Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצוף כלא חוגרים את החגורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התגובות, ההמלצות והאזהרות :)

בתוך היישוב אני מעדיף לנהוג ללא חגורה, אני רוצה לדעת איך אני מנתק את הצפצוף הזה.

ברצינות אני שואל - למה עדיף לנסוע בלי חגורה בתוך היישוב? מה היתרון בזה?

מה מפריעה החגורה? לוקח 4 שניות לחגור וחצי שניה לשחרר, זה הכל.

אולי הוא בהריון

גם בהיריון נוסעים עם חגורה. חוגרים מתחת לבטן של ההיריון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
חבורה של טרחנים.

לא שאלו האם נכון או לא לנהוג בלי חגורה.

איפה ההתראות על נסיעה מעל למהירות המותרת? איפה ההתראות להדליק אורות שניה אחרי שהשמש שקעה?

נו באמת..

זהו פורום פתוח, לא מבחן MCQ. לכל אחד רשות לחוות דעתו גם אם אינה מוצאת חן בעיניך.

לעצם העניין מנגנון התראה על נסיעה מעל מהירות מסויימת קיים אפילו ברכב עממי כמאזדה 3, וגם הדלקת אורות אוטומטית אינה עניין נדיר.

ומה השלב הבא? האוטו יוגבל ל50 קמ"ש בעיר ע"פ נתוני ג'יפיאס ובכלל יוכל ליסוע במהירות מירבית של 110?

יש מנגנון כזה בלא מעט כלי רכב. לא בהכרח 110 קמ"ש - אבל הגבלת מהירות אלקטרונית היא מנגנון נפוץ.

בהתחשב בעובדה שיש כמות לא מבוטלת של אנשים שלא יכולים (!!!) מסיבות כאלה ואחרות ליסוע עם חגורה אין סיכוי שיצרנים "יכריחו" אנשים לחגור.

מספר האנשים שאינם יכולים לחגור חגורה זעום עד לא קיים. אולי תתן לנו דוגמא שאינה, כמובן, ילדים אשר מנועים מלחגור חגורה אבל מחוייבים בהתקני ריסון אחרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
.....

אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב. אתה טוען שהיצרן צריך להתערב בהחלטה לחגור ולא לאפשר נסיעה אם הנהג אינו חגור , מה שיכול ליצור מצב, באופן תאורטי ,שהצעד הבא יהיה להגביל רכבים במהירות המותרת בחוק( ולא ההגבלה האלקטרונית שמגבילה ל250 קמ"ש) , הרי אמצעים לבצע את זה יש , אז למה לתת לנהג את האפשרות להגיע ל150?איפה בארץ מותר לך ליסוע 150?

כמובן שזה לא יקרה בחיים , גם עניין המהירות וגם עניין החגורה. זה תפקיד האכיפה ולימודי הנהיגה לדאוג שהנהג יהיה חגור. הכי הרבה שהיצרן יכול לעשות זה להזהיר, לא למנוע.

פורסם

אוטובוסים, למשל, מוגבלים לסד"ג של 120 קמ"ש. אם הרשויות יחליטו על מנגנון הגבלה כלשהו הטכנולוגיה קיימת והדבר יבוצע. מן הסתם ישאירו איזה מרווח כדי לאפשר תמרוני חמיקה מהירים, כך שההגבלה לא תהיה בדיוק במהירות המותרת - אבל תמנע נהיגה במהירויות חריגות במידה קיצונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מבין למה כל כך הרבה אנשים אומרים על תעשה בגלל ככה וככה. בן אדם שאל איך לבטל לא למה לא לבטל. הכי פשוט לנתק מתחת למושב הנהג את הכבל שמחובר שם וזהו, אצלי זה מה שאני עשיתי ופתר את "הבעיה".

פורסם

משאיות כבדות מוגבלות במחשב מנוע ל 90 קמ"ש. למרות שהספקי מנועים של היום מאפשרים להגיע להרבה יותר.

כשרואים משאית אחת עוקפת משאית אחרת כשיש בינהן הפרש מהירות של חצי קמ"ש ועקיפה נמשכת זמן רב - זה בגלל מגביל מהירות.

כמובן שיש אנשים שפורצים את ההגבלה הזו, כנראה באמצאות צריבת תוכנה אחרת.

פורסם
חובה לנסוע עם חגורת בטיחות בכל מצב ובכל תנאי. טיפשי מאוד לא להשתמש בה.

פרט לנסיעה ברוורס...

פורסם

בואו נסתור כמה טענות שעלו בשרשור. אני לא אצטט כל אחד במיוחד כי (לצערי) היו הרבה שכתבו שטויות:

בתוך היישוב אני מעדיף לנהוג ללא חגורה. למה בתוך היישוב בלי חגורה ומחוצה לו (במשמע) עם? האם החגורה מציקה בתוך היישוב, ובחוץ לא? הרי ברור שבתוך היישוב (שטח עירוני) הסיכון להתנגשות הוא גבוה יותר ואלא אם כן אתה נוהג במהירות שמונה קילומטרים לשעה - אתה צריך את החגורה. אולי הוא בהריון. כמובן שזה נאמר בצחוק, אבל זה מעיד על חוסר הבנה: הרי החגורה יושבת בכל מקרה על האגן ולא על הבטן, ולכן נחוצה גם (ובמיוחד) לאישה בהריון. איפה ההתרעות על נסיעה מעל למהירות המותרת? איפה ההתרעות להדליק אורות שניה אחרי שהשמש שקעה? לא רק ששתי הדוגמאות קיימות, אלא שיש רכבים שלא רק מתריעים להדליק אורות אלא מדליקים אותם לבד ואפילו בשעות היום! אני פשוט לוקח את החגורה של הנוסע ומכניסה לאבזם של הכסא שלי. רתימת חגורה שלא לצורך שוחקת בחלק מהמכלולים שלה (אם כי לפעמים עושים את זה במושבים האחוריים) וצריך גם לזכור שחגורות רתומות או פתוחות משפיעות על עוצמת פתיחת כרית האוויר, כך שזו לא תתאים לספיגת האנרגיה של גופך הלא חגור. פרט לנסיעה ברוורס. כתוצאה מתקנות ארכאיות. עם החגורות ברכבים כיום (ולא פחות חשוב - עם המראות) אין בעיה לבצע כל תמרון נסיעה לאחור בכל רכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כשהייתי סטודנט, עבדתי בחלוקת עיתונים.

מתחילים את הקו ב 3:00 לפנות בוקר ומסיימים באיזור 5:30-6:00.

מחלק בשכונה, הכל ריק. נכנס לאוטו, מניע, הילוך ראשון, שני, נוסע 100 מטר. מכבה, יורד, עולה לבניין קומה שמינית, זורק עיתון, חוזר לאוטו.

מניע, נוסע 100 מטר...

אז עוד לא הייתה התראת חגורה במכוניות, אבל מעניין אותי לדעת כמה אנישים היו חוגרים במצב הנ"ל?

פורסם
חבורה של טרחנים.

לא שאלו האם נכון או לא לנהוג בלי חגורה.

איפה ההתראות על נסיעה מעל למהירות המותרת? איפה ההתראות להדליק אורות שניה אחרי שהשמש שקעה?

נו באמת..

ברוך הבא לאינטרנט, איפה שכל מה שתגיד, אפשר להפוך למשהו אחר ולהשתמש בו נגדך [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איפה ההתראות להדליק אורות שניה אחרי שהשמש שקעה?

נו באמת..

ליתר דיוק, זמן תאורה הוא רבע שעה אחרי שקיעה.:roll:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה היה כך פעם, עכשיו שונה.

היום ההגדרה היא אחרת:

זמן תאורה-

זמן הלילה וכן זמן אחר שבו הראות לקויה בגלל תנאי מזג האוויר או בגלל סיבות אחרות.

פורסם (נערך)
זה היה כך פעם, עכשיו שונה.

היום ההגדרה היא אחרת:

זמן תאורה-

זמן הלילה וכן זמן אחר שבו הראות לקויה בגלל תנאי מזג האוויר או בגלל סיבות אחרות.

תודה על העדכון.

לי בכל אופן זה אף פעם לא עניין, מאחר ואצלנו(4 נהגים במשפחה) האורות דלוקים בכל נסיעה(גם לסופר).

זה מזכיר לי שעבדתי במוסך, הייתי מוציא מכוניות או מכניס והייתי חוגר. כיף שיש את ההרגל הזה.

לי קורה זאת בעת שאני מחליף נהג במסלול הטסט ולו לנסיעה של מטרים ספורים.

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...