Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי שעבר הייתי באוטופאט וראיתי שם כלי הדגמה של דינאמייט שזה 2 פעמונים שעל אחד מהם יש חתיכה קטנה של דינאמייט אולי תופס שמינית משטח הפעמון ועל הפעמון השני אין שום בידוד ושלחוצים עליהם שומעים הבדל עצום ברעש שהם עושים המבודד בקושי משמיע רעש....

עכשיו השאלה שלי היא אם אני שם קיט לבידוד של דינאמייט מסביב לרמקול זה גם ייתן אפקט כזה של השתקת הזימזומים של כל הדלת או שרק קיט בידוד לכל הדלת....

אני יודע מין שאלה רטורית כזאת שברור שקיט של דלת שלמה יעשה את העבודה הרבה יותר טוב

אבל לפי ההדגמה עם הפעמונים או מי שהיה באירוע הסברה של אוטופרט עם שני הפרחים וראה את ההבדל אז לא כל הפח או כל הפעמון מבודדים אלא רק חלק מהם....

אז קיט של הרמקול גם אמור לעשות מין אפקט שמשפיע על הזימזום של כל הדלת לא??

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

דנמאייט מוסיף מישקל לדלת ובידוד וכך מונעה מרעשים מהפח של הדלת.....

זה כמו שתחזיק ביד פעמון והוא לא יוכל לנגן כי אתה מוסיף מישקל ובולם את הדפנות המתכת שלו וככה אין צליל אותו דבר ברכב התקנת דנמאייט ברכב אז גם יצרת מין תיבה ''אטומה'' ורבת מישקל לרמקולים שלך...

החומר מעלה את איכות הצליל פלאים וממש מומלץ להישתמש בו ....

לך כדי לאטום את הדלת מפנים ומבחוץ.... הכוונה מבפנים זה החלל שבין שני המתכות...

פורסם

כן אבל עדייןם לא ענית על השאלה שלי....

זה שלבודד את כמה שיותר זה ברור מאליו ....

אבל מה יהיה האפקט של בידוד מסביב לרמקול ביחס להדגמות שראיתי...?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אדי זה לא רק עניין של הוספת מסה שכן אם זה היה כל העניין אז כל חומר שהוא היה מספק. התכונות של החומר עצמו הן שמסייעות להפחתת הרזוננס. מסיבה זו האקסטרים שהוא בעל מסה נמוכה יותר מהאוריג'ינל, מסייע יותר במניעת רזוננס על אף משקלו הנמוך.

אנטיזחן, אוריג'ינל יכול לספק. אקסטרים הוא חומר טוב יותר גם מכיוון שנוח יותר לעצב אותו על הפח. הוא גמיש יותר ונדבק הרבה יותר טוב.

BASSS, קשה להגיד לך בדיוק מה יהיה האפקט שכן יש מספר משתנים. לדלת עצמה אין רזוננס חזק כמו לפחים ששמעת ולכן לא ניתן לעשות השוואה ישירה.

פורסם

מה האקסטרים יותר קל מאוריג'נל? היו לי חתיכות קטנות אז אני לא יכול להבדיל מישקל...

אני חייב להגיד שהאקסטרים לדעתי נוח יותר לעבודה מאשר אוריג'נל(לרמה של חובבנים)..

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם
אני חייב להגיד שהאקסטרים לדעתי נוח יותר לעבודה מאשר אוריג'נל(לרמה של חובבנים)..

תקנו אותי אם אני טועה...

אם פיספסת...

אנטיזחן, אוריג'ינל יכול לספק. אקסטרים הוא חומר טוב יותר גם מכיוון שנוח יותר לעצב אותו על הפח. הוא גמיש יותר ונדבק הרבה יותר טוב.

פורסם

מהנסיון שלי - אוריגינל, אחרי חימום של פן - הוא ממש כמו פלסטלינה ונוח לעבוד איתו.

לאקסטרים פשוט יש דבק ממש ממש דביק ובלתי אפשרי להפריד אותו מהמשטח שעליו הוא הונח... תוסיפו לזה גמישות (גם בלי חום) - וקיבלתם חומר דיי מגניב :twisted:

פורסם
מהנסיון שלי - אוריגינל, אחרי חימום של פן - הוא ממש כמו פלסטלינה ונוח לעבוד איתו.

לאקסטרים פשוט יש דבק ממש ממש דביק ובלתי אפשרי להפריד אותו מהמשטח שעליו הוא הונח... תוסיפו לזה גמישות (גם בלי חום) - וקיבלתם חומר דיי מגניב :twisted:

חומר מצויין!!!

הייתה לי הבעיה של רעשים ...הפלסטיק של המנורת תאורה קיראה וכו' עשה כול הזמן רעשים אז דחפתי בעדינות כמה שכבות צרות של אקסטרים והוא הוסיף מישקל והרעשים נעלמו...:-D

פורסם

אני אתן לכם 100 על מקוריות.

מה שכן באמת היה מעניין אותי האם ניתן למנוע את הרעשים ע"י מילוי

החלקים בקצף בפוליאורטן או בסיליקון, כמו כן ניתן להוסיף עליהם ספוג בעובי 3-10 מ"מ.

מה לדעתכם תיהיה התוצעה :?:

פורסם

הספוג יכול לעזור במקרים בהם יש שני פאנלים אשר נוגעים אחד בשני. הוא לא יעזור למניעת רעשים מהמשטח עצמו. אצלי בדלת יש ספוג יעודי בין הפאנל לפח. פוליאורטן יכול לעזור אבל קראתי על מקרים שבהם הוא התייבש ונסדק ואז החל להשמיע כל מיני רעשי חיכוך.

פורסם
הספוג יכול לעזור במקרים בהם יש שני פאנלים אשר נוגעים אחד בשני. הוא לא יעזור למניעת רעשים מהמשטח עצמו. אצלי בדלת יש ספוג יעודי בין הפאנל לפח. פוליאורטן יכול לעזור אבל קראתי על מקרים שבהם הוא התייבש ונסדק ואז החל להשמיע כל מיני רעשי חיכוך.

קצת מוזר לי שהוא ישמיע רעשי חיכוך בתוך דלת סגורה כאשר שום דבר לא מפריע לו.

ובכול זאת מה לגבי סיליקון :?:

• תוכן חדש...