Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצוף כלא חוגרים את החגורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר הכל. שים לב שברכבך יש כריות אויר. אם לא תהיה חגור, יקרה אחד מהשניים - הן לא יפעלו בשל אי-החגירה או, יותר גרוע בשבילך, הן יפעלו ואז תגיע אליהן בזוית לא נכונה מה שסביר להניח ישבור לך את המפרקת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם התחלת נהיגה בלי חגורה היא מסוכנת. מלבד הסיכון להתנגש במשהו כבר אז (שמחקרים הראו שהוא גבוה) אתה נמצא בריכוז נמוך בתחילת נסיעה וזה לא הזמן להתעסק עם עוד משהו מלבד הנהיגה, ובפרט אם אתה נוסע לאחור. מה גם שזו הסיבה המרכזית לכך שנהגים לפעמים שוכחים להשים חגורה בכלל!

צריך לזכור שחגורה לא פשוט מניחים על הגוף אלא היא צריכה לשבת בצורה מסוימת על הגוף. כששמים אותה בחפזון היא לא תשב נכון והיא גם תציק ותחזיר אותנו שוב לבעית הסחת הדעת.

ועוד משהו: כשאתה שם חגורה לפני נסיעה (בעקרון לפני ההתנעה) זה לוקח שניה. כשאתה נוסע תוך כדי, אתה נוטה להסתבך (מושך אותה מהר מדי וכדומה) וזה לוקח יותר זמן...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תודה על התגובות, ההמלצות והאזהרות :)

בתוך היישוב אני מעדיף לנהוג ללא חגורה, אני רוצה לדעת איך אני מנתק את הצפצוף הזה.

פורסם

החל מ-02:40 בערך אתה יכול לראות את ההכנות לבדיקה של ריסוק מכונית ללא חגורה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חובה לנסוע עם חגורת בטיחות בכל מצב ובכל תנאי. טיפשי מאוד לא להשתמש בה.

מתחת למושב הנהג אמורים להיות שני קונקטורים.

אחד מהם הוא של הקדם מותחן של חגורת בטיחות שנמצא בצמוד לכסא, בהמשך לאבזם החגורה.

השני הוא של חיישן חגירת החגורה שנמצא באבזם.

אם תנתק את המחבר של חיישן חגירה, לא תהיה התראה על חגורת בטיחות בלוח שעונים ולא יהיה צפצוף.

את המחבר של הקדם מותחן אסור לנתק.

ביטול ההתראה בדרך הנ"ל נבדק על ידי בדגם אחר של פיז'ו, לא ב 206+.

לא יודע אם ב 206+ זה עובד בדיוק כך.

ממליץ בחום לא לנתק שום דבר.

אני אחרי בדיקה של כמה דקות כמובן החזרתי את המחבר למקום.

פורסם

תום, הרכב שלך הוא הרכב היחיד ביישוב כולו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אני איני מבין את ה"צורך" העז שלך להתחיל לנהוג לא חגור, ועוד לבקש את ביטול הזמזם.

דואגים לחגורת בטיחות - לא חוגר (לפחות לא בהתחלה), יש זמזם לאתרעה - לא טוב בשבילך, פעולת כריות אויר בסימן שאלה/נזק גוף אפשרי (ללא חגורה) - ?

לדעתי אסור לבטל את הזמזם.

זה נועד בדיוק לאנשים כמוך (לא בזלזול כלפיך חס וחלילה, אבל זה תפקיד הזמזם הזה).

alfa 156 2.5.

פורסם
בתוך היישוב אני מעדיף לנהוג ללא חגורה, אני רוצה לדעת איך אני מנתק את הצפצוף הזה.

מה מקור ההעדפה? ומה ההבדל בין נהיגה בתוך היישוב ומחוצה לו?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רק תסביר בבקשה מה רציני בזה, אני מאמין שבאמת יעניין אנשים לדעת.

כמו כן אל תשכח שככל שתיפגע, אני ויתר המגיבים פה בשרשור נשלם את הוצאותיך, פונקציה של ביטוח חובה. אם אתה מוכן לוותר על הפעלת ביטוח החובה כלפיך, מבחינתי גם תעלה על אופנוע בלי קסדה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני גם לא מבין מה רציני?

אם אתה לא דואג לחייך,אנחנו לא צריכים לדאוג לך או ולתת לך את הדרך שבה תפגע (שלא יקרה).

מה כל כך קשה לשים חגורה ואז להוריד?אני אשאל שאלה קלה יותר : עדיף לך לבצע את הקליק הקטן הזה שלוקח בדיוק כ-5 - 10 שניות כנ"ל כלפי הורדת החגורה או במקרה שלא נדע תאונה לשבת במקרה הטוב בשיקום כחצי שנה ובמקרה הגרוע יותר לא תוכל להשתקם.

אבל שוב,אלו הם חייך,מי אנחנו שנתערב בהם.

• תוכן חדש...