Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל את המאזדה 2.0 החדשה ברמת האבזור הבסיסית והגלגלים שלה ממש מפריעים לי. אני גם לא אוהב את העובדה שהם לא מגיעים עם ג'אנטים מגנזיום וגם לא את החתך הגבוה שלהם (20560R16). רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא (אני רוצה התנהגות יותר ספורטיבית וגם מראה של מגנזיום), אם אלך לפנצ'רייה ממש כשהאוטו יגיע והצמיגים יהיו ממש חדשים, אוכל לקבל על הגלגלים החזר גבוה ולהחליף את כולם? מה אמורה להיות העלות בערך?

פורסם

לפי מה שהבנתי, זה פשוט עניין של רמת אבזור אבל לא שאלתי על החלפה ספציפית, אני אשאל... הסדרים כאלה זה דבר נפוץ?

פורסם

ובהמשך להודעתי בשרשור הזהה שפתחת בפורום הטכני -

המידה הנוספת שראיתי שקיימת למאזדה 3 היא זו של הדגם המאובזר - 215/45R18.

על פניו נראה שאין מידה באמצע, אבל אולי מישהו שהינו בעל הרכב יוכל להגיב לגבי מידות אחרות שמצויינות על גבי מדבקה או ספר רכב.

אין מבחר רב של צמיגים במידה זו ואלו הקיימים אומנם לפחות ברובם ספורטיביים, אבל גם מחירם מתחיל סביב ה-550/600 ש"ח ועד צפונה ל-1000 ש"ח ליחיד.

תוסיף על זה מחיר של ג'אנטים מתאימים, שיעלו ברמה הזולה ביותר לדעתי סביב ה-3000 ש"ח ועד צפונה מ-10K לכאלו איכותיים במיוחד שגם קלי משקל ויש בהם נניח תועלת מעבר לפן האסטטי.

כך שגם אם תקבל זיכוי כלשהו על הצמיגים וחישוקי הברזל, אני לא רואה איך אתה יוצא בפחות מ-4000 ש"ח מכל הסיפור זה.

מה שמביא לתהיה, האם ההשקעה בדגם המאובזר יותר מראש, כ-9000 ש"ח להבנתי, לא היתה משתלמת יותר (לאור המחיר ושאר האבזור שמתקבל כמובן)?

• ספונסר פורום
פורסם
לפי מה שהבנתי, זה פשוט עניין של רמת אבזור אבל לא שאלתי על החלפה ספציפית, אני אשאל... הסדרים כאלה זה דבר נפוץ?

אפשר לעשות הסדר כזה, לא אצל כל פנצ'ריה אבל יש מקומות שיסכימו לתת לך זיכוי על הצמיגים ה"ישנים". פנה אל ג.מ פורטל למשל, הוא אלוף בדברים האלו.

לדעתי הכי טוב פשוט להישאר עם מידת הצמיג המקורית ורק להחליף לחישוקים יפים יותר. יש יופי של חישוקים ב-16 אינטש'.

• תוכן חדש...