Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שבעצם גלייז ממלא שריטות ונותן ברק לרכבים שמצב הרכב שלהם מעולה מבחינת הצבע והפח , ותתקנו אותי אם אני טועה אבל הוא גם מעין תחליף לפוליש.

מכיוון שאין לי מכונת פוליש חשבתי ליישם גלייז ואחרי אוטם צבע (פוסו).

עכשיו השאלה שלי איזה גלייז מומלץ ?

ועוד שאלה , אני משתמש בONR לנוזל בסיכוך פלסטלינה באיזה יחס לדלדל אותו ?

תודה.

פורסם (נערך)

אם מצב הפח מעולה, זה אומר שאין לו שריטות בגדול, ואם אין שריטות אין ממש צורך בגלייז.

אין צורך בפוסו + גלייז, כבר נאמר מליון פעמים, יש לו יכולות מיסוך טובות משל עצמו, לא מתעלה על גלייז אמנם, אבל במבחן התוצאה הסופית הגלייז יחליש את ההגנה של הפוסו, ואז בשלב מוקדם מהצפוי תצטרך ליישם שוב את שני החומרים יחדיו בשביל לקבל עוד 10-20 אחוזים מילוי סווירלים.

שזה באסה, ולא שווה את הזמן בשום מצב.

אבל! במקרה ומשנה את דעתך והפוסו לא תהיה הגנה שתבחר, אלא אוטם אחר, אז ממליץ בחום על autoglym srp, טוב בהרבה מכל גלייז אחר שניסיתי, וניסיתי.

onr כנוזל סיכוך, פקק (15 מ"ל) לליטר מים.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

ניתן ליישם גלייז כמו PRIMA AMIGO לפני הפוסו,זה לא יחליש אותו,ויתן לצבע עומק ויעשה אותו ממש חלק.

גלייז אמיתי נותן גם עומק לצבע,לא רק ממלא שריטות.

פורסם

התכוונתי שמצב הפח מעולה בכך שהרכב בלי שיפשופים או מכות חנייה , אבל אני בטוח שיש סווירלים.

אם אני יעשה את השלבים בסדר הבא זה יהיה בסדר?

1.שטיפה בשיטת ה2 דליים.

2.פלסטלינה

3.מעבר עם מים + ייבוש.

4.יישום אוטם צבע (פוסו).

פורסם

גוגי- גלייז שנותן עומק כנראה מכיל מיקרו פוליש ומוריד בין השאר שכבות תחמוצת של הצבע

שיפופו- עם כל הגלייזים שניסית כבר היית יכול לעשות פוליש דו שלבי. עצלן! :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
גוגי- גלייז שנותן עומק כנראה מכיל מיקרו פוליש ומוריד בין השאר שכבות תחמוצת של הצבע

שיפופו- עם כל הגלייזים שניסית כבר היית יכול לעשות פוליש דו שלבי. עצלן! :)

אתה טועה,זה לא נכון.,בדיוק ההיפך,הוא מוסיף שכבה.

בגלייז אותנטי אין פוליש בכלל,רק ב CLAENSER או AIO יש.

פורסם

אפשר דוגמא?

SRP הוא גלייז גלייז, ויש בו פוליש שבין השאר מחליק סוירלים ומנקה

פורסם

הוא דוגמא מושלמת לגלייז :) (הוא נותן תוצאה מאוד טובה גם בהדגשת גוון הצבע וגם במיסוך סוירלים מתמונות השוואתיות שראיתי)

לי הוא נתן אפקט הרבה יותר מרשים מבלאק לייט לדוגמא

פורסם
אפשר דוגמא?

SRP הוא גלייז גלייז, ויש בו פוליש שבין השאר מחליק סוירלים ומנקה

כמו שציפופו רשם,הSRP הוא AIO,שהוא CLEANSER,זאת אומרת שהוא מנקה/מחדש בעדינות יחסית את הצבע או ע"י שימוש בכימקלים,או ע"י שימוש בחלקיקי פוליש קטנטנים.

יש גלייזים קלאסיים,שכמו שרשמתי הם בעיקר להוספה של עומק לצבע,כמו מגס מס7,CLEARKOTE RED MOOSE GLAZE,לפוליש אנגל יש כמה כאלה,

גם אמיגו של PRIMA הוא גלייז שאני מאד אוהב ליישם לפני יישום של סילנטים,הוא מוסיף חדות וגלוס לצבע,ומחליק את הצבע בטירוף.

בקיצור,מה שבאתי להגיד,שלא כל גלייז הוא בהכרח גם FILLER,כל חומר עובד אחרת,ולפי מצב הצבע,החומרים שאתה משתמש,ולאן אתה רוצה להגיע.

להשתמש בגלייז שהוא פילר ב-מ-ק-ו-ם פוליש הוא שטותי ולא במקום.

פורסם
יש לי גלייז חדש של פינישקייר שאני אמור לנסות אותו השבוע.

אני אעדכן בהתפתחויות.

אם אני זוכר נכון יש להם שני סוגים של גלייזים,באחד מהם השתמשתי ודי אהבתי למרות שהוא לא מחזיק הרבה.

• תוכן חדש...