Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הצלחת השרשור הקודם (תודה לאודיו קינג על ההמלצה-אחלה מכשיר הDEHX6650BT, הצליח להפתיע אפילו אותי) נפתח התאבון והפעם אני פונה לשדרוג רכב נוסף במשפחה במכשיר מסוג דאבל דין.

כמובן שבדאבל דינים אין לי ידע לגבי מה שהולך בשוק ועל כן שוב אבקש את עזרתכם:

דרישות סף:

1. אחד המותגים המובילים, פיוניר, אלפיין, קלריון.

2. שיקוף אייפון 5S במידת האפשר

3. נגזרת של סעיף 2, שיאפשר ניווט בצורה כלשהי שקשורה לטלפון (או שיקוף או כל דרך אחרת שאין לי מושג מה היא, נניח התלבשות על חבילת האינטרנט של הסמארטפון או משהו בסגנון)

4. שיהיה נח לתפעול לאישה

5. אפשרות להחלפת צבעי תצוגה (לא סופר קריטי)

6. שיהיה יפה :)

בינתיים הוצע לי המכשיר Pioneer AVH-X8650BT. איך הוא? תוכלו להעריך כמה הוא עשוי לעלות עם אחריות רשמית 3 שנים של עוזי רדיו? (לא קונה מהחרטטנים שמפרסמים בזאפ עם אחריות שנה ממעבדת שקר כולשהו)

בנוסף, אשמח לשמוע הארות\הערות לגבי התקנה בהונדה אקורד 2010. האם צפויים קשיים כלשהם? יש משהו מיוחד שאני צריך לשים לב ולהיות מודע אליו?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יש מתחרה עולה לפיוניר המדובר והוא הקנווד DDX7025BT. בדוק גם לגביו.

באחד השרשורים האחרונים עלה כי הוא נמכר גם סביב 3000 ש"ח אצל היבואן א.ד.י. מערכות עם 3 שנות אחריות.

פורסם

אני עדיין מנסה להבין מי בפועל קנה את הקנווד

DDX7025BT ב -3000 ש"ח.

הצעת המחיר שקיבלתי מ א.ד.י. מערכות היא 5900 ש"ח.

רחוק מאוד מה 3000 ש"ח המדובר.

• תוכן חדש...