Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני בוקסות מקדימה קרועות, האם ניתן להחליף רק אותם או שצריך את כול המשולש? האם זה דורש ציוד או ידע "מיוחד".. נראה לי שמוסכניקים "נרתעים" או לא יודעים, ורוצים להחליף את כול המשולש..

האם קיים בוקסה מקורית ללנטיס(2003) ומה יהיה מחירה?

פורסם

בוקסה של המשולש בפינה הרחוקה מהגלגל אכן ניתנת להחלפה. מחירה נע סביב ה 50 שח אך כדי להחליף אותה תצטרך מכשיר פרס או ללכת לחרט שיחלץ וירכיב וגם זה נע סביב ה 100 שח לשני משולשים כאשר אתה מגיע עם המשולש מפורק. משולש חליפי חדש ולא סיני ניתן להשיג בסביבות ה 180 שח.

פורסם

1) האם במוסך מורשה יחליפו רק את הבוקסה או יבקשו את כול המשולש?

2) כמה יעלה משולש מקורי וכמה חליפי(טורקי?), האם קיים ביינהם הבדל משמעותי?

פורסם

לא נראה לי שמשולש סיני ומשולש מקורי יעשו את אותה העבודה, לפחות מבחינת הזמן שכול אחד יחזיק. האם מישו פה יכול להמליץ לי על משולש חליפי באיכות טובה? מה אמור להיות המחיר לכול משולש?

פורסם

אם המשולשים אצלך מקוריים והתפוחים תקינים הייתי ממליץ לך על החלפת בוקסות מקוריות!

ובקשר לשאלתך כן במוסך מורשה מחליפים את הבוקסות בתנאי שהמשולשים תקינים..

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...