Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצוף כלא חוגרים את החגורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה, אני שמח שיש פה חבר'ה רציניים :)

בניגוד לך שמצפצף על החוק .

לעניות דעתי על האתר למחוק הודעות שמבקשות עצות בלתי חוקיות בעליל .

איני משלם ביטוח חובה על מנת לממן אנשים שמזלזלים בחוק .

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בן אדם רוצה למות, מה אכפת לכם

מה אכפת לנו? אכפת לנו מפרמיות ביטוח, אכפת לנו מכך שאנשים אחרים רואים אדם לא חגור ולומדים מכך, אכפת לנו שהוא עשוי להרוג מישהו אחר ברכב, אכפת לנו שהוא ייתקל בנהג אחר ואז הנהג הזה יצטרך לחיות עם הריגה במקום רק להחליף פרטים, אכפת לנו מזה שאדם שנהרג זה משפחה שכולה.

ובכלל, ממתי הפכנו לחברה כל כך אינדיבידואליסטית?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לעניות דעתי על האתר למחוק הודעות שמבקשות עצות בלתי חוקיות בעליל .

אין שום דבר בילתי חוקי בלנטרל התראת חגורה.

בילתי חוקי זה לנהוג בלי חגורה, אבל לזה הוא לא ביקש עצה.

פורסם
תודה על התגובות, ההמלצות והאזהרות :)

בתוך היישוב אני מעדיף לנהוג ללא חגורה, אני רוצה לדעת איך אני מנתק את הצפצוף הזה.

במילים עדינות - אתה מחפש צרות. מקרה מובהק של מרדף אחרי דרוין. תביא בחשבון שתאונה במהירות 7 קמ"ש יכולה להיות קטלנית.

אין לראות בזאת המלצה לביצוע ניתוק אזהרה.

ברוך השב!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם אני איני מבין את ה"צורך" העז שלך להתחיל לנהוג לא חגור, ועוד לבקש את ביטול הזמזם.

אולי הוא בהריון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הצפצוף פוסק כאשר מכניסים את האבזם למקום שלו, תקנה אבזם כזה בחלקי חילוף.

בכל פעם שתרצה תכניס אותו ואין צורך לנתק באוטו שום דבר.

ובכל מקרה לא ממליץ לנסוע בלי חגורה.

ואני אחד שהתהפך עם FORD F350 בלי החגורה אני רסק!

פורסם
הצפצוף פוסק כאשר מכניסים את האבזם למקום שלו, תקנה אבזם כזה בחלקי חילוף.

בכל פעם שתרצה תכניס אותו ואין צורך לנתק באוטו שום דבר.

תודה על תגובה עניינית.

ואני פשוט אחזיק אבזם בתא כפפות?

אין אפשרות לנתק את זה מהמחשב של האוטו?

פורסם

מעניין אם היצרנים עושים מנגנון חכם,

לדוגמא מי שמנסה לנטרל מנגנון בטיחות כזה במזיד ננעל הסטרטר ואי אפשר להניע או תוקע את ההגה כוח ומנטרל מחשב רכב וכו׳

לדעתי נדרש ליצור מנגנונים כאלה ואם לא קיימים להוסיף עליהם נקודות בncap.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חבורה של טרחנים.

לא שאלו האם נכון או לא לנהוג בלי חגורה.

איפה ההתראות על נסיעה מעל למהירות המותרת? איפה ההתראות להדליק אורות שניה אחרי שהשמש שקעה?

נו באמת..

פורסם
מעניין אם היצרנים עושים מנגנון חכם,

לדוגמא מי שמנסה לנטרל מנגנון בטיחות כזה במזיד ננעל הסטרטר ואי אפשר להניע או תוקע את ההגה כוח ומנטרל מחשב רכב וכו׳

לדעתי נדרש ליצור מנגנונים כאלה ואם לא קיימים להוסיף עליהם נקודות בncap.

ומה השלב הבא? האוטו יוגבל ל50 קמ"ש בעיר ע"פ נתוני ג'יפיאס ובכלל יוכל ליסוע במהירות מירבית של 110? בהתחשב בעובדה שיש כמות לא מבוטלת של אנשים שלא יכולים (!!!) מסיבות כאלה ואחרות ליסוע עם חגורה אין סיכוי שיצרנים "יכריחו" אנשים לחגור.

• תוכן חדש...