Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1930 wolseley - שיפוץ גריל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גריל שברצוני להביא למצב "חדש". סך הכל המצב טוב - צריך מעט עבודת מתכת ואז ציפוי מחדש(מצ"ב תמונות).

אשמח להמלצות לבעלי מקצוע.

תודה מראש.

20150112_160257.jpg20150112_160306.jpg20150112_160329.jpg

פורסם

אם הגריל הולך להיות מורכב ברכב אז בקש מפחח לישר את הכיפוף ומסור את הגריל לגלוולומטה בת"א לציפוי מחדש בכרום ניקל.

אם הוא מיועד לקישוט לא הייתי נוגע בו.

אם אתה משפץ וולסלי 1930 שתף אותנו בתהליך.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה על ההתייחסות. לצערי לא מדובר על שיפוץ כל הרכב אלא רק בגריל.

כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לפחח.

תודה מראש

פורסם

לא הייתי ברור בהודעתי הקודמת - אין ברשותי את הרכב, רק את הגריל. ברצוני לשפץ את הגריל ולבנות את מבנה העץ סביבו רק למטרת דקורציה.

אשמח להמלצות באזור ת"א.

פורסם

אם לדקורציה הייתי משאיר אותו כמו שהוא ״עם נשמה״ ומשקיע את הכסף במכסה עם ״פסל״ מסקוטלנד מגניב

שלמה דן גדרון

פורסם

כדי ליישר את המכות אני ממליץ על PDR+ בפתח תקווה, הם מומחים בליישר פחים בלי מילוי בחומרים. בדרך כלל עובדים על פח של רכב שקיבל מכה, אבל בטח הגריל לא יהיה בעיה בשבילם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...