Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדוב-אייכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנדוב ממש כרגע מייעץ לכורדים איך להילחם בשפעת העונתית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

~

יש נוהל מסודר לפרישה מהפורום. הוא כולל שרשור "תחזיקו אותי" עם לפחות חמש תגובות "אל תלך", אחרי זה אתה הולך וממשיך לקרוא בפורום אבל לא לכתוב. אחרי זה אתה חוזר לכתוב, אבל בקטנה. אחרי חודש-חודשיים בחצי כח אתה עושה קאמבק מתוקשר.

ככל הנראה פנדוב לא קיבל את התזכיר הרלוונטי, או שהוא סתם חובבן.

פורסם
~

יש נוהל מסודר לפרישה מהפורום. הוא כולל שרשור "תחזיקו אותי" עם לפחות חמש תגובות "אל תלך", אחרי זה אתה הולך וממשיך לקרוא בפורום אבל לא לכתוב. אחרי זה אתה חוזר לכתוב, אבל בקטנה. אחרי חודש-חודשיים בחצי כח אתה עושה קאמבק מתוקשר.

ככל הנראה פנדוב לא קיבל את התזכיר הרלוונטי, או שהוא סתם חובבן.

זה נשמע משעשע, אבל אני חושב דווקא על אפשרויות טראגיות יותר (לאו דווקא של פנדוב חו"ח) - תארו לכם שמשתמשים כאן נכלאים, או הולכים לעולמם, או השד יודע מה עוד - ואנחנו לא יודעים?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

פנדוב אכן נכלא. נתפס בעת ביצוע מעשה מגונה בפאביה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עולם כמנהגו נוהג.

וגם חברי הפורום. ולצערנו גם הערסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, לא יודע אם ניתן לכנות את מה שהערסים עושים "נהיגה".

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פנדוב נשבה ע"י האוייב. באחרונה אף לא נראה בהרצליה. בקרוב, כנראה, או שנראה סרטון בו ג'ון המוציא להורג עורף את ראשו, או שפנדוב עצמו יצטרף לכוחות האויב ויהפוך לעורף ראשים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...