Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי S1: השקעה מרובה, תמורה מועטה | Auto Motor & Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיני אוכלת אותה לארוחת בוקר בכל הקשור לכיף אחיזה ושילדה ספורטיבית ,אז הקופר JCW כנראה לא תשאיר לה פירור בצלחת.

תודה רבה על התרגום המוצלח.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אבל פותש דווקא די עף עליה, לא?

כמה פוץ צריך להיות בכדי לצטט את עצמך בפורום? :-D

אך לאור הנסיבות, הנה:

"אין ספק ש"חד-תחת" יודעת לייצר קצב מרשים מאוד, הן בקו ישר והן בסיבובים, אך בשורה התחתונה אין כאן בשורה; מהיר ומרשים מאוד? כן, מערפל חושים מרוב עונג והנאה? לא ממש."

אאודי "חד-תחת" נסיעת מבחן

מאוד נהנתי לקרוא את הכתבה (תודה על התרגום) - האם יש כתבות דומות על גרסת התלתן של המיטו ו/או הגיוליטה ? האם יש כתבה דומה על המיני ? במידה וכן אשמח לקרוא תרגומים שלך גם לכתבות אלו.

ושוב תודה על ההשקעה !

אבדוק כמה מקובל לקחת פר מילה ואעדכן אותך :twisted:

מראש לא ציפיתי להנאה גדולה מהנהיגה עם ההגה המת של אודי, שלל בקרות וטכנולוגיות שעובדות בשבילך. ההפתעה הגדולה בתוצאות המבחן הזה היא שהיא גם לא מהירה כמו שמצופה ממנה.

הגה מת, שלל בקרות וטכנולוגיה שעובדת בשבילך תמצא בכל הרכבים החדשים - עדיין, יש כאלה שמצליחים ליצור מכוניות מהנות יותר לנהיגה.

רכב ספורטיבי שהוא לא מהנה במיוחד לנהיגה ולא מהיר במיוחד ובאותו זמן בעל מחיר גבוה ביחס לתחרות הופך אותו ללא ממש רלוונטי.

מסכים איתך בהחלט (מבחינת חובבי רכב ונהיגה לפחות).

מעניין לאיזה קהל יעד אודי מכוונים את הדגם הזה?

המכנה המשותף הנמוך ביותר. אל תשכח שאנחנו נמצאים בשוליים.

המיני אוכלת אותה לארוחת בוקר בכל הקשור לכיף אחיזה ושילדה ספורטיבית ,אז הקופר JCW כנראה לא תשאיר לה פירור בצלחת.

תודה רבה על התרגום המוצלח.

מצטרף לניחוש.

---------------------------------------------

שכחתי: תודה לאלעד ופנדוב על הערותיהם לפני פרסום הגרסה הסופית.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

השקעת חבלז! סחתיין!

אולי הם ציפו ממנה להחליף את הקוואטרו הנוסטלגית והתאכזבו :roll:

אני מאוד אהבתי את ה-S1 הרבה יותר מגולף GTI דור 7.

אגב, הגולף מראה זמן של 8:29 ברינג.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

8:41 זה זמן בזיוני למדי עבור ה-S1. מה שמוכיח שמה שנראה כמהירות חסרת גבולות בכביש הציבורי (הרושם שקיבלתי ממנה) לא מצליח להסוות תחת שמן על המסלול.

אגב, הג'ולייטה QV הקודמת עשתה 8:30, הנוכחית אמורה לקזז לפחות 10-15 שניות להערכתי (ההבדל בין ג'ולייטה 170 ידנית ל-TCT היה 10 שניות, וכאן יש הבדלים חוץ מהגיר, המנוע עדיף).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תסכימו שזה רחוק מהרשמים שהיא סיפקה.

אגב בגלובס יש כתבונת עליה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מאד רחוק. אם הייתי צריך להמר על הזמן שלה על סמך הנהיגה, הייתי נוקב בנתון מהיר משמעותית. עדיין, בכביש ציבורי מאד קל להיות מאד מהיר אתה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מודה שגם אני הופתעתי מהזמנים המביכים, אך זה המצב. בכביש ציבורי היא אכן מרגישה מהירה (point to point), לדעתי בעיקר בזכות המנוע. יחד עם זאת, גם אוקטביה 1.4 TSI יכולה להיות מאוד מהירה בכביש ציבורי.

פורסם

המומנט הזמין במנועי הטורבו המודרניים מטעה בהקשר הזה. בכביש הציבורי זה מאפשר לך להיות מאד מהיר בלי המאמץ של שמירה על סל"ד יעיל, בעוד במסלול אתה לא יכול להחביא משקל (פניות, בלימה), על אחת כמה וכמה במסלול ארוך כמו הרינג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה כתבה,תודה!

מדהים איזו עיתונות רכב מושקעת יש אצלם,איזה ירידה לפרטים.

בישראל רואים השקעה כזאת רק כשחופרים על מלחמות ופולטיקה,יאלה לברלין כולם...

פורסם

רכב כזה ,לדעתי,מיועד רק לחבר׳ה שמתכוונים לקחת את הבסיס שלה הרבה יותר רחוק.הכוונה היא למשפרים.זה בסיס פשוט מצויין להלביש עליו טורבו גדול ולטפל במתלים ובלמים.משו שלא יצליח כ״כ בהנעה קדמית.מעבר לזה,אודי הזו במצבה הסטנדרתי לא תקרוץ לחובב פניות .לפחות זה מה שניתן להבין מהמבחנים שלה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הדברים שגם אני אומר,תן אותו למשפרים! וחוץ מזה בעוד שנה וחצי במחיר יותר נמוך לקניה יכול להיות מעניין.

אבל ממה שמפרסמים פה!

קצת אחרי מגאן RS CUP ולפני פוקוס RS 2 נראה לי בסדר. לא נראה לי שבתור אחד שמכיר האודי בשנים האחרונות שיהיה משהו יותר מזה.

אז מקום טוב באמצע לי זה נשמע טוב.

פורסם

מעניין, תודה !

האם יש כתבות דומות על גרסת התלתן של המיטו ו/או הגיוליטה ? ...

ושוב תודה על ההשקעה !

כנס לאתר הגרמני הנ"ל, בחר בדפדפן כרום "תרגם" והאתר יעבור לעברית :

שים בשורת החיפוש את האלפא. זה כמובן תרגום אוטומאטי שכולל אי התאמות,

אבל בהחלט ניתן להבין את רוח הדברים,

למשל,

"מורשת Julchens תורמת ג'ולייטה להמשיך בסרן אחורי רב-קישור מתוחכם.

לפיכך, הם מתעקלים באומץ, זריז ועייפות-ליברלית סביב עיקולים"

עייפות ליברלית, זה גורם לך לחשוב.

http://www.auto-motor-und-sport.de/suche-812933.html?p=2&q=Alfa+Romeo+Giulietta+&s=date&t=2&l=

The first one to get angry loses

פורסם

המגזין אוטו-מוטור-אונד-שפורט (AMS) הוא אחד השמות הגדולים בתחומו (באירופה). אין לי נתוני תפוצה ופופולריות, אך סביר שאם היה נכתב בשפה האנגלית, היה מגיע לרמה של Car (בימיו הטובים).

הם מבצעים מבחנים מפורטים מאוד ונכנסים לא אחת לעומקם של הדברים ברמה שלא תמצאו בעיתונות הרכב שלנו (עקב תמהיל סיבות מוצדקות יותר ומוצדקות פחות). יחד עם זאת ולמרות האמור לעיל, הם סובלים מלא מעט פטריוטיות יתר - גם אם קצת קשה להאשים אותם כאן מסיבות מובנות - ובנוסף רכבי VAG מקבלים שם העדפה אוטמטית ולעיתים זה ממש צורם. מספיק להעיף מבט בתגובות לכל מיני מבחנים השוואתיים כדי להיווכח שאפילו הקוראים הגרמנים שמים לכך לב.

על כל פנים, כאשר נכנסתי לפני כשבוע לאתר שלהם כדי לראות אם יש משהו מעניין, נתקלתי בכתבה הזו על אאודי S1. הכותרת בישרה רעות - דבר שמאוד הפתיע אותי - ולכן נתתי קליק על התמונה של הפחית הצהובה. ככל שהתקדמתי בקריאה, כך נפערו עיניי יותר ויותר, לא בגלל שהופתעתי מהתובנות שלהם לגבי האאודי אלא בגלל עצם העובדה שהם "הרשו" לעצמם לכתוב ביקורת כה נוקבת על מוצר מבית VAG.

בנוגע לתוכן הדברים, בדיעבד אני בסה"כ מסכים עם הכתוב. כמובן שלחבר'ה של AMS היה הרבה יותר זמן עם הרכב והאמצעים והיכולות שלהם גבוהים משלי בהרבה, אך את עיקרי הדברים ניתן להרגיש כבר בנסיעה קצרה בת שעה בכבישים הנכונים.

בשורה התחתונה, ניתן להגיד כי הרכב הזה רחוק למדי ממה שיכלו לעשות ממנו, בטח ביחס למחיר הגבוה מאוד שלו. אם ממש בא לכם הוט האצ' מבית VAG, אני חושב שעדיף להשאר עם גולף GTI. אם זה לא חייב להיות VAG, יש כמה וכמה חלופות מעניינות.

נ.ב. תודה לכולם. אולי אמצא עוד משהו מעניין אצל הגרמנים לסופ"ש הקרוב :wink:

פורסם

תודה על הפרסום והתרגום

רק מה נשאר להגיד על האלפא גולייטה תלתן ,שלא מצאתי כתבה אחת בודדת בכל הרשת שמפרגנת לרכב הזה ?

מה שאומר שלא ניתן להסתמך על מבחן כזה או אחר !

• תוכן חדש...