Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דרך להתקנת WINDOWS על מחשב gateway zx4970g

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אימג גיבוי של מערכת ההפעלה (על CD, USB ועל כונן ברשת)

כשאני בוחר ב F12 בעליית המחשב זה מסך ה BOOT, אך שם אפשר לבחור רק בהרדיסק.

בביוס הגדרת שה CD יהיה ראשון, אחריו USB, אחריו LAN ורק אחרי זה HDD אך בכל זאת במסך הבוט מופיע לי רק ההרדיסק

רעיונות להעלות ACRONIS TI יתקבלו בברכה

315012-gateway-one-zx4970g-uw308-front.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

ההרדיסק על uefi

זה מה שראיתי בביוס

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

מצאתי אך בכל זאת שאני בוחר ב cd הוא מעלה את הריקאברי המובנה שלו

פורסם

זה מחשב OEM לכן יש לו UEFI. בדרך כלל נועלים אפשרות לעלות רק למערכת הפעלה ספציפית. כלומר כדי להכנס להגדרות צריך לעלות חלונות ומשם להכנס להגדרות SETUP.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדיסק שממנו אנ ימנסה לעשות בוט עולה בכל מחשב אחר, כמו כן יש לי עוד דיסקנוסף מחברה אחרת שגם עובד בכל מחשב חוץ מהמחשב הנל.

בחלונות (8) כשאני לוחץ SETUP נפתח חלון עם אייקון של גגלי שינויים וניסגר מייד, כנראה מעין הגנה

• תוכן חדש...