Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מצאתי פונטו ספייס שמורה ומטופלת במוסך מורשה, שנת 2006 יד 2 עם 166 אלף ק"מ.

הדגם הוא ACTUAL60. המחיר המקורי שהמוכר דרש היה 14k.

מה שמוזר שמחירון יצחק לוי של הדגם הנ"ל הוא 14,700 ואילו של הדגם המאובזר יותר Active הוא 13k. למישהו יש הסבר לתופעה?

לאחר בדיקה במוסך אמנון בירושלים סה"כ הרכב תקין, (למעט נזילת שמן קטנה מהמחזיר שמן תיקון של כ-800 ש"ח) , נדרש להחליף 2 צמיגים קדמיים וטסט בפברואר הקרוב.

לאור כל הממצאים הנ"ל אני מוכן לשלם על הרכב 11 אלף ש"ח, המוכר ירד ל12 אלף ש"ח ומחר יחזיר תשובה סופית אם מוכן לסגור על 11.

האם לדעתכם המחיר משתלם?

תודה מראש!

פורסם

אני לא יודע להגיד לך כמה משתלמת העסקה הזאת, המחיר נשמע לי בסדר גמור, ק"מ די גבוה.

אבל אני הייתי מעדיף לרדת קצת בשנה ולחפש את הדינמיק או ELX.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

האקטיב מגיע בדר"כ עם גיר רובוטי, שפחות מבוקש מידני\רציף, אולי זאת הסיבה להפרש בין מחירונים.

לגבי האוטו שבדקת, הק"מ אומנם לא מציאה אבל היד נמוכה, אתה אומר שהאוטו שמור ועם היסטוריית טיפולים במוסכים מורשים וזה יתרון רב עבורך בתור קונה. אני לא יודעת אם הספקת לראות עוד אקזמפלרים, אבל בדר"כ כשמדובר בפונטו ספייס אתה נתקל באנשים שלא נכנסים למוסך עד שמשהו מתקלקל והם לא מתביישים לדרוש מחירון יד2 (שגבוהה ממחירון לוי יצחק באופן משמעותי, לשם השוואה הרכב המדובר שווה עפ"י יד2 17700).

עכשיו אם תעשה חשבון, יוצא שאתה מיישר קו (צמיגים, טסט ותיקון נזילה) בפחות מ3000 ש"ח, ככה שגם אם תשלם 12K אתה מקבל רכב מיושר קו עם טסט במחיר מחירון.

אם המוכר יסכים להתפשר על 11K זכית, אם לא, תנסו אולי להיפגש באמצע ב11.5K. אם גם זה לא ילך, אני אישית לא הייתי נותנת לאלף ש"ח האלה לבטל את העיסקה כי לחפש רכב אחר+לקחת אותו לבדיקה יעלה לך כסף גם כן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תראה, אם באמת הרכב מטופל כמו שצריך ויש רק נזילת שמן וצמיגים, אז אני מציע לך לקחת את הרכב כמו שאמרו לפני גם ב-11.5K. אל תתן לעוד כמה מאות שקלים להרוס לך עסקה טובה כי למצוא פונטו מטופלת בשנתון כזה במצב כזה, זה כמעט בלתי אפשרי. גם אם יש לה קילומטראז׳ קצת גבוה, זה שטויות מכיוון שהרכב מטופל כמו שצריך.

רק לחפש עוד רכבים, הזמן והכסף שתבזבז על בדיקות לא יהיה שווה את זה.

אז אם אהבת את הרכב, יש לך את הכסף, הוא במצב טוב...לך על זה ותהנה מהרכב. פונטו לפי ניסיוני הרב רכבים מאוד אמינים וחסכוניים, נוחים מאוד ומרווחים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

סגרנו על 11k. יש. גם טסט בעוד חודשיים זה גם סכום שיש לקחת בחשבון.

שוב תודה רבה על העזרה!

פורסם

קשה למצוא רכבים במצב טוב בשנתון כזה ועוד רכב כמו פונטו שבדר"כ נוטים לזלזל בהם. תשמור עליו ואתה תהנה ממנו, המחיר מצוין.

בהצלחה וסע בדרכים טובות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...