לסמוך על המזל. אם מקיימים את שני התנאים האלה אין מניעה לקנות מסוחר.

בריאות לכולם!

פורסם

א. אין שום בעיה לקנות מסוחר רכבים.

ב. צא מנקודת הנחה שכל מה שהוא אומר זה לא אמת מלאה במקרה הטוב, שקר במקרה הרע.

את הרכב האחרון שלי קניתי מסוחר. קודם כל הוא הזדהה בתור טרייד אין של סוכנות פיג'ו כפר סבא.

אח"כ הוא חירטט אותי על כמעט כל דבר - אמר שהק"מ הוא 55 אלף, בפועל 58 אלף. אמר שצריך לעשות טסט "בימים הקרובים", בפועל הטסט נגמר.

המון המון דברים קטנים ומעצבנים.

בכ"ז הרכב היה נראה לי בהחלט שווה את הבדיקה, הגעתי והתלהבתי מהמכונית. הוא כמובן רצה לקחת למכון שקרוב למקום.

בחרתי לנסוע 10 דקות למכון בדיקה ברעננה שתיארתי לעצמי שהוא לא מכיר שם אנשים בצורה שתאפשר לו קומבינות - הרכב בסוף יצא נקי ובמצב מושלם, הייתי מרוצה ורכשתי.

פורסם
ליאב - אני מאחל לך שבמכירה לא יהיו הפתעות. ראה את הודתי הקודמת בשרשור.

תודה ולוקח בחשבון - אבל הלכנו למכון שחיפשתי בעצמי כך שירדו ממני מעט ספקות. הבדיקה יצאה תקינה - ובכן עם זה לא אוכל ממש להתווכח וגם בדיקה במוסך שמשון אמר שהרכב במצב טוב מאוד.

מה שכן הוא ביקש כסף במזומן, אז שילמתי לו רק לאחר העברת בעלות והבחור הסכים.

נקווה לטוב ברגע המכירה P:

Opel Adam S 2017

פורסם
גם אם הוא ישר - אין לו מושג בדרך כלל מה עבר על הרכב

ככה גם כמעט כל מי שיש לו רכב יד שניה ומעלה. מעטים כאלה שמחזיקים הסטוריית טיפולים מסודרת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...