Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם פתחתי נושא לפני כמה ימים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551862-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8

אתחיל מהתחלה

אני מעוניין לעשות לרכב שלי לבד דיטיילינג...

שזה אומר פלסטלינה פוליש ווקס

ידיים - יש, ראש טכני - יש, מבין עניין - יש, קולט מהר - יש

הרכב המדובר הוא מזדה 3 שנת 2008 צבע שחור

לבסוף השגתי מכונה מחבר להשאלה עם פדים...

מה שכן אני צריך, זה הדרכה כיצד עושים בדיוק עם סרטונים שאוכל ללמוד (למרות שראיתי כבר כמה וכמה סרטונים אבל עדיין...)

חיפשתי בפורום ולא כל כך מצאתי ישבתי שעות...(יותר מצאתי שאלות של אנשים ותמונות שאנשים העלו להראות לאחר עבודה)

פלסטלינה אני יודע כיצד לבצע - ראיתי סרטונים בעבר

פוליש אני צריך יותר הכוונה כיצד מבצעים, כמה שלבים צריך לעשות, האןם מומלץ להתחיל בגס ואז לעשות עדין וכו'

איזה פוליש מומלץ לקנות

ואיזה תכשיר ווקס מומלץ לקנות

שרציתי לבצע ידני המלצתם לי על מגווריס קומפאונד (האם גם לגבי מכונה הוא מומלץ?)

על ווקס קראתי רבות בפורום וראיתי שכמה וכמה המליצו בעבר לאנשים עם רכב שחור על CAR PLAN משהו כזה

ועוד שאלה עם ווקס - יישום ווקס על הרכב עושים ידני או עם המכונה...

הרכב לא שטוף כרגע (בשביל תמונות) אבל המצב שלו על הפנים הפח מחוספס כמו נייר זכוכית. סימני סוורלים בכל מקום. הצבע דהוי כזה, והכי הכי גרוע הגג "מנומר"

הינה תמונה של הגג להמחשה (של שאר הרכב אין טעם לא יראו כי הוא לא שטוף...)

20141216_071705.jpg20141216_071700.jpg

תודה רבה מראש

פורסם

אם הפח שלך פגוע אתה קודם כל צריך לשטוף את כל הרכב, לבצע פלסטלינה, להשתמש במגבות איכותיות לכך במיוחד לאחר הפוליש שלא תעשה עוד סווירלים, ולדעתי אם אין לך נסיון בפוליש לא כדאי שתעשה לבד אתה עלול לפגוע בצבע עוד יותר או לשרוף אותו.

איך הגיע הרכב למצב כזה?

Opel Adam S 2017

פורסם

בעלים קודמים שהזניח תרכב בשטיפה אבל הרכב שמור אין הרבה מכות רק פתיחת דלתות שחולרות אחרים עשו

כנראה מחוסר ידיעה של שטיפת הרכב נגרם הנזק...

אני עובד במוסך ויש בחור שעושה הכנה למסירה של רכבים חדשים

אבל לא נעים לי להכניס את הרכב חשבתי אולי להשאיל את הציוד...

אולי לפחות אעשה פלסטלינה ואז אכניס את הרכב שייעשה פוליש וכך אקצר את הזמן שהרכב יהיה בפנים, אני כבר לא יודע מה לעשות...

בכל אופן אמרו לי כי הסימנים בגג יעברו עם פוליש טוב

• תוכן חדש...