Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי S1: השקעה מרובה, תמורה מועטה | Auto Motor & Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

spire, אני דווקא חושב שהבנת את הכתבה מעולה ומסכים עם מה שכתבת :)

פסקת הסיכום, כפי שלב ספורטיבי תרגם אותה, ברורה מאוד:

לא מותירה לנו כל ברירה אחרת מאשר לבחון אותה בעין ביקורתית מהרגיל. אולי אם בעזרת קצת פחות יומרה וקצת יותר איפוק ניתן היה להתייחס אליה כאל רכב הרבה יותר נחשק.

וזו גם התחושה שקיבלתי כשקראתי את הביקורות השונות. אף אחד לא כתב שהרכב גרוע, או לא ספורטיבי. בחלק מהן כן הדגישו את המחיר הגבוהה, שזו דוגמא ליומרה.

השורה התחתונה? בשל מגוון סיבות, לא האודי ולא הג'ולייטה הן לא המכוניות הטובות בקטגוריה שלהן, על פי אף אחד, חוץ מהרוכשים שלהן וחובבי מותגים כאלו ואחרים. ובאמת שזה לא כזה משנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באופן מפתיע (או שלא) מי שדחף לכאן את אלפא רומאו הם "אוהביה" המסורתיים בקארספורום (ואתה ביניהם). למעט הערת אגב אחת, איש מהאלפיסטים לא התחיל להלל את ג'ולייטה על חשבון S1. אם ההנהלה החליטה לאנוס את הדיון ולדחוף לכאן את הג'ולייטה ויהי מה

זו דרך מעניינת לסלף את המציאות. מי שדחף את הג'וליטה לדיון הזה, לפי סדר כרונולוגי זה ראובן, RK ואתה. לשלושתכם דבר אחד במשותף.

אין לי דרך להתווכח עם מי שמסלף את המציאות לטובתו, למזלי הכול כתוב.

1. צמיגים יכולים לגלח זמן רב. אני בטוח שאתה מודע לכך.

2. סיאט ורנו נמצאים בעיצומו של קרב למי יש יותר גדול (וכל האמצעים כשרים). שיהיה להם לבריאות, רק שצפויה אכזבה לפלוני שיקנה קופרה או מגאן קאפ ויצפה שהן תנפקנה את אותם הביצועים כמו גרסאות הקרב בנורבורגרינג. אל תתמם.

3. לא יודע איך הגענו כבר ל-4C, אבל יאללה: בנורבורגרינג - מסלול מהיר - הספקה של ה-4C עומד בעוכריה. תהיה בטוח שגרסת התלתן החזקה יותר לכשתוצג, תעשה זמן טוב בהרבה.

חשבתי שזמני מסלול מדברים על יכולות אמפיריות של רכב (ציטוט שלך) הבדל של 32 שניות זה חתיכת אמפירי.

לגבי ה-4C , יחס הספק משקל שלה עדיף בהרבה גם מהמגאן וגם מהקופרה ושתיהן עשו ממנה קציצות על המסלול. זה אומר עליה משהו? לא!

בדיוק כמו שזמני המסלול של ה S1 לא אומרים עליה כלום.

פורסם (נערך)

*סתם למען הסר ספק ומהיכרות עם הנפשות הפועלות. אף אחד לא מקבל צ'קים שמנים (או רזים) מאף אחד אחר. הדיון פה הוא ענייני נטו.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
זו דרך מעניינת לסלף את המציאות. מי שדחף את הג'וליטה לדיון הזה, לפי סדר כרונולוגי זה ראובן, RK ואתה. לשלושתכם דבר אחד במשותף.

אין לי דרך להתווכח עם מי שמסלף את המציאות לטובתו, למזלי הכול כתוב.

אכן הכל כתוב. היכן "דחפתי" אותה לדיון?

ושוב, רומן הזכיר כבדרך אגב, לא כאן הבעיה. להתייחס לתפל ולהתעלם מהעיקר, זה סילוף.

אבל רגע, אם הבנתי נכון, אז עצם זה שרומן הזכיר את הזמן של הג'ולייטה ברינג העבירה את כל השרשור לג'ולייטה במקום האאודי?

חשבתי שזמני מסלול מדברים על יכולות אמפיריות של רכב (ציטוט שלך) הבדל של 32 שניות זה חתיכת אמפירי.

לגבי ה-4C , יחס הספק משקל שלה עדיף בהרבה גם מהמגאן וגם מהקופרה ושתיהן עשו ממנה קציצות על המסלול. זה אומר עליה משהו? לא!

בדיוק כמו שזמני המסלול של ה S1 לא אומרים עליה כלום.

פער של 32 שניות יכול להיות משוייך לתלתן הקודמת (בהשוואה לקופרה, לדוגמא. ושוב אתה ממשיך לאנוס את הדיון), אבל אתה מדבר על ה-4C, או שזה להיפך? תחליט.

התנגדות אוויר, מכיר?

נ.ב. אכן, לשלושתינו יש את אותה בעיה רפואית. כל אחד ומחלותיו, גם לך יש.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כאחד שנוסע ביום יום בהאודי S3 ,זוכר את הימים הראשונים שלי איתה כשבחניה בבית יש גם STI 2004 (ועוד משהו מעט יותר אגרסיבי).לא הבנתי על מה המאומה

ולרגע חשבתי שעשתי טעות.ההגה חד אבל לא מספיק,ברמת השילדה אן פידבק והרכב יושב דבוק לאספלט אומנם אבל חסר כיף ומרגיש

ממש ממש כבד בהעברות מישקל ונותן לך להרגיש שאני סוג של קרנף אבל אני לא יורד מהפסים.סיבובים תחת האצה חזקה ...אני עוד שניה

מרחיב לך ועובר למסלול הנגדי. אבל אני איתה (S3)נכנסתי לפרוייקט מרחיק וגדול ויום אחד אולי ארשום את הכל עליה.

מה זה קשור ל S1 ? היצרן הבווארי מייצר רכבים כבדים ולועסי אוטוסטרדות כשבטיחות נרשמת בראש הרשימה. זה אומר ,קל לנהוג בי מהר

אבל אני לא הולכת לאיבוד! (תדמית הבטיחותית העולמית)ומצד אחד רכב קטן שנראה כאילו הנה אני שוקל 1200 קג ויש לי מנוע 2.0 סמק וים של מומנט.ואז באה אכזבה,

אני רק יכול לשער( כי עדיין לא נהגתי ברכב ) שהכבדות של האודי וההגה המעורפל שלה עושים עבודה רעה למשתמש מי שחשב שיפגוש איילה

קלת רגליים התאכזב לגמרי, ובצדק. כולנו ציפינו ליותר.

וכן אחד הרשמים מרכב ספורטבי כזה או אחר (גם אם הוא לא כיפי לנהיגה ) הוא להגיע מהר מנקודה לנקודה .גם זה פרמטר חשוב,לי בכל אופן.

אן לי שם כוונות להתנצל למען המותג שלא תבינו אחרת.

אני רק יכול לומר שכיום מי שמכיר את המותג היטב,יודע שהרכב הזה כנראה מסוגל להרבה יותר תחת ידם של המשפרים ואני מדבר מנסיון.

אבל גם זה מפספס כי צריך לשים עוד כסף.

ייאלה חפרתי.

פורסם

אכן הכל כתוב. היכן "דחפתי" אותה לדיון?

נ.ב. אכן, לשלושתינו יש את אותה בעיה רפואית. כל אחד ומחלותיו, גם לך יש.

לא. לי אין, התבגרתי. אני לא מגן בחירוף נפש על יוקרתו של מותג כלשהו רק בגלל שיש לי כזה.

בטח אם הוא בינוני מינוס(כמו רוב התוצרים של אלפא).

לגבי איפה דחפתם... ביקשת קיבלת:

האלפא עם נתוני מנוע די קרובים עשתה את הנורדשלייפה ב-8:30, 11 שניות מהר יותר מה-S1, זה אומר המון על הבדלי השלדה/מתלים.

8:41 זה זמן בזיוני למדי עבור ה-S1. מה שמוכיח שמה שנראה כמהירות חסרת גבולות בכביש הציבורי (הרושם שקיבלתי ממנה) לא מצליח להסוות תחת שמן על המסלול.

אגב, הג'ולייטה QV הקודמת עשתה 8:30, הנוכחית אמורה לקזז לפחות 10-15 שניות להערכתי (ההבדל בין ג'ולייטה 170 ידנית ל-TCT היה 10 שניות, וכאן יש הבדלים חוץ מהגיר, המנוע עדיף).

במונחים של זמני מסלול מדובר על עגלה. סתם בשביל הפרופורציה: גולייטה 1.4 TCT איטית ממנה ב-6 שניות בלבד, גולף GTI דור 5 איטית מהאאודי ב-4 שניות. כלומר, במקרה של ה-S1 לא מדובר על איטית בשנייה אלא איטית בהרבה.

זמני מסלול הינם מדד אמפירי ליכולת של רכב - אז אף אחד באמת לא יריב איתך על שנייה לכאן או לכאן, אך במקרה של אאודי S1 הפערים גדולים מספיק בשביל שלא ניתן יהיה להתעלם מהם.

עייפת אותי, עזבתי את הויכוח הזה.

פורסם

שלומי - התייחסתי לג'ולייטה לאחר הציטוט של ראובן ושוב - לאור העובדה שגם אני, גם Cuore Sportivo וגם spire (וגם אחי, המשתמש GK בעל אפס ההודעות מזה כעשור :-P) נהגנו עליהן בסמיכות זמנים. אגב, רובנו, למיטב זכרוני (אני לפחות) קיבלנו את הרושם שהאודי תהיה מהירה יותר והנה, שעון העצר אומר אחרת. לכן הרפרנס.

חוץ מזה, בתור אלפיסטים - למה אתה רוצה שנשווה? :-D

שוב - האכזבה היחסית מהאודי היא אך ורק מהעובדה שלמרות שהיא משדרת מהירות אין-קץ, היא עושה זמן מסלול בזיוני למדי. הפרש של פחות מ-10 שניות מג'ולייטה 170 הבינונית מינוס :wink: (סורי על השוואת אלפא נוספת, אלה הזמנים שאני מכיר בע"פ). כרכב כביש היא נהדרת, מאד נהנתי במחיצתה, גם אם היא לא נטולת חסרונות, כפי שפירטתי בשרשור המקביל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל מה שהראת הוא הערה לגיטימית אשר משווה בין שני נתונים אמפיריים. אני בכלל הגבתי, אולי לך - אין לי כח לבדוק אפילו מרוב שזה מעניין.

עדיין לא הסברת מדוע - לשיטתך - הערת אגב הופכת דיון שלם. שיהיה.

מה שבטוח, דיון המשנה שהתפתח כאן לא תורם שום דבר, לאף אחד.

נ.ב. נכון להיום, על רוב המוצרים של אלפא כלל לא נהגת. אז עם כל הכבוד...

נ.ב.2 ב.מ.וו

פורסם

נ.ב. נכון להיום, על רוב המוצרים של אלפא כלל לא נהגת. אז עם כל הכבוד...

עכשיו זה כבר ממש מעניין... איך קבעת את זה?

נ.ב.2 ב.מ.וו

שוב, סתם שקרים שנזרקים לאוויר והופכים את היעילות של ויכוח איתך לאפסית.

פורסם (נערך)
זה בדיוק מה שהיה חסר כאן... חובב מותג נוסף. שרוצה להראות לכולם כמה המותג שהוא קנה מגניב.

חכה, אני אקרא לחבר שנהג על הג'נסיס קופה :wink:

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עכשיו זה כבר ממש מעניין... איך קבעת את זה?

שוב, סתם שקרים שנזרקים לאוויר והופכים את היעילות של ויכוח איתך לאפסית.

1. 4C, תלתן החדשה, או שנסעת כבר בשתי אלו?

2. אם כך, אז באותו האופן אני לא אלפיסט.

פורסם (נערך)

ג'ולייטה 170 ידנית עשתה 9:01.75, 170TCT עשתה 8:48.10, התלתן עשתה 8:30.39 (כולן לפני מתיחת פנים ונבחנו על ידי מגזין Al Volante, זמין ביוטיוב).

לא ידוע לי על זמנים לנוכחית. הזמנים הם BTG, נמדדו בימים פתוחים לציבור ולפחות לפי הסרטונים בלי עזרים כמו מסקינטייפ על פתחים וצמיגי סמי-סליקס, אם-כי מן הסתם אי אפשר לדעת. מכל מקום ובניגוד למלחמות רנו/סיאט אלה לא ימים סגורים ולא מירוץ חימוש, אלא מבחן חיצוני.

ה-4C, למשל, נעטפה במיטב תוצרת אוטו-דיפו האיטלקי/גרמני ועדיין ראו בבירור כמה הנחיתות בהספק מגבילה אותה - הנהג (הורסט וון סאורמה, לא איזה ילד מתלהב) כלל לא העביר לשישי.

אגב, מעניין האם הזמן של ה-S1 הוא על מסלול מלא או BTG ומעניין אם יש וידיאו - יכול להיות נחמד להשוות מהירויות פניה.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה, אגב, גם חלק מהעניין. לא כל המדידות נעשות באותו התוואי ואותם התנאים (ימים פתוחים מול ימים סגורים לתעשייה). יש אפילו הבדל, מן הסתם, אם הקפת המדידה היא הקפת המשך, או הקפה ראשונה מהכניסה למסלול.

אגב, בהקשר של שיפורים והתאמות- באחד מהאתרים שנותנים מדע על זמני שיא, מופיעה גם הסוויפט של רנט4רינג, שאחד מבעלי החברה קבע איתה זמן של כמעט 9:00. רק מה ששכחו לציין שם זה שהסוויפטים של רנט4רינג הן לא ממש סטוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מוזר ומיותר איך נכנסה לפה האלפא ולמה בכלל להתווכח "אלפא" מול "אאודי".

לשניהם אופציות מקבילות עדיפות מיצרנים אחרים ושניהם מתרסקים במחירון כי מתפרקים במציאות.

רכבים של פרסומת לאפטרשייב.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...