Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה מע"צ חייבים לסיים עבודה בצורה רשלנית ומסכנת חיים

לפני כשבוע נסעתי בשדרות רוקח לכיוון מערב בנתיב האמצעי שלפתע צץ מולי פס האטה\השמדה צר וגבוה

למזלי גם הספקתי לבלום מעט - וגם לוודא שאין רכב צמוד מאחורי (RUSH HOUR), אני חושב שאם לא הייתי שם לב לרכב לפני קופץ באויר, כל הסיפור היה יכול להגמר רע מאוד.

מייד לאחר ה"חוויה" עצרתי במגרשי הטניס בהמשך הכביש להרגע וגם לצלצל למוקד העירוני - שם אמרו תודה, נטפל.

שבוע עבר ומלכודת המוות עדיין על הכביש, רבותיי היזהרו שם בעיקר בעלי הקטנועים.

חגי

פורסם

כן אני מכיר את זה ורק הם יעזרו ....

צלצלת אליהם וזה ייתוקן "במיידי" ואני שמח שיצאת מזה בסדר !!! ברוך השם

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם

ידוע שהתיקונים של מע"צ יותר גרועים מהמצב המקורי. צריכים להחליף את הארגון הזה במהירות. הרשלנות של הארגון הזה פשוט מביישת את האנושות וכל כביש ותיקון שהם עושים בצורה כל כך מטופשת ואידיוטית עם שיטות עבודה כאלה מטופשות ומפגרות, בסוף גובה מחיר חיי אדם. ביזיון. פשוט ביזיון. אם יש משהו במדינה הזאת שאני ממש שונא זה את מע"צ....עוד מקטע עם סכנת נפשות במיוחד לאופנועים: מקטע בין מחלף שפירים למחלף גנות בכביש ירושלים-ת"א לכיוון ת"א. ממש ביזיון. כל הכביש עולה יורד עולה יורד והאספלט שם ברמה סוג ז'. בושה וחרפה למדינת ישראל על התשתיות העגומות

פורסם

מישהו אולי יכול להסביר לי איך מע"צ מתקשרת לשדרות רוקח?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

טוב אני מקווה שישנו את העיניין במהירות הבזק כל הכבישים במדינה שלנו על הפנים וא"כ מנסים להפיל את גורם האנושות בתאונות אני לא מצליח להבין איפה הגורם של איכות הכביש ה"מעולה" של ארצנו הקטנה ?????

העיקר המהירות הורגת האנשים אשמים אבל הכבישים תקינים לחלוטין ואין מצב שהאלמנטים הנוספים לכביש שכנראה לא אמורים להיות בכביש הם לא אשמים ???

תחשבו על זה סתאם רעיון ...

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

• תוכן חדש...